bunu bilerek yapıyorlar ki sonra neden gönderdin demesin kimse iyice dibe vurmasını bekliyorlar
Prandelli iyi bir teknik direktör ama bizim ligimize ve takımımıza alışamadı. Kariyerinde başarılar İtalyan
yetmez. selcuk ve burakta gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
yetmez. selcuk ve burakta gitsin.
Hikmet Karaman diyenler şaka mısınız?
Takımdaki leşler ne olacak
Istiyomusunuz bir de Sinyor Terim gelsin, ne gülerim he
quote:
Orijinalden alıntı: mrteren
Allahım sen tucheli takımın başında görmeyi nasip eyle.amin
Allah korusun
Samet aybaba gelsin la menemen ozledik
quote:
Orijinalden alıntı: zaragoza
quote:
Orijinalden alıntı: GsliKahraman
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, İtalyan teknik adamla yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi.
İtalyan hoca, Gaziantepspor maçında takımın başında olmayacak. Sarı-kırmızıların başında Antep maçına kaleci antrenörü Claudio Taffarel çıkacak.
Lig TV
Keske birazdan da baskan Albayrakin gonderildigini aciklasa
Yok ya seviyorum ben o adamı Gol sevinçleri filan
quote:
Orijinalden alıntı: HTrmn
quote:
quote:
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, İtalyan teknik adamla yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi.
İtalyan hoca, Gaziantepspor maçında takımın başında olmayacak. Sarı-kırmızıların başında Antep maçına kaleci antrenörü Claudio Taffarel çıkacak.
Lig TV
Alıntıları Göster
adam 4-5 ay tatil yaptı, 20 trilyonu cebine koyup gidecek
quote:
Orijinalden alıntı: HTrmn
quote:
quote:
Lig TV
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhius
Aynen öyle. Prandelli'nin gideceği zaten belliydi. 2 hafta önce gönderebilselerdi belki trabzonu 3-0 yenerek çıkışa biz geçecektik.
Genç Osman gibi yaktılar seni de kelle diyerek reyiz. Gitme reyiz...
quote:
Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis
Sıra sana da gelecek Albayrak
quote:
Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)
quote:
Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis
Sıra sana da gelecek Albayrak
Alıntıları Göster
Albayrak bu kulüpte olduğu sürece selçuk ve burağın kesileceğini zannetmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri.
Prandelli iyi bir teknik direktör ama bizim ligimize ve takımımıza alışamadı. Kariyerinde başarılar İtalyan
Aynen. Mancini de iyi bir teknik adamdı. Ama İtalyan futbolu ve İtalyan taktiği Galatasaray'a ve Türkiye'ye uymuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: E.R.W.
Albayrak bu kulüpte olduğu sürece selçuk ve burağın kesileceğini zannetmiyorum.
Alıntıları Göster
kaç para tazminat vereceğiz? gitmesinden çok bu sorunun cevabı önemli. şu mali krizde inşallah sadece sezon sonuna kadar olan ücretini alır.
bu kararı seçimi kazandıkları ertesi gün vermiş olsalardı şuan daha farklı olabilirdi...
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
kaç para tazminat vereceğiz? gitmesinden çok bu sorunun cevabı önemli. şu mali krizde inşallah sadece sezon sonuna kadar olan ücretini alır.
Tazminatı yok diye biliyorum ama kaç sezonluk ücret alacak bilmiyorum.
quote:
quote:
Bosuna cok sevinmeyim. Bizim takim hatayi oyuncularin maaslarini duzenlerken yapti. Selcuk gibi Burak gibi oyuncularin garanti maaslari bu kadar yuksek olursa olacagi buydu. Bu sebeple bu bolgelere gerekli transferlerde yapilamadi. Simdi Selcugu kesecez de sahanin en onemli bolgesinde oynatacagimiz hangi topcu birden takimi saha kaldiracak? 15-16 yildizlarla maca ciksa fizik gucu yetersiz kalacak emre mi? Neyse en azindan Brumayi, Alex tellesi falan oynatirda en azindan ligi 3. Falan bitiririz. Seneye de olursa olsun ozellikle Selcugun ve Burak in yerine saglam iki transfer yapip ve eldekilerden sneijder melo muslera yi tutarsak yine iyi bir kadro kurabiliriz. Bu sene icin fazla umutlanmayalim
Unutmadan bu durumun asil sorumlusu da Turkiye futbol federasyonudur. Uyguladiklari sacma sapan yabanci sinirlamasi politikasidir. Yoksa kimse selcuga buraka falan o paralari vermezdi. Milli takimin halide ortada. Demiroren de derhal istifa etse butun takimlar adina turk futbolu icin oldukca guzel bir doneme gireriz.
Alıntıları Göster
Evettttt şimdi başka bir İtalyan'ı sahneye alalım. Favorim Allegri ve Conte ikilisinden birisi.