Şimdi Ara

SON DAKIKA - Aziz Yıldırım'ın Yargıtay'a Yaptığı İtiraz Reddedildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
169
Cevap
0
Favori
4.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Orijinalden alıntı: sarıkanaryam

fenerbahce geçen sene 98 milyon tl ödemişte,
    gs neden ödemiyor????
    bu bildiğin borç değil kaçakçılıktır!
    kaçakçılık olmasa ceza gelmez!
    bundan öncede borcunuzu ödemedinizde uzlaşmaya gittiniz ve % 3ünü sadece ödediniz...
    bu senede ödemediniz
    bu resmen hırsızlıktır!
    fenrbahce ödüyor enayimi yani?
    fenerbahcede ödemezdi 10 tane drogba alırdı.
    ayrıca sizin borcunuz varsa ben ne yapayım? benim yok...
    vergmi ödüyoum...
    bizim için borç önemlidir.

Sen daha kaçakçılığın ne olduğunu bilmiyosun

2008 yılında ödemiş mi ?

Önceki seneleri aaraştır bakayım.

Bu borç eninde sonunda ödenecek ya aff ile yada taksitlendirilerek.

bence sen iyi araştır..
    binlerle trilyonları bir tutmayınn..
    alıştınız tabi %3ünü ödemeye..
    124 milyon tl den bahsediyoruz, yazıklar olsun diyorum ve konuyu kapatıyorumm..

ne bini la
    derneğin aş ye borcu faiziyle 210milyon tl
    kasada 5 kuruş olmadığından önce kendi malıymış gibi stadı devretmeye kalktılar sonra ederinin 50 katına fenerium u devretmeye kalktılar spk 2sinede izin vermedi
    oldu bittiye getirip devrettiler, spk dan ses yok tabii
    dünyadan haberiniz yok yemin ediyorum

ki olayın tescilli şikeyle uzaktan yakından alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

Vergi kacirip halkin yetimin parasini yeseymis girmezmis

Ohoo Aziz şike yapar devlet oyunu

Ünal twitter açıklamasından ceza yer vergi kaçırdık. Bravo olaylara işinize nasıl geliyorsa bakan sizsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyon fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

quote:

Ünal twitter açıklamasından ceza yer vergi kaçırdık. Bravo olaylara işinize nasıl geliyorsa bakan sizsiniz

Asil sizsiniz siz ceza alana kadar her sey adildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse A.Y nin içeri girmesini istemiyordur. Öyle umuyorum yani. Bu yaştan sonra ikinci defa içeri girmek nedir. Kapkaç, gaspcılar bile bu kadar yatmıyor neredeyse.
    Sadece kupa / şampiyonluk tescili konusunda adalet yerini bulsun yeter.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

quote:

Asil sizsiniz siz ceza alana kadar her sey adildi

Çünkü Aziz amca kendini savunmadı adam gibi. Sen gidip gs bunu yapmış şunu yapmış fener kaledir vs vs dersen inanmayız tabi

Ama bize vergi borcu gelmiş amaan ne büyük suç . cezada yok zaten ödemeyiz onuda iyice çocuk hakkı yeriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• maçı alan belli diyelim,yahu satan piyasada yok.bu ne biçim şike.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Kimse A.Y nin içeri girmesini istemiyordur. Öyle umuyorum yani. Bu yaştan sonra ikinci defa içeri girmek nedir. Kapkaç, gaspcılar bile bu kadar yatmıyor neredeyse.
    Sadece kupa / şampiyonluk tescili konusunda adalet yerini bulsun yeter.

bi anket yapsalar aziz içeri girsin mi girmesin mi diye memleketin yüzde 80 i girsin der.

halk millet süleyman seba ile azizi ayırt edebilecek seviyede.

daha şike davaları yokken bile aziz andoluya gittiğinde küfürle karşılanıyordu.statlarda vs.

insanlar neyin ne olduğunu biliyor az çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

maçı alan belli diyelim,yahu satan piyasada yok.bu ne biçim şike.

Şike operasyonu en cok kime yaradi ona bakmak lazim, bu kumpasi kuran onlardir cunku

• YoK kullanıcısına yanıt
    aziz yıldırımda bir o kadar suçludur ama tabi bir yanda ceza almayanlar olunca tuhaf oluyor
  • Ya arkadaş kulübün yöneticileri hapise girmiş oyuncuları ayrılmış avrupadan çıkartılmış bir takım düşünün bu camia toparlanıp en yakın rakibine 10 puan fark atıyor hala çekemeyenler var. Bjkyi yenerse ligin en erken şampiyon olacak takımı oluyor. Hâlâ laf edenler var. Bjk taraftarıyla parasızlığıyla dalga geçenlere zaten hiçbir şey diyemem. Kendilerinin 5 sene önceki halini bilmeyenler bjkye laf atıyorlar. Ayıptır.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevinin Aziz Yıldırım içeri girecek sözde "şike" suçundan. Aziz Yıldırım girecek dertler bitecek, ülke düzlüğe çıkacak.
  • kimse bana fener şike yapti diyemez.o sezonu canlı canlı seyrettim.kalecilerin gol atmak icin bizim ceza sahamiza kadar geldigini butun takımların trabzonu sampiyon yapicaz feneri yenicez diye acıklama yaptıgını gozle gordum.hiccc şike mike yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Ya arkadaş kulübün yöneticileri hapise girmiş oyuncuları ayrılmış avrupadan çıkartılmış bir takım düşünün bu camia toparlanıp en yakın rakibine 10 puan fark atıyor hala çekemeyenler var. Bjkyi yenerse ligin en erken şampiyon olacak takımı oluyor. Hâlâ laf edenler var. Bjk taraftarıyla parasızlığıyla dalga geçenlere zaten hiçbir şey diyemem. Kendilerinin 5 sene önceki halini bilmeyenler bjkye laf atıyorlar. Ayıptır.

Yok artık...Bundan da mağduriyet çıkarılmasın...Sen yap sonra başımıza bunlar geldi de...Şu süreçte Fenerbahçeye verilen federasyon deteği Balıkesirspora verilse nağmağlup 3 sene üstüste şampiyon olurdu...

Aşağıdaki 58.madde neden değişti...Küme düşme cezası ne oldu...Fenerbahçe neden küme düşürülmedi...

Bu arada şikeyi kimle yapmışlar karşı taraf kim diyenler....Futbolcu,Teknik direktör,Başkan ve en önemlisi aracılar menajerler...Şikeyi Kabul etmediği için ceza almayanlarda var...

Bülent Uygun, teşvikten 11 ay hapis
    Bülent İşçen şike ve teşvikten 2 yıl 4 ay hapis
    Ali Kıratlı şikeden 1 yıl 10 ay hapis
    Vederson teşvikten 5 ay hapis
    Ali Yıldırım 1 yıl 1 ay hapis
    İbrahim Akın, teşvikten 1 yıl 6 ay
    İlhan Ekşioğlu, şike ve teşvikten 3 yıl 1 ay hapis, 900 bin lira adli para
    Mecnun Otyakmaz örgüt üyeliğinden 10 ay hapis, Sivas-Fenerbahçe maçından dolayı da 1 yıl 6 ay hapis
    Şekip Mosturoğlu, örgüt üyeliğinden 1 yıl 3 ay ertelemeli hapis, şike ve teşvikten 1 yıl 10 ay hapis
    Mehmet Yıldız 1 yıl 3 ay hapis
    Sami Dinç 1 yıl 14 ay hapis
    Samet Güzel 2 yıl 2 ay hapis
    Tamer Yelkovan 1 yıl 3 ay
    Ümit Karan 7 ay
    Yavuz Ağırgöl şikeden 1 yıl 8 ay ertelemeli hapis
    Yusuf Turanlı örgütten ertelemeli 1 yıl 3 ay, şikeden 1 yıl 18 ay hapis

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

kimse bana fener şike yapti diyemez.o sezonu canlı canlı seyrettim.kalecilerin gol atmak icin bizim ceza sahamiza kadar geldigini butun takımların trabzonu sampiyon yapicaz feneri yenicez diye acıklama yaptıgını gozle gordum.hiccc şike mike yoktu.

süper ligde bir takım son 18 maçında 17 galibiyet 1 beraberlik alıyorsa şikenin kokusu çıkmıştır.özellikle ligin ikinci yarısında bu varsa daha vahim bir durum.
  • quote:

kimse bana fener şike yapti diyemez.o sezonu canlı canlı seyrettim.kalecilerin gol atmak icin bizim ceza sahamiza kadar geldigini butun takımların trabzonu sampiyon yapicaz feneri yenicez diye acıklama yaptıgını gozle gordum.hiccc şike mike yoktu.

• ayrıca şikeyi takımla değil genelde oyuncularla yaparlar.özellikle kaleciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çay sigara internet

quote:

süper ligde bir takım son 18 maçında 17 galibiyet 1 beraberlik alıyorsa şikenin kokusu çıkmıştır.özellikle ligin ikinci yarısında bu varsa daha vahim bir durum.

başarı olamaz yani oylemi?bu mantıkla yola cıkarsak uni sinavina giren ve full ceken cocuguda kopya cekti diye iceri alalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Orijinalden alıntı: basketcij

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Milyon dolarları ayakkabı kutularında evinde saklayanlar başka bankalara atansın, "10 milyon az alma alma ne diyorsa o" diyen adamlar 1 gün bile ceza almasın, hayırsever! iş adamları kaçma şüphesi yok diye serbest kalsın Aziz Yıldırım hapse. Adaletini seveyim senin memleket....

sende sakla sende atan bankalara kardeş

Ülke ne durumlara düştü halen espri derdindesin.Espri yapılacak şey var yapılmayacak şey var.

Fenerbahçe düşsün ülkeyi satsınlar dert değil.

Fenerbahçe'nin düşmesi ile ülkenin satılması arasında nasıl bir bağlantı var juventus düşünce İtalya satıldımı

Hayır aynı adalet sarayından 2 farklı adli karar çıkması olay. Bir tarafta hırsızlık yaptığı ayan beyan ortada olan bir adam mükafat alırken diğer tarafta şike yaptığı diğeri kadar net bir şekilde tespit edilemeyen bir insan hapse giriyor. Bunu insanların gözünün içine baka baka yapıyorlar. Siz bu olayı komik buldukca yapmaya da devam edecekler.
    Ama gün gelir komik bulduğunuz adalete sizin de ihtiyacınız olur.

Aziz Yıldırımın tarihi savunması...Tarla açıklaması...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.