Şimdi Ara

Son olaylarla ilgili ne dusunuyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • katılıorum sana...ben eski maradonu öözledim hee
  • bakın beyler biz knightı çok seviyoruz ama unutmayın

seven s*kilir, s*ken sevilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicolas3031

quote:

Orjinalden alıntı: enisten

%400 exp scrollü 1-50 lvl arası ıcın gecerkı ne dıye takıorsunuz bu kadar anlamıs degılım

tmm kac lwl arası gecerli oldugunu tam bilmiyorum belki de 1 50 arasıdır
    ama bu K2 nin yaptıgı da iş mi şimdi
    serverleri 2 ye dusurdu

yazdıkların çok saçma kardeşim. 2 ye düşme olayı düzelticek hep öyle kalcak değil...sana bir soru sorayım ozaman.mesela bakkala gittin 2 ekmek istedin para vermiyomusun ? herşeyin bir bedeli var oyun oynamakta parayla sana o eğlenceyi sağlıyorsa para vermen normal birşey.vermek istemiyosan oynama bu kadar basit...bu devirde herşey parayla.adamlar o oyun için vergi ödüyor server açıyor bunlar için para gidiyor bu paraları kimden alcaklar tabikide oyunculardan

• ben 1 kurus para wermedim,vermemde...lag ve dc den oyun oynanmıyor dogru ama sırf su oyuna girmek içinde para verilmezki..aslında isteyen oyuncularınn oyunda kaldıgı sure boyunca premium parası vermesi cok guzel olurdu.her ayın basındada odeme zamanı...oyle olsa belki para verebilirdim..su sekilde 1 kurus para vermem çünkü haftanın hergunu oynamıorum ki..
  • SON GELİŞEN OLAYLARLA BİRLİKTE BIRAKTIM ARTIK OYNAMIYORUM YOLACAK BAŞKA ADAM BULSUNLAR
  • unuttugumuz sadece bişey kaldı türk telekom i hadi knigh düzeldi ya telekom nolacak adamlar ülkenin koblalarını kesiyolar bu insanların verecegi hizmet nolacak tt knight elele
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Bana kalırsa K2 bu gelişmeleri yapmakta haklı.
    Çünkü bu sıralar K2 gerçekten çalışıyor. Yeni ve dinamik bir ekibi var. Buglar bulunduğunda çabucak fixleniyor. Belki siz oyun oynuyorsunuz ama onlarda bu işten para kazanıyorlar. K2 Önceden para gelsinde oyuncudan banane diyordu. Fakat politakasını "bana göre" değiştirdi. Para gelsinde oyuncuyuda memnun edelim... Müşteri hizmetleri gelişti artık Türkçe destek bile alabiliyoruz ama sadece gold pre ye neden adam para kazanıyor :). Kimseyi yargılayamazsınız bu konuda.
    Gelelim K2 nin son planlarına...
    Serverler 2 ye düşürüldü. Neden? 3. serverlere presiz girilebiliyordu. artık oyuna girmek isteyen mecburen premium alacak ve k2 para kazanacak bu 1.
    Akara : 5 Serverla açıldı önceden yeni açılan serverlarda kalabalıktan worm bile kesemiyorduk e bu yüzden oyuncular başlarken sıkıntı çekiyordu. K2 eski sunucuları akaraya kaydırarak server sıkıntısı çekmedi hemde akarada daha çok oyuncu başlamasını sağladı ...k2 ve çakallıkları 2 :)).
    %400 exp sc : Kim bu oyunda iyi olmak istemiyor ki adam serverin ilk yüksek levelleri arasında olayım oturup boss keseyim diye çekecek bu sc yi tabiiki ve ne olacak k2 kazanacak :P.
    K2 kazanacak elbet ama emin olun artık k2 çalışıyor... neden piyasada koxp yok? neden dupe yok ? neden açık vs yok? Oyundan kaynaklanan açıklar hemen düzeltiliyor.

Bu arada bu son zamanlardaki lagların ve dc lerin sebebi K2 değil TTnet'tir. Turbo Net .

Şahsi fikirlerimdir.

şu anda gavoltta koxptayım

• quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

quote:

Çünkü bu sıralar K2 gerçekten çalışıyor. Yeni ve dinamik bir ekibi var. Buglar bulunduğunda çabucak fixleniyor. Belki siz oyun oynuyorsunuz ama onlarda bu işten para kazanıyorlar. K2 Önceden para gelsinde oyuncudan banane diyordu. Fakat politakasını "bana göre" değiştirdi. Para gelsinde oyuncuyuda memnun edelim... Müşteri hizmetleri gelişti artık Türkçe destek bile alabiliyoruz ama sadece gold pre ye neden adam para kazanıyor :). Kimseyi yargılayamazsınız bu konuda.
    Serverler 2 ye düşürüldü. Neden? 3. serverlere presiz girilebiliyordu. artık oyuna girmek isteyen mecburen premium alacak ve k2 para kazanacak bu 1.
    Akara : 5 Serverla açıldı önceden yeni açılan serverlarda kalabalıktan worm bile kesemiyorduk e bu yüzden oyuncular başlarken sıkıntı çekiyordu. K2 eski sunucuları akaraya kaydırarak server sıkıntısı çekmedi hemde akarada daha çok oyuncu başlamasını sağladı ...k2 ve çakallıkları 2 :)).
    %400 exp sc : Kim bu oyunda iyi olmak istemiyor ki adam serverin ilk yüksek levelleri arasında olayım oturup boss keseyim diye çekecek bu sc yi tabiiki ve ne olacak k2 kazanacak :P.
    K2 kazanacak elbet ama emin olun artık k2 çalışıyor... neden piyasada koxp yok? neden dupe yok ? neden açık vs yok? Oyundan kaynaklanan açıklar hemen düzeltiliyor.

Bu arada bu son zamanlardaki lagların ve dc lerin sebebi K2 değil TTnet'tir. Turbo Net .

Şahsi fikirlerimdir.

msn koxpu dedemde kuruyo

• quote:

Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer

quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

quote:

Şahsi fikirlerimdir.

msn koxpu dedemde kuruyo

msn değil heaven fire paralı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.