Şimdi Ara

SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
38.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AytaCom

Bu bulutlar ne kadar toplanabilirki bencede kar yağışı zor...
     SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar

bu bulutlardan kar ettirecek kadar kar olmaz.
  • hayır alakam yok önceki sayfalarda bi arkadaş vermişti yararlı bilgiler var sömüriyim dedim

hacı muhabbet kısmına gır orda bılgılı arkadaslar var onlara sor bılgılendırılırısn ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Bankamatik -- 30 Aralık 2008; 21:59:35 >
  • sizce istanbul'da yarın okulların tatil olma olasılığı nedir ?

bence %15 okullar tatil olabilir %85 okullar var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metathrone

hayır alakam yok önceki sayfalarda bi arkadaş vermişti yararlı bilgiler var sömüriyim dedim

hacı muhabbet kısmına gır orda bılgılı arkadaslar var onlara sor bılgılendırılırısn ;)

www.HavaTahmini.Net.Tc 'de benim o siteyide biliyorum o yüzden sordum sana

quote:

Orjinalden alıntı: AlperenBey

sizce istanbul'da yarın okulların tatil olma olasılığı nedir ?

bence %15 okullar tatil olabilir %85 okullar var...

%10 tatil olur

• bence %100 okul var ümitlenmeyin :D

"saat 12.30 da ilerleyen saatlerde 4 gibi avrupada etkili kar yağışı olacak"
    diyor herkes.
  • metathrone kardeş sende inmisin cinmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AytaCom

İşte Kanal D Haberin Videosu izleyin

Flaş...AKOM'dan İstanbul için uyarı!
    Gece yarısından sonra yoğun kar yağışı bekleniyor...
    30.12.2008 19:52:44

Karakış İstanbul'da yüzünü göstermeye devam ediyor. Afet Koordinasyon Merkezi de (AKOM) ,Perşembe gününe kadar devam edeceği tahmin edilen soğuk hava dalgasına karşı teyakkuza geçmiş durumda.

Gün içinde çalışmalarını sürdüren AKOM, İstanbul için bir son dakika uyarısında bulundu. Merkezde bulunan Kanal D haber muhabiri Fatih Portakal, akşam üzeri gelen uyarıyı ve son dakika gelişmelerini takip etti.

http://www.kanaldhaber.com.tr/haberdetay.aspx?haberId=27445&catId=34

Sunucu:Fatih Portakal dediyse yağar

• Kanal D yi bende izledim hiçbir yetkili konuşmadı sadece muhabir konuştu sallamışta olabilir
  • Bu da accuweather hariç başka bir 15 günlük tahmin veren site :

direk istanbul linki bakın :

http://www.myforecast.com/bin/expanded_forecast_15day.m?city=75918&metric=true
  • bu 15 günlükler hep sallama
  • AKOM'uN yada meteorolojinin sitesinde herhangi bir uyarı yok...
  • Fox haberde izledim Meteoroloji Mühendisi konuşuyordu Dmi'den kar diyor bu gece tekrar başlıcak istanbul genelinde ve boğaz çevresinde
  • o kadar abarttılar toplasak 12 saat belki yadı yağmadı yarım gün neyse bakalım ne olacak

okullar n...h tatil olur
  • SON DURUMLAR NEDİR TÜRKİYE GENELİ ? VARMI KAR ?

ÜSKÜDAR : SICAKLIK 4 DERECE - BULUTLU
  • Bekleyiş sürüyor..
  • biraz da olsa bulut oluşmuş beyler
     SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar
  • Yağmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk -- 30 Aralık 2008; 23:22:38 >
  • bulutlar gelmiş evet hafif
  • SON RADAR GÖRÜNTÜLERİNE VE VERİLERE BAKTIĞIMIZDA;
    İstanbul Ve çevresinde bulut oluşum sürecinin orta şiddette devam ettiği görülmektedir. Tahminlere göre bulut oluşumu istanbul üstünü özellikle boğaz ve çevresi,anadolu yakasında etkili olabileceği görülmektedir.

Yağış Ne zaman olaşabilir derseniz ; %5 ihtimalle gece 1-2 gibi başlar , kar yağışı %75 ihtimalle gece saat 2-3 gibi orta şiddette başlayacak,bölgesel olarak yoğun şekilde görülebilir. - %15 ihtimalle gece 4-5 e sarkabilir. %5 ihtimalle istanbul'u teğet geçebilir.
  • Bekliyoruz gece kalkıp bakacam saat 3-4 gibi
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.