Şimdi Ara

SON DAKİKA: ROBIN VAN PERSIE'NİN SOL DİZ ÇAPRAZ BAĞLARI YIRTILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.fanatik.com.tr/2017/09/05/fenerbahce-de-robin-van-persie-soku-1317008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilas -- 5 Eylül 2017; 10:45:51 >

• iyi bari. besiktasa gol atamayacak
  • Bu sfer cidden kariyeri bitti.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamadan yılda 5-6 milyon euro kazandığı için gıcık oluyorum bu adama.
  • Devam edin böyle kan emicileri almaya, yıldız diye kendinizden geçmeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persie'nin bu ligde oynayamayacağı hiç aklıma gelmezdi. Messi bile gelse içimde hani tutmayabilir derdim ama Persie için bu olmadı. Çünkü İngiltere gibi en üst düzey ligde unutulmayacak oyunculardandı. Çok yazık oldu üzüldüm. Fb de bile olsa gerçek Persie izlemek isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Varian Wrynn

Persie'nin bu ligde oynayamayacağı hiç aklıma gelmezdi. Messi bile gelse içimde hani tutmayabilir derdim ama Persie için bu olmadı. Çünkü İngiltere gibi en üst düzey ligde unutulmayacak oyunculardandı. Çok yazık oldu üzüldüm. Fb de bile olsa gerçek Persie izlemek isterdim.

Messi,Persie yan yana Messi tutmayacak ha Messi La Liga'da yıllardır kırmadık rekor atmadık gol bırakmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 5 Eylül 2017; 11:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

quote:

Persie'nin bu ligde oynayamayacağı hiç aklıma gelmezdi. Messi bile gelse içimde hani tutmayabilir derdim ama Persie için bu olmadı. Çünkü İngiltere gibi en üst düzey ligde unutulmayacak oyunculardandı. Çok yazık oldu üzüldüm. Fb de bile olsa gerçek Persie izlemek isterdim.

Messi,Persie yan yana Messi tutmayacak ha Messi La Liga'da yıllardır kırmadık rekor atmadık gol bırakmadı

Tutmayabilirden kastım bizim ligdeki kasaplardan ve saha zeminlerinden dolayı. Yoksa anasını ağlatır tabi ligin.

• quote:

quote:

Off harika tespit evet Messi>Rvp bunu tek başına düşündüğün için tebrik ediyoruz seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

quote:

Off harika tespit evet Messi>Rvp bunu tek başına düşündüğün için tebrik ediyoruz seni.

Kıyaslama öyle bir kıyaslam değildi ligde tutup tutmama kıyaslamasıydı.Asıl seni tebrik etmek lazım hayal dünyan genişmiş demediğimi demiş gibi düşünüp yorumluyorsun

• Milli takımda sakatlanınca tazminat vs var mıydı yada yıllık ücretini milli takım mı ödüyordu?

Şimdi elde var soldado Fernandao ve ahmethan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam resmen spam gibi yav.
  • sakat sakat milli takımda oynayıp sakatlığını başka bir
    boyuta taşıdığı için FBnin fifa yoluyla hakkını araması
    lazım .

adam resmen FB ile dalga geçiyor .

Ekşmde milli maçlarda ben iyileştim diyerek advokat a mesaj yollarsa şaşırmayın .
  • Bu adam yüzünden Vitor Perreira'ya da çok sövdük affetsin bizi :))
  • Kan emici en azından mac başı ücreti olan 20 bin euro vermeyecez. Milli takımda sakatlanınca ücretinin bir kısmını fifa karşılıyor Fenerbahçe kariyerinde yaptığı en iyi iş milli takımda sakatlanmak oldu.
    Geçenlerde hala şu vampiri savunan bir fenerli ile tartışdım. Adam saçma sapan yazıp sonrada beni cürüttüğünü zannetip mutlu olmuştu. Böyle taraftara böyle futbolcu.
  • milli takimda sakatlandigi icin maasini fifa oduyor sanirim. beter olsunn ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 5 Eylül 2017; 14:35:43 >
  • mg21 kullanıcısına yanıt
    Hakikaten bizde sakatım diye oynamıyor oraya gidince hocam ben iyiyim hazırım sonra yine sakat yine yatacak. Olması lazım FIFA ya da UEFA da buna yönelik yaptırımlar
  • Belki sakatlanmak için oynamıştır, o kadar üstüne gitmeyin

• Maaşından kurtulacaksak çok iyi olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.