Şimdi Ara

(: Son Görüşleriniz Yardımınız Lütfen (:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Geçenlerde Abit KN9 Slı İçin ekran kartı arıyordum çogu kişi HD4850 İceQ Desede Ben Emin olmak İçin Son bir topik açmayı uygun gördüm
    arkadaslar max. 400ytl olarak bir ekran kartı arıorum...
    Anakartım Abit KN9 Slı Slı destedginden dolayı (ben çift ekran kartı takmaya düşünmüyorum) Ati Desteklemeyecegini Söylüyorlar Neden Anlamaadım Bu konudada yardımcı olursanız sewinirim ben düşünceme göre ben
    HD4850 İceQ (meçhul :) anakarta acıklık geldikten sonra bakcam)
    EN9800GTX+
    ve
    8800gts Almaya
    ve eger alacagım EN9800GTX+ olursa Sparkle veya Asus Arasında kararsız kaldım (sparkel 10lira fazla ve birazdaha hızlı.. ama saglamlıgından süpheleyim)
    Yardımcı olabilirseniz cok memnun olurum tesekürler.. İyi Eğlenceler...

• Sli nvidianın teknolojisi ati kartla çift kullanmak için crossfire teknolojisi gerekir ama dert etmenede gerek yok zaten çift ekran kartı kullanmayacakmışsın
    4850 iceq güzel bencede hatta 4870 bile alabilirsin ama işlemcininde iyi olması gerekir bu kartlardan tam performas alabilmek için onuda hesaba kat
    Asus daha iyi olur bence 9800gtx+ alırsan
  • İşlemcim Amd Athlon çift çekirden 64 işte neyse 2.2 4400+ :/
  • Darboğaz yapabilir biraz overclock yaparsan daha iyi olacaktır
  • HD4850 İceQ' dan şaşma. İşlemcin x2 4400 brisbane ise biraz OC yap sonra dal oyunlara bak keyfine.
  • bencede 4850 iceq dan şaşma.işlemcini biraz daha hızlandırarak oyunların tadına doyamazsın.
  • 1gb lık 4850ler varken 512 lık almanın mantıgı nedır ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.