Şimdi Ara

Son Dakika ! MANCINI ISTIFA ETTI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
0
Favori
16.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkratoss

Bu arada beyler nedendir bilmiyorum ama Mancini'nin gitmesine üzüldüm niyeyse.Sabah ayrıldığını duyduğumda çok sevinmiştim ama şu an bir burukluk var içimde.

Çünkü adam günü kurtarmak için değil geleceğin planlamasını yapmak için getirildi.Ama sabırsız Türk insanının kurbanı oldu..Şu an başımıza gelecek adam umarım geleceğin planlamasını değil günü kurtarmayı düşünerek gelir.Yoksa o da geldiği gibi gider.Bazen insanımızdan o kadar nefret ediyorum ki.Her şeyin mükemmelini isteyen ama tek bir işi bile doğru düzgün yapamayan insanlarız resmen..

Roberto Mancini: “Maddi imkanları beğenmeyip ayrıldığım iddaları doğru değil.Ben paragöz biri değilim.”

Roberto Mancini: “Buraya plan ve projeler ile geldim.Amacım seneyi kurtarmak değildi.Başlarda Yönetim ile ilgili hiçbir sorunum yoktu.”

Roberto Mancini: “İlk geldiğim zaman bana farklı davrandılar.Ama son üç ay kötü sinyaller aldım.Davranışlar değişti.Hedeflerde sapma oldu.”

Mancini: “Maddi şartları kabul etmemişim.Bu tamamen yalandır.Ben kulübün bütçesini anlayıp ona göre transfer listesi verecek zekaya sahibim.”

Roberto Mancini: “Yazık oldu diyebilirim.Kısa süreli planlar ile birşey elde edemezsiniz.Amacım Galatasaray’da uzun süre çalışmaktı.”

Roberto Mancini: “Maddi şartlar değil kafa yapısı uymadı.Kalsam bile sezon ortası gönderilirdim.”

Roberto Mancini: “Galatasaray’ın marka değerini gittiğimiz deplasmanda gösterilen ilgi ile anladım.Marka değeri inanılmaz yüksek bir kulüp.”

Roberto Mancini: “Çok onurlu ve gururlu oyuncular ile çalıştım.Onları asla unutmayacağım.Kısa sürede olsa burayı asla unutmayacağım.”

Roberto Mancini: "Kimseye kırgın ayrılmyorum.Galatasaray’ı çok seviyorum.Bizim Şampiyonlar Ligndeki duruşumuz güçlü kulüplere bir direnşti."

Roberto Mancini: "Florya’da 4-5 oyuncu ile konuştum.Avrupa kalitesindeler kendilerini geliştirmelerini söyledim."

Roberto Mancini: “Yönetime 5 genç isim verdim.Ben yokum ama çocuklar ile ilgilenmelerini söyledim. Bu çocuklar G.Saray’ın geleceği.”

Roberto Mancini: “Son sözüm Büyük G.Saray taraftarna; Ben onları asla unutmayacağm onlar da beni unutmasınlar. Her zaman kalbmde olacaklar.”

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

erkenden gittiği iyi oldu yoksa geçen seneki ikinciliği çok arardık

katılıyorum.bir yıl çöpe gitti zaten geçen sene.ayrıca kesin bir takımla anlaştı yoksa tazminatsız gitmezdi.
  • Dostum bu sözler kesin doğru mu? Eğer öyleyse alenen yöneticilerin sözleri yalanlamış oldu Mancini.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

http://onedio.com/haber/mancini-capsleri-318017

Sen ne düşünüyorsun hocam bu konuda? Baya tepki gösterirsin diye bekliyordum ama hiç öyle bir şey yapmadın.

Bu arada beyler nedendir bilmiyorum ama Mancini'nin gitmesine üzüldüm niyeyse.Sabah ayrıldığını duyduğumda çok sevinmiştim ama şu an bir burukluk var içimde.

Ben daha ismi ilk geçtiğinde gelmesine karşıydım (Kafamda ki isim Marcelo Bielsa'ydı) ama geldikten sonra hem Galatasaray'ın başında olduğu için hemde bir şeylere çabaladığını gördüğüm için destek verdim. Sonuçta Fatih hocanın arkasından kim gelse tartışacak ve tepki verecektik, üzerine birde gönderiliş şekli üzücü olunca Mancini'ye olan tepkiler daha da sertleşiyordu ki bu bana göre biraz haksızdı. Yanlışları yok muydu ? Tabi ki eleştirilecek yanlışları (yerin dibine sokulacak, hoca mı bu denilecek düzeyde değil) vardı ama zaten bunları fazlasıyla söyleyen olduğu için yapım gereği kendimce haksız olan yerleri savunma gereği duydum.

Şimdi, tazminatsız bu tarzda bir hocayla yolların karşılıklı feshedilerek ayrılması yönetim için olumlu bir nokta. Taraftar olarak sosyal ortamda tazminat için kendini kovdurmak istiyor, bu yüzden saçma tercihler ve sistemler deniyor diye ukalaca konuşan bilinçsiz insanların yüzü umarım kızarıyordur...

Çünkü Mancini buraya gelirken "Yönetimin uzun vadeli güzel planları ve hedefleri var" tarzında bir söylemle teklifi kabul etmesi, giderken de değişen şartlar ve koşulların (FFP ve Yabancı sınırında ki düşüş) bu hedeflerden uzaklaşmış olması ve verilen sözlerin tutulamayacağından dolayı karşılıklı anlaşıldığını görüyoruz. Adam buraya başarılı olmak için gelmiş, beğenirsin veya beğenmezsin ama elinden gelen hizmeti yapmış kupa aldırmış CL'de hedeflenen başarıya ulaşmış, ligi 2. CL'ye bitirip doğrudan katılım hakkı kazanılmış
    ve giderken de kulüpten dünyaları alıp gitmemiş...

Mancini ve Teknik kadrosunda ki hocalarla beraber yaz kampıyla birlikte tam bir sezon geçirmesini çok isterdim. Takıma geldiğinde koşmaya mecali olmayan adamlar İvan Carminati ile mükemmel bir ritim yakalamıştı, totosunu kaldıramayan Hakan B bile sırıtmıyordu... Sneijder için zaten söylenecek söz yok...
     Son Dakika ! MANCINI ISTIFA ETTI

Bir çok kişinin hoca için belirli bir taktiği yok söylemine ben katılmıyordum hala da katılmıyorum çünkü iki yüzlülük yapıyorlar ! Mancini kağıt üzerine rakamlarla yazılan taktiğe değil oyun felsefesine ve sisteme önem veriyordu, aynı şekilde Fatih hoca gibi. Fatih hocada sistemden çok felsefe üzerine oyun oynatan bir hocadır. Taraftarların çoğu bunu anlayamıyordu bence...

İşte bu ve buna benzer sebeplerden dolayı keşke 1 tam sezon izleseydik te bir şeylerin kararına varabilecek eleştirileri o zaman yapabilseydik.

Bundan sonra yapılacak şey aslında belli ama dile getiremiyorlar, yönetimin çıkıp taraftara FFP ve Yabancı sınırını anlatıp hedeflerin ona göre değiştiğini, alınacak oyuncuların ve getirilecek hocanın bu koşullarda olacağını söylemeli. Anlaşılan o ki artık Mancini tarzı birinci kalite hoca söz konusu değil, hele hele yabancı sınırı ve dolayısıyla başarı etkenlerinin azaldığı bir lige (hem lig hem kupa hem avrupa) bu koşulları kabul ettireceğin iyi bir hoca getirmek çok çok zor. Yönetimin radikal bir karar alıp yaşlı, günü kurtaracak bir hoca yerine genç, başarıya aç, her koşulda (FFP ve Yabancı Statüsü) zorluklarla mücadeleden kaçmayacak bir hocayı gerçekten uzun soluklu düşünmesi lazım ! Barça bile risk alarak Luis Enrique ile imzalayabiliyor...

Bkz: Klopp, Unai Emery, Simione, Murat yakın gibi.

• Bunlari soyleyip gittiyse uzdu cidden simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum bu sözler kesin doğru mu? Eğer öyleyse alenen yöneticilerin sözleri yalanlamış oldu Mancini.

Nette gezerken gördüm, İtalyan basınına yapmış bu açıklamaları.Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
  • Düşüncelerini anladım hocam,güzel bir yazı yazmışsın.

@Rai-gy'nin paylaştığı şey de tam olarak doğruysa yönetime olan sempatim iyice azalacak demektir.Sorun Mancini'yi göndermeleri değil çünkü o konudan şikayet etmiyorum ama bir plan yapıp arkasında durmamaları canımı sıkıyor.Bir de Terim'in de Mancini'nin de takımdan ayrılma sebeplerini iyi çarpıtıyorlar açıkçası.Hile hurdayla göndermek yerine karşılarına alıp adam akıllı konuşmaları gerekirdi.Mancini'yle ayrılık dostça gibi görünse de başkanın demeçlerinden gitmesini istediği falan çok belliydi.

Kısacası yönetim gözüme batmaya başladı açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Çünkü adam günü kurtarmak için değil geleceğin planlamasını yapmak için getirildi.Ama sabırsız Türk insanının kurbanı oldu..Şu an başımıza gelecek adam umarım geleceğin planlamasını değil günü kurtarmayı düşünerek gelir.Yoksa o da geldiği gibi gider.Bazen insanımızdan o kadar nefret ediyorum ki.Her şeyin mükemmelini isteyen ama tek bir işi bile doğru düzgün yapamayan insanlarız resmen..

Roberto Mancini: “Maddi imkanları beğenmeyip ayrıldığım iddaları doğru değil.Ben paragöz biri değilim.”

Roberto Mancini: “Buraya plan ve projeler ile geldim.Amacım seneyi kurtarmak değildi.Başlarda Yönetim ile ilgili hiçbir sorunum yoktu.”

Roberto Mancini: “İlk geldiğim zaman bana farklı davrandılar.Ama son üç ay kötü sinyaller aldım.Davranışlar değişti.Hedeflerde sapma oldu.”

Mancini: “Maddi şartları kabul etmemişim.Bu tamamen yalandır.Ben kulübün bütçesini anlayıp ona göre transfer listesi verecek zekaya sahibim.”

Roberto Mancini: “Yazık oldu diyebilirim.Kısa süreli planlar ile birşey elde edemezsiniz.Amacım Galatasaray’da uzun süre çalışmaktı.”

Roberto Mancini: “Maddi şartlar değil kafa yapısı uymadı.Kalsam bile sezon ortası gönderilirdim.”

Roberto Mancini: “Galatasaray’ın marka değerini gittiğimiz deplasmanda gösterilen ilgi ile anladım.Marka değeri inanılmaz yüksek bir kulüp.”

Roberto Mancini: “Çok onurlu ve gururlu oyuncular ile çalıştım.Onları asla unutmayacağım.Kısa sürede olsa burayı asla unutmayacağım.”

Roberto Mancini: "Kimseye kırgın ayrılmyorum.Galatasaray’ı çok seviyorum.Bizim Şampiyonlar Ligndeki duruşumuz güçlü kulüplere bir direnşti."

Roberto Mancini: "Florya’da 4-5 oyuncu ile konuştum.Avrupa kalitesindeler kendilerini geliştirmelerini söyledim."

Roberto Mancini: “Yönetime 5 genç isim verdim.Ben yokum ama çocuklar ile ilgilenmelerini söyledim. Bu çocuklar G.Saray’ın geleceği.”

Roberto Mancini: “Son sözüm Büyük G.Saray taraftarna; Ben onları asla unutmayacağm onlar da beni unutmasınlar. Her zaman kalbmde olacaklar.”

Ciddiden gece gece üzüldüm gitmesine. Keşke kalsaydın be Signore...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• üzüldüm bu habere, ne kadar onurlu biri olduğunu tazminat talep etmeden görevi bırakarak gösterdi, çok övdüğümüz o meşhur yerli hocamız ise tazminat alabilmek için kavulmayı beklemişti.

Lucescu'yıu getirip yanındada Hamza'yı getirirsek müthiş bir ikili olurlar.

Umarım Lucescu halen Galatasaraydan rezil bir şekilde yolladığımızdan ötürü kızgın ve dargın değildir.

Aysal'da artık şu veya bu şekilde ali dürüstü en azından futbolun başına getirmesi lazım.
  • quote:

quote:

Eğer bunlar doğruysa ayrılmak ile en doğrusunu yaptı. Zaten taraftarlar tarafından bir türlü sevilemeyen Mancini, önümüzde ki sezon bir iki beraberlik olduğunda hemen "Mancini istifa" sesleri eşliğinde Fatih Terim gibi şutlanırdı. Zaten her röportajında "Galatasaray'da halen sözleşmem var, görevimi sonuna kadar sürdüreceğim" diyen bir insan, bütçe kısıtlaması olacak diye (12 milyon € diyorlar bir de) bırakacağını hiç zannetmiyorum. Ünal Aysal çok başarılı, çok da severim ancak teknik direktör konularında oldukça zalim davrandığı bir gerçek. Yine yabancı bir teknik direktör olacağını söylüyor. Ben şu andan itibaren gelecek hiç bir hocanın(Mourinho olsa dahi) sezonu başarılarla bitireceğini düşünmüyorum. Çünkü gelecek yabancı hoca, Ağustos - Eylül - Ekim ayına kadar 5 yabancı kuralı içerisinde hiç bir Türk oyuncunun hünerlerini tam olarak göremeyecek, bilemeyecek. Benim düşüncem budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Türk futbolunun haline bak...Nice Dünyada isim yapmış kaliteyi ziyan etti.
    Ve hala tutup ülke futbolumuzun kalitesinden bahsediyoruz.
    Guus Hiddink,Carlos Alberto Parreria,Joachim Löw ,Del Bosque,Aragones,Lucescu,Rijkaard,Mancini ve daha niceleri...
    Uyumaya devam...

Bunların her biri para için geldi ülkemizi sömürdüler gittiler.
    Şimdi gene Lucescu geliyor
    Ülkemize Çavuşesku Romanyası diyen adama yalvarıyorlar

Bu adamlar madem cok iyi teknik adam ellerindeki ile şapkadan tavşan çıkartmaları gerekirdi.
    Real - barca kadrosu ile sen ben bile şamp oluruz,

Bak Daum a Bursa da ne yaptı.. koca bir sıfır

iyi teknik adam yoktur, iyi futbolcu vardır
    teknik adam işin % 20 sidir, gerisi futbolcunundur.
    Boşuna yabancı ile uğraşmasınlar
    Alsınlar Yılmaz VURAL ı
    Bugune kadar yukarda saydığın butun yabancılardan daha iyi iş yapar,

Hele ki GS son yıllarda yabancı teknik adam övütme makinası gibi oldu.

• ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

quote:

quote:

Eğer bunlar doğruysa ayrılmak ile en doğrusunu yaptı. Zaten taraftarlar tarafından bir türlü sevilemeyen Mancini, önümüzde ki sezon bir iki beraberlik olduğunda hemen "Mancini istifa" sesleri eşliğinde Fatih Terim gibi şutlanırdı. Zaten her röportajında "Galatasaray'da halen sözleşmem var, görevimi sonuna kadar sürdüreceğim" diyen bir insan, bütçe kısıtlaması olacak diye (12 milyon € diyorlar bir de) bırakacağını hiç zannetmiyorum. Ünal Aysal çok başarılı, çok da severim ancak teknik direktör konularında oldukça zalim davrandığı bir gerçek. Yine yabancı bir teknik direktör olacağını söylüyor. Ben şu andan itibaren gelecek hiç bir hocanın(Mourinho olsa dahi) sezonu başarılarla bitireceğini düşünmüyorum. Çünkü gelecek yabancı hoca, Ağustos - Eylül - Ekim ayına kadar 5 yabancı kuralı içerisinde hiç bir Türk oyuncunun hünerlerini tam olarak göremeyecek, bilemeyecek. Benim düşüncem budur.

Eminimki Lucescu'yla aylar oncesinde olan gorusmeden sonra ligimizi futbolculari takip etmeye baslamistir.
    Su durumda yabancı olupta ligimizi tanimayan futbolculari tanimayan birini getirmek 1 senenin daha zayi olmasina sebep olacaktir. Baskanimiz israrla yabanci olacak diyorsa bu Lucescudan baskasi olmamali bence.
    Bizim insanimiz sabirsiz cabuk tepki bekler basari hemen olsun ister.
    Umarim gelen hoca (ins Lucescu) bunu basarir ve 4. Yildizi kazandirir takima.

• quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

üzüldüm bu habere, ne kadar onurlu biri olduğunu tazminat talep etmeden görevi bırakarak gösterdi, çok övdüğümüz o meşhur yerli hocamız ise tazminat alabilmek için kavulmayı beklemişti.

Lucescu'yıu getirip yanındada Hamza'yı getirirsek müthiş bir ikili olurlar.

Umarım Lucescu halen Galatasaraydan rezil bir şekilde yolladığımızdan ötürü kızgın ve dargın değildir.

Aysal'da artık şu veya bu şekilde ali dürüstü en azından futbolun başına getirmesi lazım.

Cok yerinde olur yardimci TD Hamza hoca. Ileride de Teknik Direktorumuz olma potansiyeli bir hayli fazla.

• yihuuu
  • Yehuuuuuuuuuuuu
  • O değil de burası için söylemiyorum Her hoca gittiğinde herkes öyle bi konuşuyor ki sanki takımın başına geçse dünya şampiyonu yapıcak
  • gs için iyi oldu.
    Fatih Terim'in gölgesi adamın üstünden hiç bir zaman kalkmadı.
    Her başarısız sonuçta eski teknik direktör ile kıyaslanıyordu.
    Kapıda sürekli kriz vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam son yılların en mantıklı transferlerini yaptı yapacaktı birkac seneye hizaya sokacaktı takımı e burakta 5 yıl imzalayınca adan ne yapsın butun planlar söndü

• Not kağıtlarından kurtulduk :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.