TOPLAM : 717 $ KDV : 129,06 $ TOPLAM FİYAT - PEŞİN : 846,06 $
NAKİT / HAVALE : 1.002,58 YTL
zaten 500 seagatein ncq luarından.raid 0 desteği olmasada anakartın çok sorun yaratmaz herhalde.
acaba ilerde blu-ray eklemem durumunda çok mu kasar sistem?
sorun yaratmaz blu-ray çok da kasmaz pc ni ilerde ram 4 gb olursa ramler gelene kadar bekleyemiyceksen corsair de alabilirsin ocz daha iyi ama 1gb ram le o pc iyi performans vermez
TOPLAM : 717 $ KDV : 129,06 $ TOPLAM FİYAT - PEŞİN : 846,06 $
NAKİT / HAVALE : 1.002,58 YTL
nakit sorun yaratır taksitli olması daha mantıklı en az 5yıl kullanacan üzerine çok bi harcama yapmadan sonuçta. internetten sipariş beklemek istemiyorum vatandan yada o tip bir mağazadan alırsam montede ediliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Neolas67
sorun yaratmaz blu-ray çok da kasmaz pc ni ilerde ram 4 gb olursa ramler gelene kadar bekleyemiyceksen corsair de alabilirsin ocz daha iyi ama 1gb ram le o pc iyi performans vermez
zaten vista yüklemeyi düşünüyorum 2 bile anca yetecek galiba o yüzden tek 2 gb alıp sonra eklme yaparım belki
vistaya 1 gb bile yeter dier parçalar öle olunca o yüzden tek 2 gb alın ilerde blu-ray filan düşünürseniz bir 2 gb lik daha alırsınız ve sizi psu konusunda bi daha uyarıyorum elinizdeki size yetmeyebilir ben çok çektim psu dan o yüzden siz bilirsiniz inventus dan altığınızda montajlayıp getiriyolar pc yi
quote:
Orjinalden alıntı: Neolas67
vistaya 1 gb bile yeter dier parçalar öle olunca o yüzden tek 2 gb alın ilerde blu-ray filan düşünürseniz bir 2 gb lik daha alırsınız ve sizi psu konusunda bi daha uyarıyorum elinizdeki size yetmeyebilir ben çok çektim psu dan o yüzden siz bilirsiniz inventus dan altığınızda montajlayıp getiriyolar pc yi
tek 2 gb almayı düşünüyorum psu yeter dedi çoğu kişi bna zaten ekstra 2 fan 2optik 2hdd fln taktım en yüksek durumda 403w gösterdi . işin aslı kasayıda çok beğendim cooler master 690 460w alıcam sorun çıkarsa yeni psu alırım olmadı ama burada aynı şekilde kullanan quadlı arkadaşlarda gördüm bir sorun yok dediler.
bende ordan baktım bi de açtığım konuda bi site daha önerdiler ama 460 watt la quad kullanan arkadaşın ya hiç sistemi zorlamamış yada çok az açıyo pc sini psu çok önemlidir o sistem en az 400 watt çeker 460 lık kaliteliyse sorun yok (cooler master iidir ben yeni gördüm )ondan sen bilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme