Şimdi Ara

SON DAKİKA: Cyberpunk 2077 Türkçe Dil Desteği Onaylandı! Türkçe Geliyor (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
5
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
169 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korsan oyun hırsızlıktır ve sen hırsızlığı çok onurlu bir davranış gibi gösteriyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Korsan oyun hırsızlıktır ve sen hırsızlığı çok onurlu bir davranış gibi gösteriyorsun.
    Peki diyelim hırsızlık peki bu senin sorunun mu? seni ne alakadar ediyor onu anlamadım. Gören de sanar hayatınız da her dinlediğiniz müzik kutulu yada para verdiniz her izlediğiniz film, her oynadığınız oyun orijinal, her giydiğiniz atlet çorap don orijinal hiç pazardan almadınız. Boş yapmayın yahu cidden boş yapmayın işinize bakın.
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Gündemde kalma çabası anlaşılan eger Türkçe gelmezse almam oyunu isterse 50 tl ye satsınlar. Adam gibi manipüle etmeden iş yapmaları gerekiyor herkesin beklediği oyun bu

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD KÖLESİ

Peki diyelim hırsızlık peki bu senin sorunun mu? seni ne alakadar ediyor onu anlamadım. Gören de sanar hayatınız da her dinlediğiniz müzik kutulu yada para verdiniz her izlediğiniz film, her oynadığınız oyun orijinal, her giydiğiniz atlet çorap don orijinal hiç pazardan almadınız. Boş yapmayın yahu cidden boş yapmayın işinize bakın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım yıllarca tüm ülke olarak korsan kullandık zaten çünkü orjinal ürüne erişim şansımız yoktu.Artık var ve indirimlerle ucuza alabiliyoruz.Sen korsan oynamaya devam et.Arada da sevdiğin oyunların indirimlerini takip et,biraz katkın olsun.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Tipik hocam onunda grafikler çok eski ya ah bi remaster olarak ciksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Tipik hocam onunda grafikler çok eski ya ah bi remaster olarak ciksa
    Konuşmaya konuşmaya unuttun heralde ismimi
    Ben grafik modunu denedim güzel ama çok kastı bende. Yinede hikayesi için falan oynanır.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Ya sen tipikgameryt degilmisin :))

• Bu haber değil, bu müjde. Uygun fiyata da gelirse -Witcher 3 gibi- tadından yenmez.

• sevindirici güzel habermiş.. oyunu heycanla bekliyorummm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Korsan oyun hırsızlıktır ve sen hırsızlığı çok onurlu bir davranış gibi gösteriyorsun.
    He hırsızlık şirketlerin serverindan çalıyoruz çünkü değil mi?

• Korsana laf etmek en abes şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık bir elden geçirilsin geleceği garanti değil boşuna girip üzüntü yaşamasın millet...
  • Artık konu ile alakalı CD project in açıklamalarını dikkate alın bilkomun değil.
  • Güzel haber
  • Oyun Türkçe çıkmazsa 10 tl ye satılsa bile orjinalini almam.

Türkçe çıkacak haberi gelirse önsipariş yapmayı düşünüyorum.
  • Beyler, hevesinizi kursaginizda birakmak istemem ama resmi olarak duyurulmadan inanmayin... bildigim kadari ile uzun suredir technogame firma ile diyalog halinde ve birkac gun oncesine kadar dusunmuyoruz, eger dusunursek size ulasiriz gibi birsey soylemis. Ha oldu ki tr geliyor witcher3 unofficial cevirmenlere yaptigini simdide technoya yapmis olur. Umut tacirligi kadar kotu birsey yoktur. Bu firmaya zerre kdr guvenmeyin. Ne yapacagi hic belli olmuyor. Kufreder gibi gotyde tr koymasi hele. Insanin icini sizlatan cinsten... benden soylemesi...

• beyler bakın birbirimizi kandırmayalım gerçekden çok aşırı korsan kullanan bir ülkeyiz bu sadece oyunda değil her alanda bilgisayarla ilgili her türlü yazılım vs. korsan kullanıyoruz, üzülerek söylüyorumki ingilizceyi öğrenmeye bakın bizler hiçbir zaman her oyunda dilimizin olduğu zamanları göremeyeceğiz
    Ama kardeşim eğer sen bir ülkenin pazarına giriyorsan o ülkenin dilini destekliceksin zaten milli duyguları yüksek bir milletiz bize değer verene bizde değer verip destek çıkarız. Yani demek istediğim adamlar bir adım atmıyorki bizde o adıma karşılık verelim arkadaş, savundukları olay hep aynı istediğimiz satışa ulaşamıyoruz iyi satmıyor falan, işte o alan kişiler için yapıcaksın eğer senin firma olarak müşterilerine bir saygın bir bağlılığın varsa onlar için yapıcaksın 3-5 demiceksin yapıcaksın arkadaş yapıcaksın, herşeyi bizden bekliyorlar ben müşteriyim lan müşteri sen sunucaksın ben beğenirsem alıcam bukadar basit.
    GTA 5 ülkemize göre baya bir orjinal sattı adamlar bir yamayla oyunu türkçe yapabilirlerdi, yaptılarmı yapmadılar zaten kerizler alıyor boşverin diyorlar sanki yav arkadaş bari RDR2'yi türkçe yapsaydınız bir adım atsaydınız be rockstargames sadece bir adım.

Buna bence şöyle bir çözüm bulabiliriz devlet buna bir el atar her yazılım oyun vs. türkçe dil desteği olmadan bu ülkeye giremez yasası getirirse belki bir umut olur sonuçda bizim kaybedeceğimiz birşey yok

Haa diyceksinizki adam tavrını koyup türkiye piyasasından çıktı yani ne diyim sırf bir dil desteği için çıkıyorsa bırakın çıksınlar arkadaş şu sk... oyunlarını oynamıcam diye ölmeyiz diymi sonuçda internet diye birşey var insanlar istediği yerden ulaşır hem böylelikle onlar orjinal oyun alan kesimide kaybederler her türlü onlar kaybeder

• Güzellll
  • Bilkom'dan açıklama bekliyoruz ama bişey yazdığı yok tweetlere umarım gelir ya çok inandım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.