Şimdi Ara

Son kontrol yarın alınacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

SEAGATE
    3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

XIGMATEK
    ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA

*1.481,55 TL

Düşündüğüm sistem bu eksisi artısı nedir. Kasada gelen psu yeterli midir ? Bütcenin son aşaması bu lütfen haf 912 al gibi tavsiyelerde bulunmayınız. Aynı fiyata daha iyisi olabilir mi onu söyleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 19 Nisan 2013; 15:34:48 >

• Gayet f/p bir sistem olmuş, sadece ram'lar patriot yapılıp usb 3.0 konnektörlü bir anakart alınabilir.
  • Bütçenin sınırına kadar dayandıysa sistem Süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanirmak

MSI

AMD

GSKILL

SEAGATE

SAPPHIRE

XIGMATEK

*1.481,55 TL

Düşündüğüm sistem bu eksisi artısı nedir. Kasada gelen psu yeterli midir ? Bütcenin son aşaması bu lütfen haf 912 al gibi tavsiyelerde bulunmayınız. Aynı fiyata daha iyisi olabilir mi onu söyleyiniz.

Sistem gayet güzel, kasada gelen PSU, min 500 Watt olması lazım.. Aynı fyata kasayı Xigmatek Midgard 382 Pure Bl.Ed. 600 Watt yaparsan daha sağlam olur.. Yorumlara göre, 580 Watt gerçek PSU'yu sahip, 7 tane fan takılabiliyor (senin kasada 2 tane sadece), fan kontrolü falan da var, fiyatı da aynı..

RAM'leri de G-Skill Ares Blue Low Profile CL9, anakartı MSI 990XA-GD55 yaptın mı süper olacaktır.. ileride OC ve CF bile yapabilirsin bu değişikliklerle..

• benim önerdiklerimden kopyalamışsın zaten o yüzden sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

benim önerdiklerimden kopyalamışsın zaten o yüzden sıkıntı yok.

Ego üst düzeyde mi bilmem ama yukardaki sistemi bir siz önermiyorsunuz bütcesi benim gibi olan herkes için önderilen parçalar var. Açtığım konunun altına böyle saçma bir yorum yapmak da neyin nesidir ? Benim en çok merak ettiğim konu kasanın içindeki güç kaynağının yetip yetmeyeceği. içinde 80 + 600 w mı var bilmediğim için oda. Varsa bir fikriniz alayım. Yoksa ben önermiştim zaten forumun ağası benim tarzı konuşmayınız.

edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 19 Nisan 2013; 16:07:22 >
  • quote:

Yoksa ben önermiştim zaten forumun ağası benim tarzı konuşmayınız.

pardon aga bilemedik seni vurma .

sistem yeterli ve uyumlu ok ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yoksa ben önermiştim zaten forumun ağası benim tarzı konuşmayınız.

pardon aga bilemedik seni vurma .

sistem yeterli ve uyumlu ok ?

Teşekkürler yorumunuz için.
  • quote:

MSI

AMD

GSKILL

SEAGATE

SAPPHIRE

XIGMATEK

*1.481,55 TL

Gayet güzel olmuş hocam.

Güle güle kullanın.

Kusur yok.

• SEçtiniz kasa 200 TL
    Bendede Ucuz yollu dahili psu lu bi kasa var sıkıntı yaşatıyor, ki benim sistemim daha az watt tüketiyor sizden. O yüzden değiştirmenizi şiddetle öneririrm.

Önerim;

COOLER MASTER RS-600 GX LITE 600W GÜÇ KAYNAĞI 80+ 143 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/cooler-master-rs-600-asabl3-eu-rs-600-gx-lite-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63713
    EVEREST 707BR CAVALIER MidT ATX SİYAH KASA 63 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/everest-707br-707br-cavalier-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63314

Ramleride 1866 mhz yaparsanız bu iş tam 1500 'e biter 15 TL fark edecek onlarda. İşlemciniz destekliyorken almanız gerekir.1866mhz.

• quote:

benim önerdiklerimden kopyalamışsın zaten o yüzden sıkıntı yok.

Kesinlikle yanlış anlamayın fakat son 1 aydır dikkatimi çekiyor,yaptığınız her tavsiyenin altında "benim seçtiklerimi alın","benim tavsiyelerime uyun","ben en doğrusunu öneriyorum" gibi abes yorumlarla karşılaştım.Bu forumda bu işi sizden başka bilenlerde var,siz bunu inkar etmiyorsunuz,aksine kabul ediyorsunuz güzel ama yorumlarınız dan bir anlam çıkartılacak olursa bir tek sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda ilerlemelerini öngörüyorsunuz.Beni yanlış anlamayın,farkına vardınız mı bilmem ama buradaki konuyu açan arkadaşımız ve diğer arkadaşlarımızda bu konu üzerinde ya şakacı tavırlarıyla yada aksine sinirlenerek bunu dile getirdiler.Rica ediyorum yorumlarınızı başkalarının yanlış anlamayacağı şekilde ifade edin..

• quote:

Orijinalden alıntı: burakk055

Kesinlikle yanlış anlamayın fakat son 1 aydır dikkatimi çekiyor,yaptığınız her tavsiyenin altında "benim seçtiklerimi alın","benim tavsiyelerime uyun","ben en doğrusunu öneriyorum" gibi abes yorumlarla karşılaştım.Bu forumda bu işi sizden başka bilenlerde var,siz bunu inkar etmiyorsunuz,aksine kabul ediyorsunuz güzel ama yorumlarınız dan bir anlam çıkartılacak olursa bir tek sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda ilerlemelerini öngörüyorsunuz.Beni yanlış anlamayın,farkına vardınız mı bilmem ama buradaki konuyu açan arkadaşımız ve diğer arkadaşlarımızda bu konu üzerinde ya şakacı tavırlarıyla yada aksine sinirlenerek bunu dile getirdiler.Rica ediyorum yorumlarınızı başkalarının yanlış anlamayacağı şekilde ifade edin..

peki efendim saygılar.

• quote:

MSI

AMD

GSKILL

SEAGATE

SAPPHIRE

XIGMATEK

*1.481,55 TL

PSU büyük ihtimalle çok kaliteli birşey değil ama bütçem bu kadar hiçbirşey yapamam daha diyorsanız birşey diyemem, ama kaliteli bir psu ve kasa kombinasyou olarak

Corsair Carbide 300R + Corsair CX600W 80+ Bronze PSU önerirdim

diğer parçalarınız uygun ve güzel, belki 10-15 ekstra paraya kıyıp 149 TL'ye 1TB 64mb cache olan hard diski tercih ederdim o da çok mühim değil.

• Kasayı değiştirip
    CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA

yaptım sanırım bu yeterli olacak. Herkese teşekkürler yardımları için.
  • quote:

Kasayı değiştirip
    CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA

yaptım sanırım bu yeterli olacak. Herkese teşekkürler yardımları için.

bundan daha iyisini bulamazsınız iyi seçim olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.