Şimdi Ara

SOn defa konu açıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi çok foruma üyeyim ama burası gibi bir yer de görmedim. madem insalara yardım olamayacaksınız, sorunlarını çözemeyeceksiniz neden forum açıyorsunuz kardeşim. Dünya kupasını şifrelemişler içim yanıyor... yarın öss var zaten agresifim... ve de burda bana bir Allah'ın kulu yardımcı olamııyor... ya arkadaşlar ben çok kırıldım ve bir daha buraya bir şey yazıp çizmeyecem ve GİRMİCEM...

• dostum öncelikle sınavda başarılar sana.forum diye illa herşey bilincek diye bi kanun yok.hem yaz aylarında insnlar tatilde kimse kolay kolay girmiyo.yanlış konuşuyorsun.sen girmessende bu forum hayatını sürdürebilir.bence türkiyenin en iyi forumu burası.
  • buranın belli bir kuralları var bu yüzden ama diğer forumlarda kural olmadığı için düzen de yok bunu hatırlatırım ve bu sıcak ortamı hiç bir forumda bulamazsın bunuda unutma tamam mı o dünya kupası işinin hallolması için şifre lazım kanal 1 verdi ama senin aletinin şifresi biss keye girmen için aletinin şifresi lazım o da sanırım burada yasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

buranın belli bir kuralları var bu yüzden ama diğer forumlarda kural olmadığı için düzen de yok bunu hatırlatırım ve bu sıcak ortamı hiç bir forumda bulamazsın bunuda unutma tamam mı o dünya kupası işinin hallolması için şifre lazım kanal 1 verdi ama senin aletinin şifresi biss keye girmen için aletinin şifresi lazım o da sanırım burada yasak

hocam nasıl yazmışsın öyle nokta virgül yok. Tamamını okurken yoruldum valla. nasıl bir cümledir bu yaw coşmuşsun valla helal olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

quote:

buranın belli bir kuralları var bu yüzden ama diğer forumlarda kural olmadığı için düzen de yok bunu hatırlatırım ve bu sıcak ortamı hiç bir forumda bulamazsın bunuda unutma tamam mı o dünya kupası işinin hallolması için şifre lazım kanal 1 verdi ama senin aletinin şifresi biss keye girmen için aletinin şifresi lazım o da sanırım burada yasak

hocam nasıl yazmışsın öyle nokta virgül yok. Tamamını okurken yoruldum valla. nasıl bir cümledir bu yaw coşmuşsun valla helal olsun

• quote:

tebrik ederim hajım güzel açıklamışsın

• Aslında çok kızmaya gerek yok ama böyle işte o yasak bu yasak diye yazılınca insan ulaşmak istediği,duymak istediği şey çok yakın ama engelleniyormuş hissine kapılıyor. Mesela biraz önceki sayfada bir arkadaş tüm olayı resimleriyle anlatmış; çok netti ben denedim bende BİSS yokmuş gördüm yapmam gerekenin bir elektronikçiye gidip bu programdan yükletmem gerektiğini anladım. Ama şimdi o yazı o sayfadan kaldırılmış. Yani bu sayfayı kaldırmaya ne gerek var. Herkes baksın kendi sistemine tutuyorsa bir yerlerden bulup yazsın şifreyi. Madem yasak şifreler verilmesin ama hiç değilse millet körü körüne şifre peşine düşmesin.
    Moderatör arkadaş ilk günün şevkiyle heryere ulaşmaya çalıştı ama gereksiz yere çok kalp kırdı. İnsan moderatör olunca illa herşeye cevap vermek zorunda değil ki. Hatta şimdiye kadar girdiğim bölümlerde moderatörlerin bu kadar sık mesaj yazdığını ilk kez gördüm. Eğer kurallara aykırı bir cevap varsa kurallara aykırıdır diyip mesaj silinir ve kurallar linkinden hata yapılan madde gösterilir. Kendisi muhakkak ki benden bilgilidir ama bugün boş yere yoruldu. Kendisine başarılar dilerim.
    Walla maçı izleyemeyince geçtik klavyenin başına... Başınızı ağrıttıysam özür dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: draghan

Aslında çok kızmaya gerek yok ama böyle işte o yasak bu yasak diye yazılınca insan ulaşmak istediği,duymak istediği şey çok yakın ama engelleniyormuş hissine kapılıyor. Mesela biraz önceki sayfada bir arkadaş tüm olayı resimleriyle anlatmış; çok netti ben denedim bende BİSS yokmuş gördüm yapmam gerekenin bir elektronikçiye gidip bu programdan yükletmem gerektiğini anladım. Ama şimdi o yazı o sayfadan kaldırılmış. Yani bu sayfayı kaldırmaya ne gerek var. Herkes baksın kendi sistemine tutuyorsa bir yerlerden bulup yazsın şifreyi. Madem yasak şifreler verilmesin ama hiç değilse millet körü körüne şifre peşine düşmesin.
    Moderatör arkadaş ilk günün şevkiyle heryere ulaşmaya çalıştı ama gereksiz yere çok kalp kırdı. İnsan moderatör olunca illa herşeye cevap vermek zorunda değil ki. Hatta şimdiye kadar girdiğim bölümlerde moderatörlerin bu kadar sık mesaj yazdığını ilk kez gördüm. Eğer kurallara aykırı bir cevap varsa kurallara aykırıdır diyip mesaj silinir ve kurallar linkinden hata yapılan madde gösterilir. Kendisi muhakkak ki benden bilgilidir ama bugün boş yere yoruldu. Kendisine başarılar dilerim.
    Walla maçı izleyemeyince geçtik klavyenin başına... Başınızı ağrıttıysam özür dilerim

İlk günüm değil.

Çok sık mesaj da yazmadım. Ne zamandan beri takip ediyorsun bilmiyorum ama saat 14:00'dan beri yazılanları takip ediyorum. Bugün, Kanal 1 şifrelendiği için, alışılmışın dışında bir yoğunluk vardı ve herkes şifreleri ve nasıl girileceğini sormaya başladı. Bu bölüme her zaman takılan arkadaşların hiçbirinden itiraz veya tepki gelmedi. Fakat, bazı arkadaşları (sen de dahilsin) defalarca uyardığım halde, aynı topicleri açnaya devam ettiler. Sildiğim birçok mesaj var. Bunların içinde, ProgDVB ile şifreli kanalların izlenmesi için gerekli olan uygulamalar da var. İlk başlarda mesajları silmekle yetindim fakat, bu sefer de mesajlar ve konular siliniyor diye sitem etmeye başladı bazı arkadaşlar. Doğal olarak, sonrasında uyarı niteliğinde mesajlar yazmaya başladım ve konu sayısını 1'e düşürdüm...

Şimdi mesele şu; Kanal 1 maçları şifreli olarak verecek. Şifresini kendi sitesinde vermiş zaten. Siz de bu şifreleri girerek kanalı izleyebileceksiniz.

Ama, bunun nasıl yapılacağı yönündeki paylaşımlar yasak. Aynıca, o girilen menü sayesinde, diğer bazı şifreli kanalların çözülmesi de mümkün. Bu durumda kuralların uygulaması gerektiği için; hem bazı mesajları ve topicleri sildim (veya kilitledim), hem de zaman zaman sizleri belli konularda uyardım. Olması gereken de bu zaten!

• ya kanal1 sifreyi vermis zaten... Biz nasıl girecegiz diye soruyoruz..
    Bunun nesi yanlış, millet çıldırıyor, moderator denen kisi nsanları daha da çileden çıkartıyor...
    Tekrar söylüyorum kanal1 zaten vermis sifreyi... Biz sifreyi nasıl girecegiz diye soruyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matematiksel

ya kanal1 sifreyi vermis zaten... Biz nasıl girecegiz diye soruyoruz..
    Bunun nesi yanlış, millet çıldırıyor, moderator denen kisi nsanları daha da çileden çıkartıyor...
    Tekrar söylüyorum kanal1 zaten vermis sifreyi... Biz sifreyi nasıl girecegiz diye soruyoruz..

Bin kere aynı şeyi anlatmayacağım! Diğer konuları dikkatli oku istersen!
    1- Yasak
    2- Yasak olmasa bile, yüzlerce modelden hangi birinin menüsüne giriş yöntemi verilebilir. Burada, o yönde bir paylaşım amacı yok zaten. İnternetten arama yaparak veya cihazı satın aldığınız yere danışarak öğrenebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.