Şimdi Ara

Son maç sonrası elini ayağını çekecekler topiği. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lig TV para kazanacak diye futbolu bitirdiler.
  • futbol herşey değil, futbolcusu yöneticisi milyon dolarların döndüğü bir sektör için asgari ücret alan insanların birbirine düşman olması, gündemini doldurması ne acı.. bir adamların yaşamına bakın bir kendi yaşamımıza, bu kadar kafayı takmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerobey

futbol herşey değil, futbolcusu yöneticisi milyon dolarların döndüğü bir sektör için asgari ücret alan insanların birbirine düşman olması, gündemini doldurması ne acı.. bir adamların yaşamına bakın bir kendi yaşamımıza, bu kadar kafayı takmaya değmez.

Aynen öyle. Asgari ücretle çalışan gelir düzeyi düşük olan bizlerin bir şeylerle stres atıp oyalanması gerekirken bu seneki olaylar yüzünden iyice sinir küpü olduk. Bundan sonrada bu denli kasmaya gerek kalmadığını düşünüyorum.
  • 30.04.2012 tarihi itibariyle hiçbir maçı izlemiyorum.Webtv var.Üyeliğimi yenilemeyeceğim.Olurda şampiyonlar ligine kalırsak ücretsiz izlerim takip ederim.Lig tv ye vereceğim parayı gsstore da harcarım paranın nereye gittiği belli olur....Mahvettiler ligi.

Not:Söylediklerim Galatasaray ın şampiyon olması durumundada geçerli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

seneye Premier Lig beni bekler, arada sonuçlara bakarım burada da.

Harfi harfine yapacagim seyleri soylediniz. Bende elimi kolumu cekicem ligten son mactan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

yine forumda yazı yazarak ligtvyi iflas ettiriyorsunuz sanırım :)

rahat ol ligtvnin burnu sürtecek herkez iptal ediyor zaten ligin tadı kalmadı galatasarayda ligi tınlamasın ilk 2 ye girsin şampiyonlar ligine gitsin yeter Tffnin verdigi hiç bi kupayıda almasın iplemesin ligi araç olarak görsün galatasaray bu lige fazla

evet o kadar fazlasınız ki arkanızdakine 20 puan fark atarak 5 senedir üstüste şampiyon oluyorsunuz
    elemeleri geçebilirseniz başarılar bu arada şampiyonlar liginde.

adam hala şampiyonlukta şampiyonlar liginde kardeşim yaptıgınız şikeler sahaya yansımamış diye üstü örtülüyor 58.madde getirilior fener ceza almasın diye yapmadıkları kalmadı bırak inşallah uefa el atarda werir belasını

bizim şerefimize el atacak adamın eliniz kırarız kardeş. yavaş uzatsın o kirli ellerini uefa denen yalan dolan topluluğu.

bi kendi ellerine bak bakayım aslan

Son maç sonrası elini ayağını çekecekler topiği.

• quote:

yine forumda yazı yazarak ligtvyi iflas ettiriyorsunuz sanırım :)

yanlış anlama ama sende ciddi ruhsal sorunlar var. kullandığın rumuza bak imzandaki ve avatarındaki resimlere bak. o yüzden senin burada yazacaklarını kaale kimsenin almaması gerekiyor.
  • daha önce de söyledim bu başlıkta da belirteyim
    bırak elini ayağını çekmek daha futbol topuna dokunmam
    hani ben ki bilmediğim liglerin bilmediğim oyuncuları Gs'ye gelince Raul gelmiş gibi sevinen bir adamdım
    canımdan çok sevdiğim babaannem vefat ettiğinde bile gözlerimden akmayan yaş uefa kupasını aldığımız gece sel oldu boşaldı,
    kaç gece maç sonrası bagırmaktan bogaz agrısından uyuyamadım ertesi gün konuşamadım
    geçen sene en kötü sezonumuzda bile bir umutla takip ettim maçı bunlarda geçer dedim ama;

tarlaların sürüldüğü,poşetlerde formaların taşındığı,bir gece de 58.maddenin değiştirildiği,as başkanı ve td'si hapse girmiş bir klübün yönetecisinin tff başkanlığı yaptığı bu ülkede,olurda tek tesellimiz olan şampiyonlukta giderse ne isyan ederim ne de küfür.

bildiğin küser giderim.

bu da buraya not düşülsün.

• Ben 3 ay önceden futboldan elimi eteğimi çekmiştim.
    arada futbol bölümüne giriyorum geziyorum öylesine
    Kafam rahat
  • Zaten Decoder varken de La Liga ile daha çok ilgileniyordum, son olaylardan sonra bu seneden itibaren Türk futbolu denen şeyi -tarihi başarılarımız dışında- silip attık hafızalardan, Trabzon maçından önce iptal ettirdik digi'yi. Bu federasyon ve bu yayıncı kuruluş defolup gitmediği sürece Türk Futbolu diye bir şey kalmayacak ortada.

Bence dua edelim de UEFA duruma bir an evvel el atsın, anca onlar adaleti sağlayacak gibi görünüyor. İş bunların eline kalırsa, suç işlemiş olanlar yarın öbür gün kahraman ilan edilecek çünkü...
  • Pazar günü son TSL maçımı izleyeceğim .Hatta izlemeyeceğim maç sonu bi özetine bakarım. Şampiyon olsak da olmasak da seneye bu ligi izlemeyeceğim. Zaten seneye üniversite sınavına hazırlanacağım.

La Liga ile Avrupa Maçlarımıza ve Basketbol takımımızın maçlarına baksam kafi.
  • son maçı niye bekliyonuz?
  • UEFA nın kılıcı keskindir. STOP!
  • bu satten sonra digiturk alan GS li olursa kesin gizli Fb lidir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.