Demirelde gitti. 2013'de öldü diyorlardı yalan çıktı, mayıs ayında diyorlardı yalan çıktı fakat bu sefer hakikaten ölmüş.
Şimdi ben niye öldüm neden ? Biz öldükte ölmedikte ölmedik mi dedik.bunlar ni takım uydurmalardır.masondum öldüm
quote:Orijinalden alıntı: YapmaYapmaBunuYapma quote:Orijinalden alıntı: Sheogorath 2015 Nasıl bir yılmış ya kaç kişi öldü. Başka kim öldü? ekşi sözlükten kopyaladım. (bkz: hakkı kıvanç) (bkz: yaşar kemal) (bkz: erol büyükburç) (bkz: kayahan) (bkz: zeki alasya) (bkz: kenan evren) (bkz: behiye aksoy) (bkz: müzeyyen senar) (bkz: sümer tilmaç) (bkz: yavuz şeker)
Su iki yilda ne kadar degerli yada baska deyisle ulkede adi olan insani kaybettik . eskilerden kimse kalmiyor be.
Süleyman demirel üniversitesindeyim. Hayrına bütlerin hepsine 100 verin ne olur. Allah rahmet eylesin.
quote:Orijinalden alıntı: condradSu iki yilda ne kadar degerli yada baska deyisle ulkede adi olan insani kaybettik . eskilerden kimse kalmiyor be.Başbakan ve Cumhurbaşkanı oldu. Şimdi ne olacak Allah bilir.
quote:Orijinalden alıntı: Uzaklardan GelenBaşbakan ve Cumhurbaşkanı oldu. Şimdi ne olacak Allah bilir.Alıntıları Göster yağmur yağarken ben ıslanmam diyemezsin, rip.
quote:Orijinalden alıntı: -b0Ni yağmur yağarken ben ıslanmam diyemezsin, rip. yağmur yağarken ben ıslanmam
quote:Orijinalden alıntı: Zafer Çetinquote:Orijinalden alıntı: -b0Ni yağmur yağarken ben ıslanmam diyemezsin, rip. yağmur yağarken ben ıslanmamAlıntıları Göster Allah rahmet eylesin. Ölünün arkasından konuşan insanlara da şimdiden akıl fikir versin.
quote:Orijinalden alıntı: Sheogorath quote:Orijinalden alıntı: YapmaYapmaBunuYapma quote:Orijinalden alıntı: Sheogorath 2015 Nasıl bir yılmış ya kaç kişi öldü. Başka kim öldü? ekşi sözlükten kopyaladım. (bkz: hakkı kıvanç) (bkz: yaşar kemal) (bkz: erol büyükburç) (bkz: kayahan) (bkz: zeki alasya) (bkz: kenan evren) (bkz: behiye aksoy) (bkz: müzeyyen senar) (bkz: sümer tilmaç) (bkz: yavuz şeker) Eceli geldi öldüler napaq