Şimdi Ara

*** SON GÜN *** Stokta.com Depolarını Boşaltıyor !!! (Kargo ücreti sabit 5,90 TL) *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
7.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fernando_S

Çevremdeki insanların "muhafazakar" olarak tanımladığı bir insanım. Aile hayatım, dünya görüşüm de bunu doğrulayacak yöndedir.

Kondomdan cinsel çağrışımlar almanın, hele hele ahlaki bir tartışmaya girmenin fıkıhla, itikadla falan alakası yoktur.
    Bunun sebebi itikadınızdan değil, cehaletinizdendir.
    (Buradaki en iyi ihtimal cehalettir. Aksi taktirde ruhsal sorunlarınız var demektir.)

İyi niyetle soruyorum... Kondomdan utanan, "cinsellik" mesajı alan adamlar ilerde evlendiklerinde kadın pedini nasıl temin etmeyi düşünüyorlar?

• Ana sayfada ilk çıkan ve 58 Liradan 28 Liraya indirim yapıdığı yazılan Gilette M3 Power Set oldukça pahallı, bunu BİM 19,90'a satmıştı. Bazı BİM'lerde hala daha da bulmak mümkün. Cazip bir tarafı yok malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 14 Ağustos 2013; 0:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Ana sayfada ilk çıkan ve 58 Liradan 28 Liraya indirim yapıdığı yazılan Gilette M3 Power Set oldukça pahallı, bunu BİM 19,90'a satmıştı. Bazı BİM'lerde hala daha da bulmak mümkün. Cazip bir tarafı yok malesef...

Sayın gokmay,

Biliyorsunuz Bim bu tarz ürünleri tek sefer stoğuna sokuyor ve devamı olmuyor. Bundan dolayı üreticiler "Aktüel" denilen bu ürünleri özel fiyatlarla tek seferlik veriyorlar.

Bizdeki ürünler ise %90 oranında her zaman stoklarımızda bulunmakta olup, bahsettiğiniz ürünün mevcut tedarik fiyatından dolayı arada böyle bir fark oluşmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sitenizde ürün resimlerinde kargo bedava yazıyor ama altta kargo sadece 5,90 tl yazıyor. neye inanacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

sitenizde ürün resimlerinde kargo bedava yazıyor ama altta kargo sadece 5,90 tl yazıyor. neye inanacağız?

Sayın ilker1041,

Kargo 5,90 TL yazısı sitenin genelinde olan bir fiyattır. Ancak ürün resminin üstünde Kargo Bedava logosu varsa o ürünü sepetinize eklediğinizde kargo ücreti çıkmayacaktır.

Değerli siparişinizi bekleriz.

Saygılarımızla,

• Hocam şu kızlı sardalya'da kargo bedava yapsanız da ürünü bir denesek. Ya da iki adet aldığımız da bedava olsun, bir yardımcı olun bu konuda.
  • Stokta.com kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamu Otobüsü

Kirlettin kirleteceğin kadar zaten çıkabilirsin konudan.

Ramazan'da prezervatif indirime giremez mi? Kırmızı don bile girebilir bunun saygıyla ıvırla zıvırla ilgisi yok. Size ne oluyor?

İnsanlara gerici yaklaşımla müdahale etmekten vazgeçin. Ülkeyi yaşanmaz hale getirmeyi bırakın artık.

Eleştiriye katılıyorum... Ancak ;
    Oldum olası bu gerici kelimesine anlam verememişimdir. Bilinçaltından söylenmiş sözler. Ne kadar gerici mesela... izlemişsinizdir muhakkak Spartakus filmi zamanlarına mı veya Roma zamanlarına kadar mı yoksa eski mısır, sümerler, eti hitit..... O kadar gerici ki ozamanlarda kondom mondom kullanılmazdı ...

Burada gerici kelimesi ile kastın ne olduğunu herkes biliyor ama neden cesurca kimse söylemiyor.... Ona göre bilelim bizde ne düşünüldüğünü..

Eğer biliyorsan surada bir tanımlama yap,

Gerici: " "

kastını anlayalım...

• Tartışmada yeni boyut :)
    Bir konuda sapmasın arkadaş.
    Biri gider sitedeki bir detaya takılır diğeri ona telaffuz edilen cümlenin anlamını - gayesini öğrenmek ister

Türk dil kurumu veya sözlük var
    Bakabilirsin arkadaşım..ben baktım

Toplumda çağdaş değerlere ve yeniliklere önem vermeyen, her yönüyle eskiyi özleyen veya eski düzeni yaşamaya çalışan (kimse veya görüş),ilerici karşıtı, mürteci.

Başka kafana takılan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Hocam şu kızlı sardalya'da kargo bedava yapsanız da ürünü bir denesek. Ya da iki adet aldığımız da bedava olsun, bir yardımcı olun bu konuda.

Sayın C£nq,

8,25 TL'ye sattığımız bir üründe kargo bedava yapmamızı rica etmişsiniz. Bu üründe 5,90 TL kar olmadığını, hatta yarısı kadar bile kar olmadığını söyleyebiliriz. Bundan dolayı maalesef böyle bir uygulama yapamıyoruz. Ancak çok yakın zamanda güzel bir kampanyamız olacak. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Saygılarımızla,

http://www.stokta.com

• quote:

Orijinalden alıntı: eyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: Tamu Otobüsü

Kirlettin kirleteceğin kadar zaten çıkabilirsin konudan.

Ramazan'da prezervatif indirime giremez mi? Kırmızı don bile girebilir bunun saygıyla ıvırla zıvırla ilgisi yok. Size ne oluyor?

İnsanlara gerici yaklaşımla müdahale etmekten vazgeçin. Ülkeyi yaşanmaz hale getirmeyi bırakın artık.

Eleştiriye katılıyorum... Ancak ;
    Oldum olası bu gerici kelimesine anlam verememişimdir. Bilinçaltından söylenmiş sözler. Ne kadar gerici mesela... izlemişsinizdir muhakkak Spartakus filmi zamanlarına mı veya Roma zamanlarına kadar mı yoksa eski mısır, sümerler, eti hitit..... O kadar gerici ki ozamanlarda kondom mondom kullanılmazdı ...

Burada gerici kelimesi ile kastın ne olduğunu herkes biliyor ama neden cesurca kimse söylemiyor.... Ona göre bilelim bizde ne düşünüldüğünü..

Eğer biliyorsan surada bir tanımlama yap,

Gerici: " "

kastını anlayalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Toplumda çağdaş değerlere ve yeniliklere önem vermeyen, her yönüyle eskiyi özleyen veya eski düzeni yaşamaya çalışan (kimse veya görüş),ilerici karşıtı, mürteci.

Başka kafana takılan var mı?

Aynen katılıyorum da bak bu cümle içindekileri sormuştum . Kopyala yapıştır çok kolay.. Mesela bu çağdaş değerlerden kast nedir senin anladığın olmadığı kesin.. Yada eskiyi özleyen ne demek onu sormuştum.. Yada ilerici karşıtındaki ileri ne demek oda senin sadece kafanda... Birileri birilerine ilerici,gerici,çağdaş, müreteci dedi diye öyle olmuyor.. Bu sadece herkese öğretilen..Anlayana..

Hemen beni de gerici olarak yaftalama çünkü beni tanımıyorsun. Sadece farketilmesi için yazıyorum...

Birbirimizi kandırmayalaım laf kalabalığı ile ... Gerici demek sen ve senin gibilerin kafalarında .. İslami değerler demek mi islam periyodu demek mi?
    İslamiyet öncesini kesinlikle kastedilmiyor. eski düzenden kasıt tüm dünya literatüründe İslamiyet dir birbirimizi kandırmayalım..

Bugun mısırda olanlar sizce çok mu çağdaş...suriyede olanlar... ırak ta olanlar çok mu çağdaş...Ölenler gerici çünkü eski sistemi istiyorlar... Yani eski mısırı istiyorlar firavunları istiyorlar... O sebeple çağdaş değiller ve ölmeliler.. Darbeciler ise çağdaş yenilikçi eski düzeni istemiyorlar. Firavun gibi davrananlar diktatörler çağdaş öldürülenler gerici yobaz.... Ne kadar da şeytanca...

Bence masum insan öldüren asla çağdaş ve ilerici olamaz.. bugün kendini böyle tanımlayan herkes gibi...

Neyse anlayana, burası yeri değil...

• sanyo eneloop pillerini görebilecek miyiz stokta.com da . Ayrıca halen banka sorunuz var . sanırım kotayı yakalamakta zorluk çekiyorsunuz banka posu almak için !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

sanyo eneloop pillerini görebilecek miyiz stokta.com da . Ayrıca halen banka sorunuz var . sanırım kotayı yakalamakta zorluk çekiyorsunuz banka posu almak için !

Sayın Hirotaro,

Sanyo pilleri konusundaki talebinizi satınalma birimimize iletiyoruz.

Banka Pos'u konusundaki yorumunuzu tam olarak anlayamadık. Mevcutta zaten Garanti Bankası sanal posumuz mevcuttur. Bahsettiğiniz diğer banka posları mıdır?

Taksit konusunda diğer banka poslarını soruyor iseniz sitemizdeki ortalama alışveriş sepet tutarında taksitli alışveriş oranı %5'i bile bulmamaktadır. Böyle bir noktada tüm kartların posunun alınması ekstra bir maliyet oluşturacaktır ki, bu da ürün fiyatlarını etkileyecektir.

Saygılarımızla,

• http://www.stokta.com

http://www.stokta.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

quote:

sanyo eneloop pillerini görebilecek miyiz stokta.com da . Ayrıca halen banka sorunuz var . sanırım kotayı yakalamakta zorluk çekiyorsunuz banka posu almak için !

Sayın Hirotaro,

Banka Pos'u konusundaki yorumunuzu tam olarak anlayamadık. Mevcutta zaten Garanti Bankası sanal posumuz mevcuttur. Bahsettiğiniz diğer banka posları mıdır?

Taksit konusunda diğer banka poslarını soruyor iseniz sitemizdeki ortalama alışveriş sepet tutarında taksitli alışveriş oranı %5'i bile bulmamaktadır. Böyle bir noktada tüm kartların posunun alınması ekstra bir maliyet oluşturacaktır ki, bu da ürün fiyatlarını etkileyecektir.

Saygılarımızla,

Teşekkürler cevap için

Sanyo Eneloop pilleri fotoğraf makinaları kullanıcıları için gerçekten güzel bir pil hatta 1 numaralı tercih sebebi oluyor uzun süreli performansları sayesinde.

banka sorumu zaten anlamışsınız ben biraz tuhaf yazmışım baktım da .

Kolay gelsin , iyi çalışmalar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Ağustos 2013; 15:08:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

quote:

Sayın Hirotaro,

Saygılarımızla,

Teşekkürler cevap için

Sanyo Eneloop pilleri fotoğraf makinaları kullanıcıları için gerçekten güzel bir pil hatta 1 numaralı tercih sebebi oluyor uzun süreli performansları sayesinde.

banka sorumu zaten anlamışsınız ben biraz tuhaf yazmışım baktım da .

Kolay gelsin , iyi çalışmalar .

Sayın Hirotaro,

Bu pili bulmaya çalışacağız.

Saygılarımızla,

• BU ÜRÜN TÜRKİYE'DE İLK KEZ STOKTA.COM'DA ...

Love Story Box - Aşk Kutusu (Prezervatif+Jel+Uyarıcı+Temizleyici)

25,00 TL yerine

Sadece 18,00 TL

http://www.stokta.com/love-story-box-ask-kutusu-prezervatif-jel-uyarici-temizleyici--urun2070.html

• http://www.stokta.com

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.