Şimdi Ara

SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
38.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: utkuakın

DEPREM oldu,birazdan kar yağmaya başlar

Gülüyoruz Allah korusun depremden de kar istediği kadar yağsın
  • Ben hissetmedim ahizelerde tık yok. Geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: salula

bi rapor vereyim dedim.
    KOCAELİ Bayındırlık hiddetli ve şiddetli kar yağışı başladı
    merkezde büyük ihtimalle karla karışık yağmur vardır.

kacıncı ada ...........

• Geçmiş Olsun... Depremi hissedenlere
  • ankara tatil sanırım :)

quote:

Eğitime bir günlük kar tatili
    Trakya’yı etkisi altına alan kar yağışı, Marmara ve Batı Karadeniz ve İçanadolu’da kendini gösteriyor. Balıkesir’de bir kişi donarak hayatını kaybederken, aralarında Ankara’nın da bulunduğu bazı illerde eğitime bir gün ara verildi.

NTV-MSNBC VE AJANSLAR
    Güncelleme: 22:49 TSI 19 Aralık 2005 Pazartesi

İSTANBUL - İstanbul-Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde etkili olan kar yağışı zaman zaman trafik kazalarına neden oluyor. Kaynaşlı-berceste mevkiinde iki TIR’ın yoldan çıkması sonucu Bolu-İstanbul arasında trafik durdu.

Kar yağışı Balıkesir’de ölüme neden oldu. Bandırma İlçesi’nde bir kişi donarak hayatını kaybetti. Kocaeli’de de etkili olan kar yağışı, 28 köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden olurken, Kocaeli Üniversitesi’nde pazartesi ve salı günü eğitime ara verildi. Konya’da da yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime yarın ara verildi. Bursa’da kar nedeniyle, 146 köyle ulaşım sağlanamıyor. Yoğun kar yağışı ve tipi, yolların açılmasını zorlaştırıyor. Kar yağışı, Sakarya’da da etkili. İlde 31 köye elektrik verilemiyor. Düzce’de de sabahın erken saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Akçakoca-Düzce karayolu Kabalak, Tepeköy ve Şifalısu mevkii kısmen ulaşıma kapandı. Kar yağışı nedeniyle bazı TIR’lar yolda kalırken, jandarma ekipleri zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor. Bolu’da da kar yağışı nedeniyle 96 köye elektirik verilemiyor. Kar, Eskişehir ve Afyon’da da kendini gösterdi.

ANKARA’DA EĞİTİME BİR GÜN ARA
    Ankara’dan itibaren, İç Anadolu’nun da bugün yoğun kar yağışının etkisi altına girmesi bekleniyor. Yetkililer, Perşembe gününe kadar şiddetli kar, buzlanma ve kuvvetli dona karşı vatandaşları uyarıyor. Bu arada yazılı bir açıklama yapan Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki 15 merkez ilçe ve bu ilçelere bağlı belde ve köylerdeki ilköğretim okulları ile lise ve dengi okulların, yoğun kar yağışı ve sonrasında oluşacak aşırı buzlanma ve don nedeniyle, yarın için, 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi. Merkez ilçeler dışında okulların tatiline kaymakamlıkların karar
    verecekleri öğrenildi.

Sağanak İstanbul’da etkili oldu

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Konya merkez, Beyşehir, Seydişehir, Yunak, Kadınhanı ve Ilgın ilçelerinde, Kastamonu’da il merkezi ve köylerinde Kütahya merkezde, Balıkesir’in Manyas ilçesinde eğitime birer gün ara verildi.

KAYNAK: NTV

tarih 2005 miş bende ntvnin anasayfada görünce tatil oldu dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan1179 -- 29 Aralık 2008; 1:28:32 >

• NTV-MSNBC VE AJANSLAR

baba o haber 2005 haberi ne ettin sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan1179

ankara tatil sanırım :)

quote:

Eğitime bir günlük kar tatili
    Trakya’yı etkisi altına alan kar yağışı, Marmara ve Batı Karadeniz ve İçanadolu’da kendini gösteriyor. Balıkesir’de bir kişi donarak hayatını kaybederken, aralarında Ankara’nın da bulunduğu bazı illerde eğitime bir gün ara verildi.

NTV-MSNBC VE AJANSLAR

İSTANBUL - İstanbul-Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde etkili olan kar yağışı zaman zaman trafik kazalarına neden oluyor. Kaynaşlı-berceste mevkiinde iki TIR’ın yoldan çıkması sonucu Bolu-İstanbul arasında trafik durdu.

Kar yağışı Balıkesir’de ölüme neden oldu. Bandırma İlçesi’nde bir kişi donarak hayatını kaybetti. Kocaeli’de de etkili olan kar yağışı, 28 köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden olurken, Kocaeli Üniversitesi’nde pazartesi ve salı günü eğitime ara verildi. Konya’da da yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime yarın ara verildi. Bursa’da kar nedeniyle, 146 köyle ulaşım sağlanamıyor. Yoğun kar yağışı ve tipi, yolların açılmasını zorlaştırıyor. Kar yağışı, Sakarya’da da etkili. İlde 31 köye elektrik verilemiyor. Düzce’de de sabahın erken saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Akçakoca-Düzce karayolu Kabalak, Tepeköy ve Şifalısu mevkii kısmen ulaşıma kapandı. Kar yağışı nedeniyle bazı TIR’lar yolda kalırken, jandarma ekipleri zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor. Bolu’da da kar yağışı nedeniyle 96 köye elektirik verilemiyor. Kar, Eskişehir ve Afyon’da da kendini gösterdi.

ANKARA’DA EĞİTİME BİR GÜN ARA
    Ankara’dan itibaren, İç Anadolu’nun da bugün yoğun kar yağışının etkisi altına girmesi bekleniyor. Yetkililer, Perşembe gününe kadar şiddetli kar, buzlanma ve kuvvetli dona karşı vatandaşları uyarıyor. Bu arada yazılı bir açıklama yapan Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki 15 merkez ilçe ve bu ilçelere bağlı belde ve köylerdeki ilköğretim okulları ile lise ve dengi okulların, yoğun kar yağışı ve sonrasında oluşacak aşırı buzlanma ve don nedeniyle, yarın için, 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi. Merkez ilçeler dışında okulların tatiline kaymakamlıkların karar
    verecekleri öğrenildi.

Sağanak İstanbul’da etkili oldu

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Konya merkez, Beyşehir, Seydişehir, Yunak, Kadınhanı ve Ilgın ilçelerinde, Kastamonu’da il merkezi ve köylerinde Kütahya merkezde, Balıkesir’in Manyas ilçesinde eğitime birer gün ara verildi.

KAYNAK: NTV

tarih 2005 miş bende ntvnin anasayfada görünce tatil oldu dedim

• ODTU tatil mi ODTU ondan haber verin bana
  • ODTÜ olmaz sanırım...
    SON DURUMLAR NEDİR ARKADAŞLAR?

VARMI KAR YAĞAN YERLER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AytaCom

ODTÜ olmaz sanırım...

bakıp geliym bi..
  • istanbulda bi tıkırtı yok yaw
  • Abi duyduğuma göre heryer tatil olurmuş odtüyle bilkent tatil olmuyormuş. adamlar her türlü havada eğitime devam ediyor manyaklar. yinede umutla bekliyoruz
  • Ankara-Pursaklar Kar yağıyor tipi şeklinde böyle devam ederse yarın tatil olur sanırım ama bu arada hala kendime gülüyorum ve de ntv ye :)) 2005 yılının haberi en çok okunanlarda ntv de
  • quote:

Orjinalden alıntı: krzmtk71

quote:

Orjinalden alıntı: AytaCom

ODTÜ olmaz sanırım...

bakıp geliym bi..

TEŞEKKÜRLER

quote:

Orjinalden alıntı: ozan1179

Ankara-Pursaklar Kar yağıyor tipi şeklinde böyle devam ederse yarın tatil olur sanırım ama bu arada hala kendime gülüyorum ve de ntv ye :)) 2005 yılının haberi en çok okunanlarda ntv de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytaCom -- 29 Aralık 2008; 1:37:20 >

• KIRIKKALEDE aralıksız devam ediyor 30 saattir şu andada biraz yoğunlaşmış durumda..
  • SON DURUMU BELİRTİYORUM : ÇAMLICADAYIM Bİ CACIK YOK TAMAM
  • hadi arkadşlar kar duasına başlayalım...
  • Rapor veriyorum...

Trabzonda hiç bisi yok kuru soğuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeVaX

hadi arkadşlar kar duasına başlayalım...

BAŞLAYALIM

üsküdar'dan belirtiyorum : dh haber ajansından aytac ; kar yok bırakın karı karlakarışık bile yok tamam ! söz sizde
  • arkadaşlar burda 10 cmye yakın kar var istanbula 5 cmsini gönderebiliriz ama yetmezki tatil olamaya burayla istanbul bir değil yani bunun içinde beklemek zorundasınız ümitsizliğe kapılmayın..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.