Şimdi Ara

Son Dakika Galatasaray,Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda ile anlaşmaya vardı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kap açıklamasını bile geçtim imza atmadan inanmam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GAlatasaray ne zaman erken transfer yapmış şimdi yapacak.
    son 3 gün alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Belhanda gelirse sne gider heralde.5 milyon bonservis konusuluyor sne için sanmıyorum o kadar vereceklerini ama madem bruma podolski gitti sne de gitsin önümüzdeki 2-3 senenin kemik kadrosunu oluşturalım.Gomis 2 sene daha idare eder bizi Belhanda tutar mı muamma.

snijder gibi bir dunya yıldızını gonderip belhandayı almak buyuk bir zekanın urunu olsa gerek..

Dünya yıldızı olsun veya olmasın aldığı ücret+verilecek 5m bonservisi göz önüne alınca satmak daha mantıklı değil mi şimdi?

bence değil.. alcağın oyuncuya da 3.5 zeri para vereceksin.. 3-4 milyonda bonservis vereceksin.. istediğin verimim alacağında mechul.. biriler melo2yu satıp kar ettik zannetmişlerdir.. Donk+Tolga+De jong ve o bolge halen boş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belhanda gelirse sne gider heralde.5 milyon bonservis konusuluyor sne için sanmıyorum o kadar vereceklerini ama madem bruma podolski gitti sne de gitsin önümüzdeki 2-3 senenin kemik kadrosunu oluşturalım.Gomis 2 sene daha idare eder bizi Belhanda tutar mı muamma.

snijder gibi bir dunya yıldızını gonderip belhandayı almak buyuk bir zekanın urunu olsa gerek..

Dünya yıldızı olsun veya olmasın aldığı ücret+verilecek 5m bonservisi göz önüne alınca satmak daha mantıklı değil mi şimdi?

bence değil.. alcağın oyuncuya da 3.5 zeri para vereceksin.. 3-4 milyonda bonservis vereceksin.. istediğin verimim alacağında mechul.. biriler melo2yu satıp kar ettik zannetmişlerdir.. Donk+Tolga+De jong ve o bolge halen boş

Hocam ben kadroda ilk 11 e en önce Muslera sonra Sne yi yazan adamdım ama yine abuk sabuk transferlerle Sne yi izlemek istemiyorum.Gitmesi daha hayırlı hele bi de para kazandırcaksa.Selcuk'u şu koskoca Türkiye'de sadece Avcı kesebilmişti o da kovuldu bu yüzden zaten.Sne'nin olduğu sistemde Selçuk'un yeri yok orta saha çöküyor.

• geldiler lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

geldiler lan
    Gomis geldi de Belhanda tam değil sanki.
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Allah korumuş lens falan aman hocam 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxyyprom

Allah korumuş lens falan aman hocam 😀
    aynen..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.