Şimdi Ara

son papa cem papila (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: emhotep

bu arada fener maçlarına cem papilasız 0-0 başlayacağız.

zehir zıkkım olsun aldığı paralar!!!!

• BJK-Samsun maçındaki kartların zorlasak 1i haksızdır en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 4 Ekim 2006; 23:47:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

BJK-Samsun maçındaki kartların zorlasak 1i haksızdır en fazla

o kart da zaten maçı koparan karttı.İbrahimin gördüğü kartı saymamışsın.o da en fazla sarı olurdu.yanında koşup iki kere tekme savuran adama kendisine yapışan siyahi futbolcuya "ehh yeter artık" diye can havliyle yapılmış bir hareket var.iki futbolcu da sarı görmeliydi,kasti yapılan birşey yoktu orada.tekme dirsek hele hiç yoktu...
    neyse Ahmet kartı görmedn önce maç 1-1 devam ediyordu ve BJK hala istekliydi maçı en az berabere bitirebilirdi.
    ama o kart işte bu adamın gerçek niyetini gösteren kart her zaman söyledim bunu.
    takım soyunma odasına defans oyuncusu olmadan gitti hemde adamla arasında en az 2 metre mesafe varken "niyete"gösterilen kartla.karateci olsa orada tekme vuramazdı Ahmet.
    ama ne yaptı o "büyük hakem"iniz.o pozisyonda kırmız gösterdi.
    devre başladı Samsunun golleri geldi.çünkü takımda tek defans oyuncusu kalmadı... artarda gelen Samsun golleri ve bir anda maç 4-1 e geldi.
    Pancu bu kadar haksızlıgı kabullenemedi sinirinden rakibe saldırdı kendini attırdı.
    İlhan ise maçı bitirmek için son kartı gördü.
    Zagonun iki kartı ise haklıydı...ama ilginçtir o pozisyonda sarı kart veren adam oyunu taç ile başlattı.
    hadi faul var diye gösterdin kartı neden taç ile başlatıyorun.faul yoksa neden kart gösteriyorsun?

ha bir de yan hakeme atılan kartopu var İlhan tarafından... kırmızı görmeden önce kart görüp maç tail edilsin diye hakeme kartopu bile attı ama o dürüst hakemler kart gösteremediler orada.amaç BJK takımını iyiden iyiye rezil etmekti...ama sonunda İlhan gidip rakibine çift dalınca kartı mecburen göstermek zorunda kaldı çünkü pozisyonun sence kart bence diil lik bir tarafı yoktu.kameralar bunu gösterdi...bütün Türkiye seyretti...
    ben o kartopu atma hikayesini gazeteden gördüğüm fotoğrafa göre anlatıyorum...bunu kameralar göstermedi...

ama maçın özetlerini seyredersen kartların hepsi doğru gibi görünür sizlere de kabahat bulmuyorum aslında.
    hem tarafsız olamazsınız o durumda takımınız bizimle rakipti ve şampiyonluk istiyordunuz gerçekleri görecek halniz ve samimiyetiniz yoktu hemde özetlere göre karar vermek güçtür biraz öncesini sonrasını bu adamlar neden bu kadar kontrolden çıkmış göremezsin...

neyse isteyen istediğine inanır sonuçta.
    Türk futbolu bir eyyamcıdan bir tetikçiden daha kurtulduğu için kendimizi şanslı görmeliyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 5 Ekim 2006; 0:03:33 >

• hocam laf olsun die söledim yaw amma döktürmüşsün
    neyse buralar ısınmadan ben kaçayım ufaktan..

quote:

maçın özetlerini seyredersen kartların hepsi doğru gibi görünür sizlere de kabahat bulmuyorum aslında.
    hem tarafsız olamazsınız o durumda takımınız bizimle rakipti ve şampiyonluk istiyordunuz gerçekleri görecek halniz ve samimiyetiniz yoktu hemde özetlere göre karar vermek güçtür biraz öncesini sonrasını bu adamlar neden bu kadar kontrolden çıkmış göremezsin.

Hadi biz rakip idik hemen her progamdaki hakem hocalarıda mı rakipti?Bırakın Allah aşkına Sinan Engin demedimi şampiyon olamamamızın bu maçla ilgisi yok diye.Bu maça bu kadar takmasaydınız şampiyondunuz.Hatayı kendinizde arayın biraz...

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

hocam laf olsun die söledim yaw amma döktürmüşsün
    neyse buralar ısınmadan ben kaçayım ufaktan..

quote:

maçın özetlerini seyredersen kartların hepsi doğru gibi görünür sizlere de kabahat bulmuyorum aslında.
    hem tarafsız olamazsınız o durumda takımınız bizimle rakipti ve şampiyonluk istiyordunuz gerçekleri görecek halniz ve samimiyetiniz yoktu hemde özetlere göre karar vermek güçtür biraz öncesini sonrasını bu adamlar neden bu kadar kontrolden çıkmış göremezsin.

Hadi biz rakip idik hemen her progamdaki hakem hocalarıda mı rakipti?Bırakın Allah aşkına Sinan Engin demedimi şampiyon olamamamızın bu maçla ilgisi yok diye.Bu maça bu kadar takmasaydınız şampiyondunuz.Hatayı kendinizde arayın biraz...

hakem hocalarımı?
    yapma hoca sen yapma bari.
    hangisi ciddi bu adamların?
    ermanın penaltı dediğine ahmet hayır değil demiyormu?
    ahmetin kart dediğine erman faul bile yok demiyormu?

hakem hocaları değilmi lige renk gelsin bu Beşiktaş durdurulmalı diyen hepimiz işimizden olacağız bu gidişler diyen?

ben hiçbir konuda bu kadar ısrarcı olmadım olmam.
    o giden şampiyonluktan sonraki yıllarda suçu hep bizde aradım yapılan yanlış transferler yanlış teknik direktörler en önemlisi işi bilmeyen bu gidişlede bilemeyecek yöneticiler yüzünden bu durumda olduğumuzu hep söyledim...

ama o sene kaçan şampiyonluk?
    Hz İsa yeryüzüne inse bile kimse inandıramaz beni o sezon için...
    bu kadar açık ve net ifade edeyim sana...

• BU ADAMI SOKAKTA GORSEM DİREK DALICAM...İYİ Kİ BIRAKTI...ZATEN HAKEMLİKTEN ANLAMIO
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

kendisi fenerin has uşağıydı ama onu fenerde kurtaramadı, çektir olsun gitsin.

birisi sana bu forumdan cektir git dese sikayet eder misin etmez misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: excellency1907

quote:

kendisi fenerin has uşağıydı ama onu fenerde kurtaramadı, çektir olsun gitsin.

birisi sana bu forumdan cektir git dese sikayet eder misin etmez misin?

kardeşim cem papila forumdan birisimi?

aa dedi gidim şikayet edeyim nasıl olsa Beşiktaşlı...
    iyice saçmalamaya başladınız artık bu kadarda fırsatçılık olmaz ya...
  • 3. şahıslara hakaretten ceza almıs biri olarak sana kuralları hatırlatma geregi duyuyorum
    forumda esitlik varsa ve bu cumle hakarete varmıssa görelim bakalım eşitlik ne derece var bu forumda
    biz alıyorsak o kelimeyi kullanan herkes cezası neyse almalı
    +
    sikayet etmedim sadece kendini akıllı sanarak gostere gostere küfür etmeden imalı olarak yaptıgı sey kendine yapılsa bakalım tepkisi ne olacak?
    +
    bu ilk değil...bir kac topikte forum uyelerinede aynı sekilde hakaret ettigine tanıklık ettim. cok avukatlık yaptıgına göre sende yapıyorsun heralde

(nokta)
  • ohh beee kurtulduk sonunda
  • sanane kardeşim , sen savcı mısın hakim misin, ayrıca ben bu forumda kimseye dediğin şekilde hakaret etmedim , öyle bir şey varsa şikayet olurdu.sen kendi işine bak , fenerliler insan ispiyonlamayı çok seviyor azıcık delikanlı olun zor biliyorum ama.
    quote:

Orjinalden alıntı: excellency1907

3. şahıslara hakaretten ceza almıs biri olarak sana kuralları hatırlatma geregi duyuyorum
    forumda esitlik varsa ve bu cumle hakarete varmıssa görelim bakalım eşitlik ne derece var bu forumda
    biz alıyorsak o kelimeyi kullanan herkes cezası neyse almalı
    +
    sikayet etmedim sadece kendini akıllı sanarak gostere gostere küfür etmeden imalı olarak yaptıgı sey kendine yapılsa bakalım tepkisi ne olacak?
    +
    bu ilk değil...bir kac topikte forum uyelerinede aynı sekilde hakaret ettigine tanıklık ettim. cok avukatlık yaptıgına göre sende yapıyorsun heralde

(nokta)

• quote:

sanane kardeşim , sen savcı mısın hakim misin, ayrıca ben bu forumda kimseye dediğin şekilde hakaret etmedim , öyle bir şey varsa şikayet olurdu.sen kendi işine bak , fenerliler insan ispiyonlamayı çok seviyor azıcık delikanlı olun zor biliyorum ama.

bjk-erciyes topicinde bana etmistin ama mesaj silinmis sikayet edilince
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.