Şimdi Ara

!! Son Dakika Sorusu !! Bluetooth + Kamera Bağlantılı GPS Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumu biraz araştırdım. Bluetooth özelliği sayesinde sorunsuz hands-free konuşma olanağı sağlayan, arka kamera bağlantısı sayesinde park konusunda kullanabileceğim bir navigasyon cihazı arıyorum. Hatta denk gelirse bu akşam alabilirim.

Forumda Next'in ürünleri çoğunlukla olumlu görüşler almış. (Hem cihaz özellikleri hem teknik destek olarak) Ben NEXT YE G708 modelini inceledim ancak bluetooth ve kamera desteği yok. NEXT YE G828 ise tam aradığım cihaz olmasına rağmen pahalı.

Fiyat olarak 500 TL civarına çıkılabilir. NAVKING Maxi HD bu aradığım özellikleri destekliyor. Bu cihazın artı - eksilerini bilenler yazabilir mi? NEXT'in ürünlerine göre i-g0 + başarsoft olmama gibi bir eksiği mi var? Ücretsiz harita güncelleme de NEXT'teki kadar bonkör değil sanırım.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_ege -- 26 Mart 2010; 23:28:11 >

• Next ürünleri ile kıyaslanmaması gereken bir ürün/marka yazmışınız bence.Çok şart değilse acele etmeyin derim,yazılanlara göre yeni ürünler ile geliyorlar gene.Yada navitech lere bakın.
  • Ürünü en geç bu pazara kadara almam gerekiyor bazı nedenlerden dolayı.

Aselsan'ın ASN 3000 cihazına rastladım internette. Ancak İzmir'de hangi mağazada bulabilirim hiç bir fikrim yok. Fiyatı uygun.

Aselsan I-Go yazılımı + Başarsoft haritası kullanıyor okuduğum kadarı ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.