Şimdi Ara

SON DAKİKA // TAKIM OTOBÜSÜMÜZE SİLAHLI SALDIRI ! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
5
Favori
23.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uslu "otobüsü koruma durdurdu" diyordu.
    Hem de bunu 3 - 4 defa söyledi.
    Dün tv de tekrar etti.
    Şoför kendisinin durdurduğunu söylüyor.

Şimdi koruma kurtardı, işte kahraman diye medyaya gösteri yapan adamlar ne diyecek acaba?
  • Hemen gidip XXX oy verim...
    PKK bitti
    Yaşasın yeni düşmanımız...
    .......
  • Biggest Star kullanıcısına yanıt
    Şöför 4 lüleri yakıp sonra başı öne düşüyür sonrada bilincini kaybetmiş adam ne yaptığını nasıl hatırlasın srkadaşım yandaki fener koruması hemen direksiyonu tutarak fren yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

Yakalanan kişilerin yakınlarının verdiği ifadeler haber sitelerinde dolaşıyor.

Nihat S. İsimli Şahısında Fenerbahçeli olma ihtimali var diye söyleniyor. Facebook hesabından bakmışlar.

Bu da Linki:http://www.haber61.net/saldiridaki-supheli-fenerbahceli-mi-213629h.htm

Emre A. 'nın İş vereni yorum yapmış. Yürümekten aciz biri böyle bir saldırı yapmış olamaz demiş. Ayrıca Facebook daki yorumları mevcut.

Link:http://www.radikal.com.tr/spor/fenerbahceye_saldiri_goruntulerini_facebooktan_paylasmis-1330312

Bence bu olayın daha derin mevzuları var.

Fuzuli birbirimizi yemeğe gerek yok.

bu adammı fenerliymiş

SON DAKİKA // TAKIM OTOBÜSÜMÜZE SİLAHLI SALDIRI !

• Galiba bu arkadaş Emre A. diye geçen.

Haberde yazılan isim Nihat S.

Bu iki kişi suçlamaları kabul etmedikleri için göz altı süreleri uzatıldı.

Başka şeyler çıkacak bu işin altından. Öyle inanıyorum. Bunu fanatikliğimden dolayı dediğimi düşünmeyin.
  • Bu işi de paralele kitleyebilirler yada onlarda yapmış olabilir

• Gözaltına alınan kişilerin suçsuz olduğunu düşünüyorum demiştim.

Parmak izleri tüfekteki parmak izleri ile uyuşmamış.

http://www.milliyet.com.tr/trabzon-sorusturmasinda-surpriz--fenerbahce-2040769-skorerhaber/
  • Fenerbahçe'ye yönelik silahlı saldırıyla ilgili soruşturmaya gizlilik kararı getirildi.

FB Otobüsüne yapılan saldırıda gözaltına alınan iki şüphelinin parmak izinin silahtaki parmak izi ile tutmaması ardından gizlilik kararı.

Dün ise iddialara göre saldırıyı yapanlardan biri Fenerbahçeliydi. Daha sonra saldırıdan 1 hafta önce İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

Şaka gibi yemin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

Zaten 3 temmuzdan beri Trabzon'a gelen, hatta Trabzonspor'u Trabzon'da yenen fb ye duyuşan öfke 5-1 lik Rize maçı sonrası doruğa ulaştı,

Şu olayı çok güzel bir şekilde Trabzon ve Trabzonspor üzerine yıkmaya çalışıyorlar

Saldırıyo yapanların aşşağalkk olduğunu söylediğimiz gibi, bizlere, şehrimize atışmaya çalışılan bu suçu da asla kabul etmeyeceğiz

bak güzel kardeşim Trabzon şehri bu ülkeye önemli adamlar yetiştirmiş bir şehirdir
    benimde akrabalarım dostlarım arkadaşlarım var Trabzonlu olan
    kimse Trabzona mal etmiyor .

lakin bak sen ilk paragrafında ne yazmışsın fenerin rizeyi 5-1 yendiğinden sonra
    fenere duyulan öfke doruğa ulaştı diyorsun kendi kendinizi ele veriyorsunuz
    ben daha ne yazıyım

anlamadın sanırım,

kelime hatası var,

doruğa mı ulaştı yazacaktım ki, zaten cümlenin başını okuyan devamında bunun kastedildiğini de çok iyi anlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Şöför 4 lüleri yakıp sonra başı öne düşüyür sonrada bilincini kaybetmiş adam ne yaptığını nasıl hatırlasın srkadaşım yandaki fener koruması hemen direksiyonu tutarak fren yapıyor

sonra da bilincini kaybeden, yığılan şoför, ayağa kalkıp yürüyor, böyle de ilginç bir durum

CAS davası namusumuzdur geri çekmeyiz deyip davayı geri çekenlere açıklamasını yapayız diyenler şimdi de güvenlikçi durdurdu, zaten şoför de bilincini yitirdi diyerek mi kandırıyorlar sizi
  • SON DAKİKA - Fenerbahçe otobüsüne saldırı olayında göz altına alınan iki kişi serbest bırakıldı.
  • Haklı çıktığım için mutluyum.

Trabzon Valisi Celil Öz acilen istifa etmelidir. Bu suçsuz iki insanı açıklamalarıyla adeta ipe götürmüştür.
  • Trabzon candır <3 Fenerlileri sevmem
  • No travma no party
     SON DAKİKA // TAKIM OTOBÜSÜMÜZE SİLAHLI SALDIRI !

• koskoca kulüpler nelerle uğraşıyor yazık ya şimdi fenere van persie gelse trabzona dzeka gibi bi adam gelse açıkcası ben çok mutlu olurdum çünkü onlara öyle adam gelirse galatasaray ve beşiktaş da o tarz bi yıldız transferi yapmak zorunda hissederdi kendini ve yapardı..

şimdi şu olaydan sonra kim gelir ki ... bazen birbirimizi yok eden bizler oluyoruz fener büyüse güçlense bu hepimizin avantajına fener olmadan biz biz olmadan fenerin bi anlamı yok
  • Cumartesi gecesinden beri oynanan mağduriyete yatma senaryosunu kimse yemez kardeşim.Yalan dolan ve abartılarla bir komedi oynanıyor.Bu saldırının elebaşısını yakalamak devletin görevidir.En başından beri tahmini söyledim yine yineliyorum.Bu saldırı Fenerbahçe bşk. bağlantılı bir organizasyondur.Kendi futbolcusunu tesislerde çakallara dövdüren zihniyet bu saldırıdada kendi takımına kumpas kurmuştur tahminimce.Devlet ciddiyetle bu olayın üzerine giderse tahminim ne denli gerçek olduğu görülecektir.
  • delioflu kullanıcısına yanıt
    Bakalım artık zaman gösterecek umarım bir daha asla hiç bir takıma yalanmaz böyle bir olay

• hamucera kullanıcısına yanıt
    Zaman en iyi cevabı verecektir arkadaşım bekleyip hep birlikte göreceğiz

•  SON DAKİKA // TAKIM OTOBÜSÜMÜZE SİLAHLI SALDIRI !
  • Bu saldırıya en çok Serkan Kırıntılı sevinmiştir. Maç içinde yaptığı her türlü ahlaka karşı saygısız hareketler unutuldu.
    Rize'de kazanmadığı parayı 1 maçta kazandı. Galeri açar artık.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.