Arkadaslar Geçenlerde Abit KN9 Slı İçin ekran kartı arıyordum çogu kişi HD4850 İceQ Desede Ben Emin olmak İçin Son bir topik açmayı uygun gördüm arkadaslar max. 400ytl olarak bir ekran kartı arıorum... Anakartım Abit KN9 Slı Slı destedginden dolayı (ben çift ekran kartı takmaya düşünmüyorum) Ati Desteklemeyecegini Söylüyorlar Neden Anlamaadım Bu konudada yardımcı olursanız sewinirim ben düşünceme göre ben HD4850 İceQ (meçhul :) anakarta acıklık geldikten sonra bakcam) EN9800GTX+ ve 8800gts Almaya ve eger alacagım EN9800GTX+ olursa Sparkle veya Asus Arasında kararsız kaldım (sparkel 10lira fazla ve birazdaha hızlı.. ama saglamlıgından süpheleyim) Yardımcı olabilirseniz cok memnun olurum tesekürler.. İyi Eğlenceler...
Sli nvidianın teknolojisi ati kartla çift kullanmak için crossfire teknolojisi gerekir ama dert etmenede gerek yok zaten çift ekran kartı kullanmayacakmışsın 4850 iceq güzel bencede hatta 4870 bile alabilirsin ama işlemcininde iyi olması gerekir bu kartlardan tam performas alabilmek için onuda hesaba kat Asus daha iyi olur bence 9800gtx+ alırsan