Şimdi Ara

SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
38.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yağmur devam ediyor radara göre ist.anadolu yakası
  • Bu gece sabah saatlerine doğru ve Pazar Günü geneli FIRTINA bekleniyor dikkatli olalım arkadaşlar

Sağnak yağmurda beraberinde...
  • Dün gece İstanbul'da son günümdü.Okulumun olduğu şehire gelmek üzere evden ayrılacağım gece vakitlerinde aniden bastıran yağmur ,gök gürültüsü,fırtına beni yolcu etmeye gelen arkadaşlarım tarafından 'gök bile sana ağlıyor' diye tiye alınmıştı

Hey gidi şimdi İstanbulda evimde olsaydım da yağmur yağsaydı,cama vursaydı o güzel damla sesleri

• Evet arkadaşlar tekrar birlikteyiz..

En son uyarılar,radar görüntüleri v.s 1.Sayfadadır. Ancak son durumları burdan bildirirseniz güzel olur.

İstanbul-üsküdar : Beklenen kar henüz başlamadı... Sıcaklık 5.5 C
  • ankara etkili kar yağışlı
  • Eskişehir'de kar var mı ?
    Yanımda ki camdan bakmaya üşeniyorum
  • Yavaş yavaş kar haberleri gelmeye başladı istanbul'da henüz bişe yok
  • Istanbul - Umraniye/Cekmekoy

Tik yok.
  • ulan bi kerede şu izmirde adam gibi kar göreyim
  • radara göre kocaeli tarafında yağış var...
  • Bana en yakın iki noktadaki kamera görüntüleri, yağış yok henüz ama hava soğuk:

İstinye: mms://ibb-media.ibb.gov.tr/Istinye?WMBitrate=70k

Maslak: mms://ibb-media.ibb.gov.tr/Maslak?WMBitrate=70k
  • Istanbul / şişli : Hava kapalı henüz bir yağış durumu söz konusu değil. Gelişmeler ile sizlerle beraber olacağız. Söz sende DH.
  • izmir ciğli:son durum:

görüş açık ama hava oldukça soğuk,yarın da soğuk olacak bir de nemli.

yeni çekilmiş sıcaklık görüntüsü ektedir.

SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar

söz sizde DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 23 Aralık 2008; 23:30:34 >

• mikrafonlar sakaryada:iyi akşamlar sayın seyirciler adapazarında kar yağışı henüz başlamadı.
    söz merkez stüdyolarında
  • Sevgili seyirciler : sıcaklık istanbul-üsküdar'da sıcaklık 5.6 Derece bizzat kendi termometremdeki değerler.İzmir'deki arkadaş gibi..

Barometre değerlerim ise : 1012 hPa göstermektedir. Ani düşüş oldu 3-4 saat içinde bu demek fırtınamsı rüzgar ve yağış geliyor sözler sizde
  • ist/beykoz soğuk,yerler ıslak don olabilir,yağış yok son sözü sana bırakıyorum dh
  • Sabaha karşı 4-5 gibi yağış başlar büyük ihtimal ama yağmur mu kar mı görecez

Son durumlar nedir
  • Yer: Giresun
    Sıcaklık: Bilmiyorum (herhalde bi 10 derece falan vardır)
    Yağış durumu: Hiç bişey yok sadece hava bulutlu. Aslında Kar yağmasını istemem çünkü mutlaka elektrikler kesilir ve bundan nefret ederim. Bi defada elektrik kesilmese olmazmı eğer kesilmezse bu kelleyi keser atarım yaw.
  • Denizli,karla karışık yağmur yağıyor...
  • ankara tık yok

artı sayfabaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novalgine_plus -- 24 Aralık 2008; 0:08:58 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.