Şimdi Ara

SON DAKİKA : Mancini istifasını yönetime sundu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben hala güveniyorum. bu sezonu kafamda kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

Hadi bakalım yiyin birbirinizi

Kına yak sende

Hazır yakılmışı var bknz; real Madrid maçı sonrası tribünü terk eden gs liler

stadı mı yakmalılardı?

• Mancini en son suçlanacak kişi adamdan ne yapmasını bekliyorsunuz?Geçen sene aynı hafta 50 puan almışsınız Bu sene işleri değiştiren Fenerbahçe'nin performansı.
  • zaten beyler mancini geldiğinde ciddi ciddi başarılı olacağına inanan var mıydı ?

Man. City gibi bir takımın prangası olmuş adam, CL'de 2.tura çıkamamış bir adam,

Bizim ülkeye gram uyuyormuydu bu adam ? Mancini ilk geldiği gün dedim bu adam yatmaya geldi diye,

Bize balkanlardan teknik direktör lazım yerli olmayacaksa, en kötü brezilyadan, portekizden,

italyan,fransız, ingiliz bu adamlar bize ters, sistemi bilmiyorlar, bir bakıma küçük görüyorlar umurları olmuyor,

Bizi anlayan bizi bilen adamlar lazım, kurumsallık falan geçiceksin bu işleri, kurumsallıksa onlarca konu var ondan önce kurumsal olunacak,

Sen 2 sene üst üste şampiyon olmuş takımının teknik direktörü varken yazın T.direktör bakmadınız mı, lucescuyla temasa geçmedinz mi ,

Bu adam Fatih Terim abicim, Mancini kim Fatih Terim kim?? Parayla balon olmuş onlarca karakter var futbol dünyasında Mancini'de onlardan biridir,

Man.City'de dünya karması kurdu resmen yine de şampiyon olamıyordu son sn. şamp. oldu, bu adamı getirip Fatih terimi gönderiyorsun ya ayıp Ünal aysal,

Göndereceksen adam gibi gönder, ben koyu Fenerliyim ben utanıyorum şu Fatih terimin gönderilmesinden, jübilesi yapılmayan futbolculardan..

Mancini kim abi fatih terimin yerine ya biri bana bunu söylesin.

• 6 ayda sistem kuramayan,belli kadrosu olmayan T.D'den ligde daha hayır gelmez bence.Ama seneye de Mancini ile devam edilecektir.İnşallah başarı sağlar.Sonuçta gruptan çıkmak güzel bir başarı.
  • Umarım doğru haberdir. Sürekli hoca değiştirilmez doğru fakat hoca güven veriyorsa değiştirilmez...
  • Haber umarım doğrudur. Ama doğru olacağını sanmıyorum, bu adamlar para almadan gitmez. Yalnız başa Tugay geçecekse gitmesin. Tugay ondan daha berbat. Bu sene bitti zaten. Sene sonuna kadar Bülent Korkmaz, Arif, Ergün falan eski oyunculardan birini koyalım idare etsin. Sene sonunda adam gibi birini getiririz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.