Şimdi Ara

Son model Nokia'ların kartlarındaki 'Seahorse.aac' melodisi lazım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Tz-Tales

whiteraven tesekkur paylaşımın için. sen hangi modeli kullanıyorsun ve birde sende bu nokianın yeni modellerinin orjinal temalarının zil melodileri varmı isimlerini tam bilmiyorum 6280topiğinde sordum cevap alamadım.

bende 3250 var. telefonla birlikte gelen melodiler (bazıları hafıza kartının içinden çıktı diye hatırlıyorum):

Seahorse, Bustle, Chilled Stroll, Fete, Gotta Have, Leave it, Pick it up, Sooth, Stinger, Straight Ride, Thunder Beatz Remix, Thunder Beatz, Today, Movin' (hepsi .aac formatında)
  • link yenilendi, download sorunu cozuldu. tesekkurler WhiTeRaVeN.
  • o kadar emeğinizin olduğu bir topicde sorduk cevap şu ana kadar alamadık. whiteraven dostum çok sağol yaklaşımın için ben şimdi 6280 topiğinin altını üstüne getirmemmi. whiteraven dostum bu yazdığın melodileri burda paylaşmanı istesek çok olmayız umarım. rar dosyası falan bir şekilde buraya koyabilirmisin .
  • Tz-Tales tabiki çok olmazsın. Telefonla birlikte gelen melodiler aşağıdaki linkte.

http://www.hemenpayla s.com/download/1189724/3250_zil_sesleri.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 15 Temmuz 2006; 0:10:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
    Tz-Tales tabiki çok olmazsın. Telefonla birlikte gelen melodiler aşağıdaki linkte.
    http://www.hemenpayla s.com/download/1189724/3250_zil_sesleri.rar.html

adam yapiyor abi, keske herkes boyle olsa. tesekkur ediyorum kendimin, arkadasin ve tum ihtiyaci gorulenlerin adina. bu tesekkuru hak ediyorsun, zira senin benim gibiler icin ufak bir istek olup, yerine getirmek hic problem olmazken, bazi kimseler boyle konularda birazcik vurdumduymaz olabiliyorlar.
  • burası sonuçta bir paylaşım platformu ise ve elimizden geln birşey varsa bunu yapmak en doğalıdır. güzel sözlerin için teşekkürler
  • merak ettim bakayım bi bende buarada paylaşan arkadaşa teşekkürler
  • teşekkürler dostum. sıradan bir konu renkli bir hal aldı bu forumun güzel taraflarından biride bu ışte.
  • melodiler güzelmiş
  • Ahaha ne kadar panik bi şekilde istemişim ki merak etmiş herkes :) Oysa ben bırakıp gitmiştim topic'i..

Neyse çekin arkadaşlar kaçırmayın baya başarılı, çok bağırmayan, kısık da kalmayan iç ferahlatıcı bi melodi, şiddetle tavsiye ediyorum..

Whiteraven arkadaşı da özverisinden dolayı tebrik ediyorum. Herkes bişey paylaşıyo gibi buralarda ama bi çoğu boş. Tekrar teşekkürler..
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Melodiler güzel gerçekten.
  • helal olsun üşenmemiş yüklemişin çok saol..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.