Şimdi Ara

SON DAKİKA:Süleyman Seba vefat etti!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
5
Favori
8.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin. Türk futbolunda saygı duyduğum nadir insanlardan biridir kendisi. Önce Robin Williams, bugünde Süleyman Seba noluyor yaa. Asıl ölmesi gerekenler hayatlarını yaşıyorlar, böyle büyük kişilikler haya gözlerini yumuyor...
  • Rakipleri incinmesin diye şampiyon olduktan sonra aynı uçakta Trabzonlu ve Fenerbahçeliler varken şampiyonluğu kutlatmayan bir başkanı kaybettik, küfür edilirken taraftarın arasına girip küfür engellemek için "şimdi küfür edin de göreyim" diyen bir başkanı kaybettik, Türk futbolunun başı saolsun, Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEKANIN CENNET OLSUN REİS
  • Allah rahmet eylesin, başta BJK olmak üzere tüm spor camiasının başı sağolsun.
  • cok uzuldum..

aranizda belki sahsen taniyan vardir.. onlarin da ici daha cok yaniyor eminim.,

iki defa sofrasinda bulundum.. gencligini anlatti.. bjk icin futbol icin binlerce donum araziyi ellerinin tersiyle itti.. babasina ters dustu..

simdi cok sevip kavusamadigi genclik askina kavusmustur umit ederim..

inanilmaz ozel bir insandi.. boyle insanlar öldügünde, iskenderiye kutuphanesi tekrar yanar..

basimiz sagolsun..

• çArşı ‏
    Allah herkese Trabzondan şampiyon dönen takıma uçakta Trabzonsporlular var diye kutlama yaptırmayan #SüleymanSeba ahlakı versin.
  • Türkiye en büyük Beşiktaş taraftarını kaybetti bugün...
    Başımız sağolsun.
  • Huzur içinde uyu büyük başkan..
  • Daha ilk golü atacaktı ilk stadda nereye gittin büyük başkan başımız sağolsun

• Başımız sağolsun. Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan insanlardan biriydi. Haberi duyar duymaz gözlerim doldu :((

•  SON DAKİKA:Süleyman Seba vefat etti!!!!
  • Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun

• Türk sporunun ve Beşiktaş'lı kardeşlerimin başı sağolsun.Bir spor kulübüne yakışır derecede centilmen bir başkandı.
  • Bana hayatımın en mutlu çocukluğunu yaşatan efsane başkan, mekanın Cennet olsun...
  • Çok severdim kendisini. Haberi aldığımdan beri toparlayamadım kendimi.

Hepimizin başı sağolsun.
  • bugün çok çok kötü bir gün, aklım ermiyor nasıl bir gün olduğuna kafam almıyor Allah cenneti nasip etsin, çok üzgünüm bugün çok ağır bir gün
  • Beşiktaşın borcunu ödemek için evini ipotek eden başkan..Beşiktaşlılığını ve ahlakını anlatmaktan gurur duyduğum insan..
    bugün Beyazın en Siyah olduğu gün..Allah rahmet eylesin:((

• Allah rahmet eylesin.
  • turk futbolunun başı sağolsun. çok çok önemli bir isimi kaybettik onun gibi birisi türkiye'ye bir daha gelmez herhalde.
  • Allah rahmet eylesin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.