Bildirim
Son dakikalarla yatan kuponum
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben çok 90+da yattım en son 2 gün önce Axuerre maçından yatmıştım 2/1 demiştim ilk yarı geldi sonra ikinci yarı maçı çevirdiler.90+lar oldu defans oyuncusu çok gereksiz yere faul yapmıştı durduk yere adamlarda o faul den gol attılar 780 lira uçtu gitti -
napoliye vermistim ben direk -
Oynadığın bütün kuponlar yatar inşALLAH dolandırıcı utanmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Oynadığın bütün kuponlar yatar inşALLAH dolandırıcı utanmaz
Bi' bitmediniz be anasını. -
Malesef İddaa böyle bir oyun işte. Tam kupon tuttu artık diye sevinirken bir anda herşey kötü sonlanabiliyor ve aynı şekilde hiç umudunuz kalmadığı anlarda yatar denilen kuponlar tutuyor. Tıpkı futbol gibi İddaa'nın da ilgi çekici yönü bu işte. Ne olacağının önceden tam olarak kestirilememesi... Hepimizin paraya ihtiyacı var. Umarım bundan sonra oynadığın kuponlarda başarılı olursun ve istediğin oranları tutturursun. Bu hususta benim Tahmin Zamanı günlük İddaa maç yorum videolarımı seyretmen de senin için faydalı olabilir. İyi şanslar ve bol kazançlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: king22
quote:
Bi' bitmediniz be anasını.
Ne diyorsun la sen adam beni dolandırmış hala buralarda utanmadan geziyo -
quote:
quote:
quote:
Ne diyorsun la sen adam beni dolandırmış hala buralarda utanmadan geziyo
İddaa günah diyen tayfadansın sandım. -
quote:
quote:
quote:
quote:
İddaa günah diyen tayfadansın sandım.
**** vardı elimde sattım buna satana kadar çok iyi niyetli gözüktü atmden felan yatırcaktı parayı güven verdi iban numarasını aldıktan sonra bekle yatırırım belki diye dalgaya başladı namussuz
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
**** vardı elimde sattım buna satana kadar çok iyi niyetli gözüktü atmden felan yatırcaktı parayı güven verdi iban numarasını aldıktan sonra bekle yatırırım belki diye dalgaya başladı namussuz
Yalan soyleme be kardesim. Ayip degil mi bu zor gunlerinden ulkenin destege ihtiyacimiz var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: tahminzamani
Malesef İddaa böyle bir oyun işte. Tam kupon tuttu artık diye sevinirken bir anda herşey kötü sonlanabiliyor ve aynı şekilde hiç umudunuz kalmadığı anlarda yatar denilen kuponlar tutuyor. Tıpkı futbol gibi İddaa'nın da ilgi çekici yönü bu işte. Ne olacağının önceden tam olarak kestirilememesi... Hepimizin paraya ihtiyacı var. Umarım bundan sonra oynadığın kuponlarda başarılı olursun ve istediğin oranları tutturursun. Bu hususta benim Tahmin Zamanı günlük İddaa maç yorum videolarımı seyretmen de senin için faydalı olabilir. İyi şanslar ve bol kazançlar.
Cok tesekkur ederim kardesim. Umarim kazanirz hepimiz Allah'imiz yuzumuzu guldursun iyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VipBetPro
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yalan soyleme be kardesim. Ayip degil mi bu zor gunlerinden ulkenin destege ihtiyacimiz var
Allahından bul
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X