Şimdi Ara

SON DAKİKA : AZİZ YILDIRIM'A ÖMÜR BOYU MEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi hazirladi bu sonu. Efendi gibi birakacakti en azindan gecici olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #AzizYıldırımİstifa Çek ellerini Fenerbahçeden
  • 4. yıldızı takacaktık başgan gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Biri yalan desin ya... Görevi süresince EN ÇOK Galatasaray Şampiyonluğu gören Başkanimizi bizden almasinlar, Buna yürek dayanmaz..

Daha 4. Yildizi takacağiz, Avrupada Bi üst seviye başari kazanacağiz bunlar yarim birakilmamali GİTME BAŞKANNNNNNN

Senin yorumlarını görüyorum ara sıra da yaşının 15den fazla olduğunu düşünmüyorum. Git kitap oku ders çalış

UEFA çatirdayacakmiş ne düşünüyosun..

• İnşallah doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olaylardan sonra hala koltukta ısrar etmesi gülünç olur zaten.. men ecilmeden kendisi bir an önce istifa etmesi lazım
  • Aziz Yıldırım Türk futbolundan elini ayağını çekerse , hem Türk futbolu hem de Fb açısından bir devrim olur. Abartmıyorum ciddiyim.

Büyük takımlar arasındaki husumet de zamanla kaybolur. Tabi Aziz bey adamlarından birini başa geçirip dışarıdan çaktırmadan yönetirse orasını bilemem.

• Mesajı değiştir özelliği niye yok arkadaş bu forumda Rezil olduk emi.
     SON DAKİKA : AZİZ YILDIRIM'A ÖMÜR BOYU MEN

• quote:

Orijinalden alıntı: Die Ärzte

/>

Bu nereden
  • Aziz giderse fenerbahce yükselir Azizin gitmesini kim isterki dursun fenerbahce gerilesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye dünyanın en kötü lekesini sürdü. Bu adam nasıl daha utanmadan başkanlık yapıyor anlamıyorum. Fenerbahçe'de 1 adam yok mu yav , çıkıp şuna git kardeşim seni istemiyoruz diyecek. Bu adam bu kadar mı büyük saltanat kurmuş fenerde. yazık.

Osmanlı döneminde herhangi bir padişaha git diyebilirmiydi biri anında kellesi giderdi. Bunu da öyle düşün.
  • Yüzünü görmeye dayanamıyorum karaktersiz başkan
  • Önce Aykut sonra Büyük Başkan
  • Gitsin artık yeter okadar yararı oldu neye yaradı 100 katı zarar verdi ömür boyu şike lekesi sürdü takıma.
  • o degilde 3 4 yıl önce aziz gitsin diyorduk auuuuuuuuuuuuu auuuuuu diye alıntı yapanlar ne oldu şimdi mutlumusunuz fenerin halinden
  • quote:

/>

Ya şu gif'i olur olmadık yerde görüyorum, her yere de uyuyor mübarek

Artık o kilitler açılmaz...

Ama gitmesin be :(

• quote:

/>

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.