Şimdi Ara

SON DAKİKA !!! Ernst Kasımpaşa'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Fabian Ernst, Kasımpaşaspor ile her konuda anlaşarak sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Kulübünün bu transferi kısa zamanda açıklayacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

• Doğruysa yazık oldu adama eskisi kadar oynamasa da kasımpaşaya kadar düşmesi garip geliyor en sevdiğim oyuncuydu.
  • emeklerin için teşekkürler alman panzeri, paranı hak eden nadir futbolculardandın, yolun açık olsun.
  • Valla gittiğine pek üzülmedim, herkesin fedakarlık yaptığı bir ortamda 500 bin euro aldığın ücretten indirmeyip ki gene 2 milyon euro seviyesine inecekti, Kasımpaşa'ya para için gitmeyi seçtin. Orada inşallah gözün paraya doyar.
  • Vay vay vay Kasımpaşa'ya bak
    Şaka bir yana adamlar iyi transfler yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Valla gittiğine pek üzülmedim, herkesin fedakarlık yaptığı bir ortamda 500 bin euro aldığın ücretten indirmeyip ki gene 2 milyon euro seviyesine inecekti, Kasımpaşa'ya para için gitmeyi seçtin. Orada inşallah gözün paraya doyar.

herşeyin özeti gibi olmuş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Doğruysa yazık oldu adama eskisi kadar oynamasa da kasımpaşaya kadar düşmesi garip geliyor en sevdiğim oyuncuydu.

Kasımpaşaya kadar düştü diyonda. Adamların şu anki yönetimleri ve bütçeleri Beşiktaş'ınkinden daha sağlam. Isakson'u aldı adamlar. Bu sene ilk 5 te olursa Paşa kimse şaşırmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla gittiğine pek üzülmedim, herkesin fedakarlık yaptığı bir ortamda 500 bin euro aldığın ücretten indirmeyip ki gene 2 milyon euro seviyesine inecekti, Kasımpaşa'ya para için gitmeyi seçtin. Orada inşallah gözün paraya doyar.

Giden oyuncuları neden hemen kötülüyorsunuz :) ernst baştan beri istenmiyordu yaşlı diye ben mi yanlış hatırlıyorum.Ayrıca beşiktaştaki mantığı çözemedim gideni yolla tamam, transfer yapacağına eldekileri tutsa daha iyi değilmiydi ? şimdi hiç performans göstermemiş adamdan indirim yapmasını beklersin ama ernst gibi egemen gibi adamları takımda tutman gerekir çünkü bunlar mücadele etmiş insanlar yazık ettiler bence.

Kasımpaşaya 1-2 oyuncuda biz yollayalım bari gaza gelmişken kiralık falan :) adamlar istanbul takımı olmasından ötürü şanslı kabul edenler çıkacaktır, istanbulda yaşamaya devam etmek için.

• Umarim dogrudur, Ernst devre arasinda geldigi sezon disinda fazla birsey yapmadi, eli belinde yurudugu maclari, yanindan adam gecerken seyredislerini net hatirliyorum, tabi bunlar mantalite eksikliginden degil, fizik olarak cok dustu, ozellikle son sezon, mac icinde fizik gucu yerinde oldugu dakikalarda goz boyadi ama maclarin tamamina bakilirsa ne demek istedigim anlasilir. Ustun Alman teknolojisine cok tesekkur ederiz, keske 3-5 sene once gelseydi de oynamaya devam etseydi ama bu sekilde sadece tesekkur edip gondermen duser...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Giden oyuncuları neden hemen kötülüyorsunuz :) ernst baştan beri istenmiyordu yaşlı diye ben mi yanlış hatırlıyorum.Ayrıca beşiktaştaki mantığı çözemedim gideni yolla tamam, transfer yapacağına eldekileri tutsa daha iyi değilmiydi ? şimdi hiç performans göstermemiş adamdan indirim yapmasını beklersin ama ernst gibi egemen gibi adamları takımda tutman gerekir çünkü bunlar mücadele etmiş insanlar yazık ettiler bence.

Kasımpaşaya 1-2 oyuncuda biz yollayalım bari gaza gelmişken kiralık falan :) adamlar istanbul takımı olmasından ötürü şanslı kabul edenler çıkacaktır, istanbulda yaşamaya devam etmek için.

Dünyanın parasını alan ama aynı zamanda pek de iş yapmayan futbolcuları göndererek, bizim işimizi görecek daha ekonomik futbolculara yöneliyoruz. Bunun neresi mantıksız? Ernst 2,5 milyon euro para alıyordu ve sadece top kapıp sağa sola pas veriyordu. İleriye en ufak bir destek yapmadı tüm yıl boyunca. Bunu Veli de yapar, Necip de yapar. Ona rağmen yönetim ona 500 bin euro indirim yap gene kal dedi ama kabul etmedi. Kendi keyfi bilir tabii ki , ama bu onu takımı fazla para için bıraktığı gerçeğini değiştirmez.

• quote:

En doğru yorum bu.Son dönemlerini seni çok seven taraftarların önünde tamalasana.Hiç de yazık olmamış.Bulur boyle sevgide oynar Kasımpasa taraftarı önünde.
  • severdim adamı beşiktaş ruhunu sahaya yansıtırdı, geldiği sezon zaten şampiyonlukta büyük payı vardı. Neyse giden gitsin kalan sağlar bizim.
  • quote:

quote:

quote:

Dünyanın parasını alan ama aynı zamanda pek de iş yapmayan futbolcuları göndererek, bizim işimizi görecek daha ekonomik futbolculara yöneliyoruz. Bunun neresi mantıksız? Ernst 2,5 milyon euro para alıyordu ve sadece top kapıp sağa sola pas veriyordu. İleriye en ufak bir destek yapmadı tüm yıl boyunca. Bunu Veli de yapar, Necip de yapar. Ona rağmen yönetim ona 500 bin euro indirim yap gene kal dedi ama kabul etmedi. Kendi keyfi bilir tabii ki , ama bu onu takımı fazla para için bıraktığı gerçeğini değiştirmez.

Bide şöyle düşünün takım babanızın takımı değil yani schalkede oynuyosunuz başkanları salağın teki size ucunda deli gibi para olan bir sözleşme öneriyor sizde kabul ediyorsunuz tabi bir iki yıl daha futbol oynayacaksınız bu kısacık kariyerde kazanabileceğiniz en fazla parayı kazanmayı düşüneceksiniz tabiki ernst beşiktaşı seviyordu ama bizim gibi körkütük aşık değildi ben beşiktaşda yarım ekmek dönerede oynarım hemde elimden geleni yaparım ama ernstin babaısnın takımı değilki beşiktaş nekadar sevsede sözleşmesi var ve parasına bakar şu futbolcu olacağı son iki üç yılda Verdiği emekler için teşekkür ederiz parasını sonuna kadar haketti oley oley oley Fabian ERNST.

• Ruh ruh diyip duruyolar en ruhlu en karakterli adami kasimpasaya yolluyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin1903

quote:

quote:

quote:

Bide şöyle düşünün takım babanızın takımı değil yani schalkede oynuyosunuz başkanları salağın teki size ucunda deli gibi para olan bir sözleşme öneriyor sizde kabul ediyorsunuz tabi bir iki yıl daha futbol oynayacaksınız bu kısacık kariyerde kazanabileceğiniz en fazla parayı kazanmayı düşüneceksiniz tabiki ernst beşiktaşı seviyordu ama bizim gibi körkütük aşık değildi ben beşiktaşda yarım ekmek dönerede oynarım hemde elimden geleni yaparım ama ernstin babaısnın takımı değilki beşiktaş nekadar sevsede sözleşmesi var ve parasına bakar şu futbolcu olacağı son iki üç yılda Verdiği emekler için teşekkür ederiz parasını sonuna kadar haketti oley oley oley Fabian ERNST.

E tamam işte parasını aldı bu zamana kadar topunu oynadı. Teşekkür etmenin bir gereği yok, ben bu şekilde takımdan ayrılan bir futbolcuya teşekkür etmem. Egemen de aynı şekilde, böyle bir durumda para için ki aldıkları para gene çok iyi bir para olacaktı takımı bırakıp gidene teşekkür falan etmem. Fikret Orman da aynı benim kafada, herhalde ben başkan olsam böyle yönetirdim takımı (basket takımı hariç) .

• Bırakın para işini. Fedakarlık yapmak mecburiyetinde değil. Her şey için teşekkürler panzer.
  • Yahu adamı kampa götürmüyorsun sonra burada gelmiş para para diye arkasından atıp tutuyorsun.Kampa götürmek akıllarına gelseydi 'Jübilemi Beşiktaş'ya Yapmak İstiyorum' demecini veren Ernst emin olun indirime giderdi.Beşiktaş ruhunu sahaya en iyi yansıtan adamı da böyle acemice kaybetmek yakışmadı gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pluton*

Ruh ruh diyip duruyolar en ruhlu en karakterli adami kasimpasaya yolluyolar

Adam o kadar ruhluydu ki artık ruh gibi dolaşıyodu sahada.
  • gitmesine çok sevindim. orta sahada veliyi sorsanız koşuyo,baskı yapıyo,şut çekiyo ama şutları etkisiz derim ama bu adamla ilgili aklıma bir şey gelmiyor.üstelik 33 yaşına gelmiş.
  • Rangnick gelecek o gidince de ernst teknik direktor olacak diyorduk.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.