Şimdi Ara

SON DAKİKA: FIFA DİSİPLİN KOMİTESİ 29 MAYIS SALI GÜNÜ TOPLANIYOR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız bende tff'nin finansal fair-play uğruna böyle birşeyi destekleyeceğini yani uefa'ya rest çekeceğini düşünüyorum uefa kararlarınızı tekrar gözden geçirin,bazı takımları düşürün yada ceza verin diyebilir fakat bizim federasyon hem tükürdüğünü yalamamak için hem klüpler biraz maddi olarak kendine gelsin diye birkaç sene men cezası aldırabilir bu benim tahminim,ortalama 3 sene gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: 8 Mile

quote:

fenerbahçeye 2 diğer takımlara 1 sene ceza gelecek diye birkaç twit okudum bakalım

inşallah öyledir. İnşallah dediğime bakmayın fener ceza alacağı için öyle demiyorum. Galatasaray avrupaya gitsin benim için kafi.

yalnız diğer takımlar derken Galatasaray'da bunun dahilinde

Oyle bişey olursa.
    Sucsuz kulupler TFF ye tazmınat davası acar.Bunun sonucunda TFF istifa edip kacar Turk futbolunun da ruhuna bi el fatiha okunur.Bence tahkımın karar vermemesının nedenı Uefa dan buyuk bı ultımatom gelebilir diye beklemede.Cezaları verin yoksa uyelığınız askıya alınabilr gibi bi ultımatom verebilirler.

• Kel adam sert çıkmış beyler. Muhtemelen ceza kapıda.
  • quote:

quote:

quote:

fenerbahçeye 2 diğer takımlara 1 sene ceza gelecek diye birkaç twit okudum bakalım

inşallah öyledir. İnşallah dediğime bakmayın fener ceza alacağı için öyle demiyorum. Galatasaray avrupaya gitsin benim için kafi.

ben yazdığını fenerbahçeye ve diğer 2 takıma diye okumuşum

• quote:

Orijinalden alıntı: G0T

quote:

quote:

quote:

Oyle bişey olursa.
    Sucsuz kulupler TFF ye tazmınat davası acar.Bunun sonucunda TFF istifa edip kacar Turk futbolunun da ruhuna bi el fatiha okunur.Bence tahkımın karar vermemesının nedenı Uefa dan buyuk bı ultımatom gelebilir diye beklemede.Cezaları verin yoksa uyelığınız askıya alınabilr gibi bi ultımatom verebilirler.

onu da kılıfına uydururlar yaparlar bi genel kurul,avrupaya gidelim mi gitmeyelim mi diye işte böyle böyle çok para harcanıyor,yok türk oyuncular gelişsin vs vs bişeyler uydururlar çıkarlar işin içinden tabi bu çok salakça bişey ama ben federasyonun amacının böyle oldugunu düşünüyorum birkaç sene avrupaya gitmemek fenerbahce yandı diğer takımlarda yansın ve de maddi açıdan fark açılmasın,beşiktaşta borç batagında böylece takımlar eşit kalsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G0T

quote:

quote:

quote:

Oyle bişey olursa.

onu da kılıfına uydururlar yaparlar bi genel kurul,avrupaya gidelim mi gitmeyelim mi diye işte böyle böyle çok para harcanıyor,yok türk oyuncular gelişsin vs vs bişeyler uydururlar çıkarlar işin içinden tabi bu çok salakça bişey ama ben federasyonun amacının böyle oldugunu düşünüyorum birkaç sene avrupaya gitmemek fenerbahce yandı diğer takımlarda yansın ve de maddi açıdan fark açılmasın,beşiktaşta borç batagında böylece takımlar eşit kalsın

Oyle kolay degıl .G.Saray TFF ye kac kere ıhtar cektı Avrupa ya gıdemem dıye.Tazmınatı almadan bırakmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

Kel adam sert çıkmış beyler. Muhtemelen ceza kapıda.

nerden duydun , gördün kanka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Biraz üstteki mesaja bak görürsün.
  • quote:

quote:

quote:

tamam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam

• Volkan, Infantino'yu evinden aldırmış beyler. Nerede olduğu bilinmiyormuş...
  • Zürih saatine göre 14:00 diyor toplantı, konuyu okumadım ama başlamadıysa başlar birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Zürih saatine göre 14:00 diyor toplantı, konuyu okumadım ama başlamadıysa başlar birazdan.

İsviçre de saat şu anda 14:42. Toplantı çoktan başlamış hatta men cezası çıkmıştır bile
  • İnşallah en doğru kararı verirler.
  • quote:

quote:

Zürih saatine göre 14:00 diyor toplantı, konuyu okumadım ama başlamadıysa başlar birazdan.

İsviçre de saat şu anda 14:42. Toplantı çoktan başlamış hatta men cezası çıkmıştır bile

Ben Zürih saatine göre 14:12'de yazmışım o zaman.
  • quote:

quote:

quote:

Ben Zürih saatine göre 14:12'de yazmışım o zaman.

• Johnny Sins'e benzeyen abi bak sen çok yetkili birine benziyorsun, lütfen fazla sert yapma, TFF alışkın değil böyle şeylere onlar daha okuyo yhaa
  • mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu

UEFA'yla ilgili yeni aldığım bilgileri paylaşayım. Mesajla bilgi üzerine iki telefon görüşmesi yaptım ve bilgileri teyit ettirdim.

UEFA Türkiyeye uyarı gönderiyor. Gerekli cezaları adam akıllı verin diye. TFF buna yanaşmıyor. Ve aynen şöyle diyor.

Sahaya yansıyan bir şey yok. Biz cezalarımızı verdik diyor UEFA. uefa bu cevabı dikkate almıyor ve birkez daha sert uyarı yapıyor.

Bunun üzerine TFF ve akıl hocası Kemal Kapulluoğlu şunu söylüyor. Biz 16 takımı disiplin kuruluna sevk ettik. Hepsine ceza verin diyr uefaya

UEFA, tff'ye resti çekiyor ve diyor ki, madem öyle düşünüyorsunuz, biz de fifayı devreye sokarız. şimdi gelelim ceza olaylarına

FB ye çok ağır cezaların verilmesi şuan konuşuluyor UEFA'da. Üç yıl ceza demiştim ama şuan 5-8 yıl konuşuluyor. Hatta

TFF kararlarında diretirse, bu kez ülkeye üç yıl ceza verilmesi düşünülüyor. Uluslaraarsı organizasyondan men gündemde. ( bence tff gene kararlarını değiştirmez ve ülke olarak men yeriz biran önce tff ye darbe indirilmeli sadri şener ve ünal başkan)

TFF uefayla yaptığı görüşmeleri kamuoyundan saklıyor. Şekip Mosturoğlu ve İlhah Ekşioğlunun savunmasını da UEFA acilen istedi.

UEFA'nın kararı gecikebilir. İtalya ve Türkiye'den dolayı grupların belirlenme tarihi birkaç gün ertelenebilir.

• Ekleme :

UEFA'nın tüm takımlara ceza vermesi biraz zor ama TFF kendileriyle oyun oynamaya devam ederse, karar bu yönde çıkabilir Yazık ülke futboluna ( bence tff böyle devam edecek ve amaçlarına ulaşacaklar tüm ülkeyi men ettirecekler)
  • aynen dediğim gibi TFF bütün takımlara ceza gelmesi için UEFA'ya kafa tutuyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.