bence bize gelmemiş bir teknik adamın gelmesi şart,tamamen yenilenme olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Takımın belirli bir düzene girmesi için Terim'in gelmesini yeğlerim. Disiplin şart.
luce ve terim olmadıysa; en iyisi bu
İşler karıştı Ali dürüst Ünal aysal'la beraber.Gerets işi yatar
harika en basindan beri gerets in gelmesini istiyordum harika bir hamle ayasal bir kez dha takdirimi kazandi..
Gerets Galatasaray'a yakışacak bir teknik adam Fransada talipleri vardı sanırm umarım bizi seçer.
ali dürüst ü de hiç sevmem ha , "pinti ali" diye lakap takmıştık ona :)
Gerets'in duruşunda bile insana güven veriyor yahu inşallah gelir en sevdigim teknik direktörlerimizden birtanesi GERETS REYİZ !
hayal kırıklığı olur diye düşünüyorum malesef.
Süper
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
aynen katılıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: hacker_honour
quote:
Orijinalden alıntı: mumble1905
Bizi yukarıya taşıyacak lucescu'dur bence gerets değil.
Gerets gelirse sihirli değnekle gelmeyecek beyler sadece güzel günleri hatırlıyorsunuz ama 2006-2007'de 56 puan toplarken de o vardı takımın başında.
Eğer Gerets gelirse Bülent Ünder de teknik kadroda yer almalı diye düşünüyorum. Önceden de yardımcısıymış zaten. Çünkü kadro yenilenirken gidecek-gelecek oyuncularla ilgili fikir verebilecek Gerets'in güvenebileceği bir isim lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: HorasanlıMurat23
quote:
Orijinalden alıntı: hacker_honour
quote:
Tamam Herkes ilk Luceyi ister ama Luceden sonrada Gerets gelir yani ben razıyım
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
Kısa vadede başarı istiyorsak Türkiye'yi tanıyan bir teknik adamın gelmesi daha mantıklı diye düşünüyorum.
Ali Dürüst Fatih Terim'i istiyor...durun bakalım işler karıştı
Defalarca yazdım;Gerets gelir ve kendi isteği doğrultusunda kadro kurabilirse gelecek sezon tadından yenmez.
quote:
Orijinalden alıntı: fıratbozkurt
Gerets gelirse sihirli değnekle gelmeyecek beyler sadece güzel günleri hatırlıyorsunuz ama 2006-2007'de 56 puan toplarken de o vardı takımın başında.
Eğer Gerets gelirse Bülent Ünder de teknik kadroda yer almalı diye düşünüyorum. Önceden de yardımcısıymış zaten. Çünkü kadro yenilenirken gidecek-gelecek oyuncularla ilgili fikir verebilecek Gerets'in güvenebileceği bir isim lazım.
Aman kalsın. Geldiğinden beri görüyoruz. BAM hayranlığı var ve yabancı oyuncuları sevmiyor. Transfer döneminde asıl gitmesi gerekenleri yollamaz...
quote:
Aynen... Gerets le 4 ncü oluruz onunda başarı diye bize yutturmaya çalışırlar.. Fener maçlarında da sahada zor dururuz.. Daha doğrusu bize yakın her takım ezer geçer..