TYT Türkçe:Öncelikle türkçenin bariz şekilde tytnin en belirleyici dersi olduğu ortada paragraf sorularındaki çelişkiler kendini tekrar okutan metinler ve buna bağlı olarak ortaya cıkan zaman kaybı güvensizlik 2018den 2-3tık zor 2015den ise 1-2 tık kolay olduğunu düşünüyorum Matematik:2018e kıyasla Türkçenin zorluğundan ötürü yapılabilirliğinin daha düşük olduğunu düşünüyorum soru zorluğu olarak ise kafa kafaya olduğunu söyleyebiliriz ama asıl etken türkçede yorulan kafa Sosyal:Genel olarak 2018e yakın belki 1 tık kolay diyebiliriz Fen:Fizik için 18den zor olduğu ortada tartışmaya gerek olduğunu düsünmüyorum.Kimya ve biyoloji için ise kafa kafaya olduğunu söyleyebiliriz
AYT Matematik:Matematik kısmı 2018le yakındı belki 1 tık daha uğraştırıcı olduğunu söyleyebiliriz polinom parabol soruları vs Geometri:Geçen sene herkesin geometriye zor deme sebebinin vektör elips hiperbol gibi konuların yabana atılıp üstüne çok düşülmediği olduğunu düsünüyorum genel olarak başarı sağlamış öğrencilere bakıldığında yaptıklarını matematik netleri ortada genelde fenden kayıp olmuş coğunluk için 2019 geometrisi 2018e göre kolaydı bu da tartışmaya açık bir konu değildir bence
AYT Matematiği genel olarak değerlendirdiğimizde 2018in 1 tık daha zor olduğunu düsünüyorum umut tacirliği yapmaya gerek yok
Fen Fizik:Her sene olduğu gibi klasik yapılabilir soruların yanı sıra zor ve eleyici soruların da bulunduğu bir sınavdı 2018le kıyaslayacak olursak kafa kafaya diyebiliriz ya da 1 tık daha zor Kimya:İnsanların boş yere haftalarını verip organik çalışıp emeğinin karşılığını alamadığı yer genel olarak fen dersleri böyle aslında biraz Organik kısmı kolaydı.Genel olarak Fen derslerinde Kimya ve Biyolojinin aşırı basit geldiğini yönünde görüşler vardır eski çıkmış sorular büyük ölçüde bu öngörüleri onaylıyor fakat bu sene kimyanın en azından geçmiş senelere nazaran zor olduğu aşikar Biyoloji:Tartışmaya gerek yok 2018den zor
Gelelim sıralama Tahminine Şahsen 2019 Tyt yapılabilirliğinin düşük olduğunu düşünüyorum Ayt de ise fenin zor olması şartları dengeliyor veyahut minimalize oynamalar olacağını düşünüyorum Öyle aşırı iyi sonuçlar veya aşırı kötü sonuçları beklemenin anlamsız olduğunu düşünmekle birlikte sıralamalar hakkında görüşüm ya bir tık iyi ya bir tık kötü ama öyle über oynamalar değil umarım gönlünüze göre olur
up eleştirilere açığım
1 tıktan daha iyi geleceğini iddia ediyorum.
demonsofhe
kullanıcısına yanıt
umarım öyle olur dostum
Sınav yorumunuza aynen katiliyorum hocam. Sıralama tahminine gelince her aralıkta farklı bir senaryo ile karşılaşabiliriz. İlk 20 bin geçen seneye göre -+1k gelir. Yani çok büyük oynama olmaz. İlk 5 bin için zaten oynama olacağını düşünmüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme