Şimdi Ara

Son dakika.. Hulk Zenit'e transfer oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne yaaa adamlar 50 milyon euroyu basmış almış
    Helal olsun Zenit'e

• 50.000.000 € mu dedin?!
  • Hulk gibi bir oyuncu daha iyi bir yere gitmeliydi bence.
  • Bu adamı barca da görmek istiyordum sanchez den de villadan da kat kat Iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Bu ne yaaa adamlar 50 milyon euroyu basmış almış
    Helal olsun Zenit'e

E o zaman zenit forununa acsana burası yerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Bu adamı barca da görmek istiyordum sanchez den de villadan da kat kat Iyi

Aynen tam Barça'nın oyuncusuydu

Hulk ---- Falcao ---- Messi
    hücum hattı olsa Barça'da amma olur yaaa
    Nou camptan kombine alırım valla
  • quote:

barça ölsün.almasın iyi adamları.yeter.nefret ediyorum onlardan.barcelona ölsün bitsin tamam biz bittik artık deyip bıraksınlar futbolu.
  • yazık olmuş hulk reise
  • Real madrid Benzema ve Higuain'in yerine Hulk'u düşünmeliydi neden yapmadı acaba.
    Benzema ve Higuain gerçekten çok iyi santraforlar ama bazen zayıf halka gibi duruyorlar madrid kadrosuna göre.
  • Bende şok oldum görünce. Zenit milyarder bir takım alabilcek güçte olması normal ama Hulk gibi bir oyuncunun Rusya'ya gitmesi şaşırtıcı. Şampiyonlar liginde mücadele eden bir klüp olsada Porto'dan Zenit'e gitmek gerilemek gibi gözüküyor. Demekki adamın dünyanın en iyi klüplerinden birinde oynama hayali yokmuş. Yıllıkta 10 milyon atmışlardır önüne
  • Axel Witsel'de 40m den Zenit yolcusu gibiymiş.

Birisi şaka desin buna.
  • O da paranın kölesi olmuş..
  • hulk bence di maria'nin yerine madrid'de veya chelsea'de oynayabilecek bir oyuncu ve ederi de tas catlasa ki o tasin kolay kolay catlicagini dusunmezdim ama en fazla 40 m € ederdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

hulk bence di maria'nin yerine madrid'de veya chelsea'de oynayabilecek bir oyuncu ve ederi de tas catlasa ki o tasin kolay kolay catlicagini dusunmezdim ama en fazla 40 m € ederdi
    Porto'ya maliyeti 11.73 Milyon € (Hulk-Falcao-Lisandro Lopez) satış 114 Milyon €
  • Rusya'da atacağı gol 15.Falcao'yu çok beğeniyorum ama Hulk o kadar da değil.
  • Portekizli arkadasim cok onlarda sistemlerini begeniyorlar ama anlamadigim olay yaklasik 90 yilindan beri Porto bu sistemi uyguluyor ucuz oyuncu bulup pazarlayip satiyor ama adamlarin nereden bakilsa en az kasalarinda 1 milyar euro paralari olmasi gerekirken yok ne yaptiklarinida cözemedim hadi Benfica Fenerli arkadaslar kusura bakmasin ama Aziz yildirim dönemi Fenerbahcesi gibidir takim kurar olmadi bozar zararina yollar iyi degilde Portoda okadarda parlak degil bu paralari ne yaptiklarini cok merak ediyorum.
    Portekizdede sistem Türkiye gibi klupler bildigim kadariyla sahislarin elinde degil al sat iyi bir sistem olabilir ama sorun aldiklari paralari birilerin getirmesi aslinda. Bunu yazma sebebimde Sampiyonlar ligini kazandiklari sezon ortalama olarak 150 200 milyon euro para kaldirdilar buna ragmen tkaim dagitmalari yani zaten takimi dagitmayip üstüne bir kac takviye ile özellikle Morinho döneminde 4 5 senelik sürecte kupada en az 3 kere kazanma durumlari varken tam aksine hem oyunculari sattilar hemde Morinho durumu görüp birakti yani bu sistemleri bence aslinda tam bir komedi.
    Oyuncu satarsin paraya ihtiyacin varsa ama senede 150 milyon euro net gelir sansin varken (Portekiz liginin net rakamlarini bilmiyorum mac, ürün, reklam vs vs) ama benim verdigim rakam Sampiyonlar liginden elde ettikleri gelir bu sekildede yapida olmalarida bence dogru degil.

• quote:

quote:

Bu forvet hattı ligde 200 gol atar
  • quote:

quote:

quote:

Bu forvet hattı ligde 200 gol atar

Alıntıları Göster
    hulku falcao ile chelseade oynarlar sanmıstım.

ya da hulku ronaldonun takım arkadaşı olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Porto'ya maliyeti 11.73 Milyon € (Hulk-Falcao-Lisandro Lopez) satış 114 Milyon €

Hulk'un Porto'ya maliyeti 19 M euro. İlk transfer edilirken bonservisinin belli bir kısmı alınmıştı japon takımından. Adam sükse yapınca sonraki kısmını almak için çok para vermeleri gerekti. Konuya gelecek olursak bence yanlış bir tercih yapmış bu yaşında. Premier ligde oynamasını isterdim.
  • bir rivayete göre 60 milyon euro bonservis almışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.