Bildirim
Son Rutüşlar (2000 TL Oyun Amaçlı Toplama Kasa) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zaman Geldi
sen değiştir onu işte
işlemciden daha çok kısmayalım bence anakrtı h81 hddy 500 gb rami tek modül 8gb yapıp dene ne kadar düşeçek bakalım
hocam tolladim dediginiz gibi
msi h81m-p33
corsair vengeance 8 gb tek modul ram
500 gb caviar blue hdd
zalman z3 600le 600w
r9 280x
i5 4460
toplam : 2328 TL dolarda boyle ucmamis olsa 2300 olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimont -- 16 Ağustos 2015; 11:57:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam topladığınız sistem gayet güzel ancak HDD'yi en azından 500GB yerine 1TB alabilirseniz daha iyi olur gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zimont
quote:
Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT
Bu sistemi tavsiye ederim
tesekkurler tavsiyeniz icin ekran kartini bayauyi tutmussunuz islemciden kismadan o fiyt cikmis fakag ben vatandan alicaktim bi de ordan toplar misiniz size zahmet
Vatan'da bu sistem daha pahalı olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH_Emre
Hocam topladığınız sistem gayet güzel ancak HDD'yi en azından 500GB yerine 1TB alabilirseniz daha iyi olur gibi
Hocam ben fazla hdd taraftari degilim . Isim bitince bitirdigim oyunlari silen birisyim 250 gb ile bu kadar idare ettim e zaten videocu falanda degilim yani 1 tb in temizligide zor butceden dolayi degil kendi istegimden almiyorm 1 tb i :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
tesekkurler tavsiyeniz icin ekran kartini bayauyi tutmussunuz islemciden kismadan o fiyt cikmis fakag ben vatandan alicaktim bi de ordan toplar misiniz size zahmet
Peki hocam rica etsem bana gtx960 ile bir sistem kurar misiniz vatandan laternatifim olsun size zahmet olucak ama musaitseniz bi toplayip son halini yazar misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Peki hocam rica etsem bana gtx960 ile bir sistem kurar misiniz vatandan laternatifim olsun size zahmet olucak ama musaitseniz bi toplayip son halini yazar misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X