Şimdi Ara

son kopyaladığınızı yapıştırın /ctrl+v yapın (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
0
Favori
18.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eli boş gelme
  • Alper Kızılkaya
  • +7 paper
  • Following-up on a game like the original Infamous isn't necessarily easy, but developer Sucker Punch was up to the challenge. The first game showed us Cole MacGrath, a bike messenger-turned-superhero who was endowed with extraordinary electrical powers. Infamous 2 changes pace by introducing a new city and new powers, but the sandbox mechanics remained the same, as did the action-heavy combat that makes Infamous 2 so fun. The city the game takes place in, the New Orleans-inspired New Marais, is one of the coolest locales any video game has ever been set in and is a true testament to the power of the PlayStation 3.
  • şu sünnilerin alevilerle ne sorunu var anlamıyorum.adamların kimseyle bir alıp veremedikleri yok.dinlerini,inançlarını kendilerinde yaşıyorlar ancak her türlü baskıya ve iftirayı uğruyorlar.
    insaları inançlarına göre değil kişiliklerine göre yargılayın.sen sünni olacağına kendin mi karar verdin yada o alevi olacağına kendisi mi karar verdi ? Biraz düşün.
  • do a barrel roll
  • (clipboard boş)

• backmasking
  • Elena Satine
  • -Seni seviyorum.. +Anlamadım? -Yedi cüceler diyorum, Basket oynuyomuş.
  • protagonist pictures ascort elite home entertainment hd distributor trailer 1080p 720p full demo test deneme "official trailer" "teaser trailer" theatrical spiderman "theatrical trailer" youcam exclusive iron marvel radiohead 20th century fox widescreen "graphics software" october june august april november march january december september february may mickey disneyl 14th buck duck 12th studios "stop motion" animation "Official Trailer" "Teaser Trailer" Feb "Marvel Comics" Lego 19th Spider "Stop Motion" 15th
  • http://twitpic.com/7kabvz

Beyler Piskopata Bağladıgımda Kopyalamıstım :)))
  • cry for the moon
  • **** Plus for Google Chrome
  • Gelen mesaja cevap yazıp gönderdiğini sandıktan sonra telefonu açıp bakınca o mesajın hala yazılı halde gönderilmediğini görmek.
  • Sevgili Peygamberimiz (sallallahü aleyhi ve sellem) buyuruyor ki: Günahlara kefaret olan üç şey:
    1- Mescide gitmek,
    2- Namazı kılıp, diğer namazı beklemek,
    3- Çok soğukta, uygun abdest almak. (Hatib) Hadis-i Şerif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 4 Şubat 2012; 0:24:32 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.