Şimdi Ara

SON DK. SÜPER LİG MAÇ YAYINLARI ARTIK TÜM DÜNYADA! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
5
Favori
10.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnternet kullanıp sopcastten bir haber varsa bence interneti kapatıp mağara hayatına başlamalı. Süper lig 49TL + Tivibu Şamp ligi 39TL. Bu parayı milyarder olsam yine ödemem.
  • şu sopcasti kurayım dedim binbir ayar ve program istedi icinden cıkamayınca bıraktım :) ben hayrıma teamdan baglanır kurarım malum macları izlersin diyen varsa cok hayır duamı alır
  • Programı kur aç üye falan olmaya gerek yok. Buldugun linki ustteki bosluga yapistir entera bas tamamdir. Baska bi ayar falan yok. Ben telefondan bile izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Ligi için sop linklerini hangi siteden buluyorsunuz?
  • sopcastin hangi veriyonunu nerden virussuz indirebiliriz bikez indirip kurdum pc lösemi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Türkiye Ligi için sop linklerini hangi siteden buluyorsunuz?

Evet var mı bu akşamki maçlar için link ?
  • Link bulan olursa veya bilen falan pm atarsa çok makbule geçer

• faydali bir konu olabilir arkadaslar, destekleri esirgemeyelim lutfen.. (ASCII falan yazsaniz da olur, caktirmayin))
  • Geçen yıl sop yayınını atacast sağlıyordu ama daha sonra bıraktı
    Dünkü maçta sop yayını yoktu bu yılda zor gibi gözüküyor ancak bein sport maçları yayınlarsa işler değişir
    https://eksisozluk.com/atacast--4556075?p=1
    @Gencay@onea54
  • Sopcast zor bi program değil. Dün ki maça sop yoktu ama bugün olur mu bilmem. Özellikle bi siteden bulmuyorum sopcast linkleri. Twitter da paylaşanlar oluyor zaten. Mesela Fener'in maçı var. Twitter arama motoruna "Fenerbahçe sopcast" diyorum varsa çıkıyor zaten yoksa da acestream,ıptv flan zaten çıkıyor.

• #fakirelink tagındanda paylasıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

Geçen yıl sop yayınını atacast sağlıyordu ama daha sonra bıraktı
    Dünkü maçta sop yayını yoktu bu yılda zor gibi gözüküyor ancak bein sport maçları yayınlarsa işler değişir
    https://eksisozluk.com/atacast--4556075?p=1
    @Gencay@onea54

Sağol hocam bilmiyordum bu adamı, takip edeyim.
  • hayırlı geceler arkadaşlar ilk güzel haberi ben vereyim
     SON DK. SÜPER LİG  MAÇ YAYINLARI ARTIK TÜM DÜNYADA!

https://twitter.com/SalLVaToRre
    kanal 1 derece ve 9 derecede yayın yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

İnternet kullanıp sopcastten bir haber varsa bence interneti kapatıp mağara hayatına başlamalı. Süper lig 49TL + Tivibu Şamp ligi 39TL. Bu parayı milyarder olsam yine ödemem.

böyle olsa yine iyi süper lig paketine giriş paketi zorunlu yani bir 20 lira daha koy... tivibuda hangi akla hizmet 2 yıl taahhüt sunuyor anlamış değilim adamın alacağı varsada almaz o paketleri 2 yıl nedir yahu....

• sport tv 1 macaristanın kapsama alanı türkiyenin yarısından çekiyor yarısından çekmiyor
     SON DK. SÜPER LİG  MAÇ YAYINLARI ARTIK TÜM DÜNYADA!
  • Arkadaslar 16 tane hd bein sport ve akliniza gelen tum avrupa ligleri kanali izlemek isteyen pm atsin lutfen:)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.