quote:Orjinalden alıntı: BloodDrunk b.düzü heryer beyaz kar yavaş ama devam ediyor stifflersda burdaymış hayırdır noldu
yarın bin tane fizik varya nolur tatil olsun ya yalvarıyorum lucid rüya görücem astral seyahetimi hacca yapıcam rüyamda her türlü ibadete hazırım
quote:Orjinalden alıntı: AytaCom radara göre üsküdarda yoğun kar yağması lazım ama tam bi başlayamıyor
quote:Orjinalden alıntı: AytaCom quote:Orjinalden alıntı: AytaCom radara göre üsküdarda yoğun kar yağması lazım ama tam bi başlayamıyor bu gelen tam kar deil arkadaşlar kar yagarsa gece yagıcak.
ben kaçtım kızlar... umarım uyandıgımda güzel bir manzarayla karşılaşırım, tıpkı bir beyaz poposu gibi yani iyi geceler hepinize dualarınızı esirgemeyin
quote:Orjinalden alıntı: AytaCom SON DURUMLAR NEDİR ARKADAŞLAR ? üsküdar: hafif karlı sabah beyazlar diyerek dua ediyoruz
quote:Orjinalden alıntı: AytaCom quote:Orjinalden alıntı: AytaCom SON DURUMLAR NEDİR ARKADAŞLAR ? üsküdar: hafif karlı sabah beyazlar diyerek dua ediyoruz Komşu geçmiş olsun.. Hoşgeldin Tekrar..
İçereköy Kadiköy Kar Azaldı Fakat Hala Yağıyor sabah herkesin tek temennisin tatil olması İnşallahda Olur Tamam.