Şimdi Ara

Son Karar: 46W4000 vs. LE46A786 vs. 46PZ80 - Teşekkürler LX5090 alındı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun..ii günlerde kullan..çok ii seçim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marauder1905

Arkadaşlar,

Son bir gazla Pioneer LX5090 aldım. Çok şükür kararsızlık bitti :)

Ben de başıma bunun gelmesinden korkuyorum Gaza gelicez şu kriz ortamında

2000TL den başladık 3500'e kadar çıktım. Sonra Albani "bu kafayla bişey alamazsın,sen git iyisi mi, 40XF350 al vatan'da var" dedi başladğım yere geri döndüm ama 5090 da deli gibi bir panel. Yahu 5080'e de razıyız.
    Marauder1905 hocam süper bir iş yapmışsın, gaza geldiğini söylemişsin ama yaktığın benzine inan fazlasıyla değer.
    İyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driversss -- 5 Mart 2009; 13:28:09 >

• Sağolun arkadaşlar :) Alet bugün kuruldu çok şükür piksel hatası yok ve SD yayın da beklediğimden çok daha iyi Digiturk plus olmadan.

Jack Sparrow, böylesi daha heyecanlı ve daha keyifli oldu be hocam.. PZ80 alıyorken bir bakmışım 5090 geldi :)
  • quote:

Sağolun arkadaşlar :) Alet bugün kuruldu çok şükür piksel hatası yok ve SD yayın da beklediğimden çok daha iyi Digiturk plus olmadan.

Jack Sparrow, böylesi daha heyecanlı ve daha keyifli oldu be hocam.. PZ80 alıyorken bir bakmışım 5090 geldi :)

İmzanda (X360) Gördüm Güzel Benim (falcon) Elite 3Red Malesef Neyse?
    WD Digital Var sizde Buda Güzel

SS Paylaşım vermenizi İstiyorum (SD-Konsol BD/Ripler) imkanınız Varsa Çok Çok İyi Olur
  • Marauder 5090 mükemmel bir panel inşallah nazar değmez güle güle kullan arkadaşım, hiç diğerlerinde aklın kalmaz..
  • iyi seçim hayırlr olsun.
  • quote:

Arkadaşlar,

Son bir gazla Pioneer LX5090 aldım. Çok şükür kararsızlık bitti :)

hayırlı olsun kaça aldınız acaba
  • Krizde dibten dönüş sinyalleri geliyor...
  • Arkadaşlar imkanı olan herkese tavsiye ediyorum daha blu-ray deneyemedim ama ps3 tecrübesi inanılmaz.
  • Aklın yolu birdir!
    Böylece sende en doğru seçimi yaptın
    Hayırlı olsun++

Bu arada o yukarıda belirttiğin panellerle de G9 u mukayese etmek veya alternatif olarak değerlendirmekte yanlıştı!
    Doğru yolu vede seçimi yaptığına sevindim+
    Selamlar

p.s;seni artık Pio bölümüne bekleriz+başlığıda bir güzel üşenmeden oku!
    "Break-in period" durumuna dikkat ediyorsun!!!
    Standard>>minimum ayarlarda gidiyorsun(ilk 200 saat)bu çok önemlidir!!!>>>Pio dan takip et bu durumu OK+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 6 Mart 2009; 21:10:54 >
  • @Marauder1905
    HAYIRLI OLSUN

RESİMLERİ BEKLİYORUZ EN KISA ZAMANDA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.