"akıl ve yürak bağlılığı simgeleyen bir yapı inşa ediyor itaat yerine onlara öz saygıyı veriyor general kendine yeni bir ordu kuruyor"............. inanılmaz güzel bi film izleyin arkadaşlar
* akıl ve yürek
Kesinlikle güzel bir film, robert red.'u her zaman taktir etmişimdir.
bence çoğu insanın gözden kaçırmış olduğu bir yapım.
robert redford'la beraber oynayan james gandolfini'nde harikalar yarattığı,izlendiği zaman pişmanlık yaratmayacak bir film.
mutlaka seyredilmeli.
keşke daha önce seyretseydim diyeceksiniz..
karakay kesinlkle haklısın bencede çoğu kişinn gözden kaçırdıı bi film wede izleynce nie bu zamana kadar izlemmşm diceklerinden eminm...........zaten o yüzden buraya yazdm umarım bunu okuyan herkes izlemeye çalışr ..........
gerçekten de güzel bir film
izledikten sonra arkadaşlarada tavsiye ettim , mecburen onlarlada izledim en az 4 kere izlemişimdir yani
süper yahu bu film,,,seyretmeyen olduğunu düşünmemiştim......
bence muhteşem bir film 4-5kez seyrettim gündeme gelmemesi çok büyük talihsizlik diye düşünüyorum
walla seyretmeyen çok war.............eet gündeme gelmemmesi büyük şanszlk ben bile ark tavsiyesyle izlemştm(tabi sora 4-5 defa izledm o ayrı) öle duymamştım yani.........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme