hocam sosyal 19-0 gerçekten harika belki tm olarak devam etmenizin de etkisi büyüktür ama sizce sayısal biri nasıl 16+ civarlarına çekebilir sosyal netlerini 2020 tyt 10/4 maalesef genelde 14-15 gelirdi ama önemli olan sınav tabii ki /ilerlediğiniz tüm adımları ve nasıl ilerlememiz gerektiğiyle ilgili tavsiyeleri verirseniz süper olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13trance -- 25 Ekim 2020; 15:26:1 > |
Son sene çalışarak TM ilk 1000'e girdim. Soru sorabilirsiniz. (2020 Y-EA:918 EA:899) (2. sayfa)
-
-
Denemelerin kesinlikle faydası oluyor, ben de spesifik olarak çalışmadım herhangi bir TYT Sos dersine. Tarih AYT konuları aynı olduğu için çalışmış oldum, Coğrafya 9-10'dan aklımda kalanlarla 4 net yapabildim 1'ini emin olmayarak yaptım. Felsefe ve din tamamen okuma üzerine kuruluydu neredeyse, ama her 3 sene TYT sos kısmı farklı çıktı birbirinden bu sene nasıl olur bilemiyorum
-
paragrafı nasıl çok iyi hale getirebilirim trde 25 26 net yapıyorum şuan , 2020 tyt 27.5 bu sene 35 üstü hedefliyorum
-
Hadi sayısal için deseniz neyse de (ki sınavdan sınava çalışıp 3 yıl son yıl 3 haneli sıralama yapmak imkansız filan değil zaten) tm bu azıcık baksanız 4 haneli sonuç geliyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aman kanka linclenecen simdi 5k deseydin bari
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE
cemre sen misin bilmiyorum. temel olmadan sayısalda son sene çalışarak ilk 1k çok çok zor olabilir ama ea da çok zor değilYasak yemeyi göze alarak net yanıt vereceğim.
- Aferin sana egonu tatmin ettin, TM rezil bir alan. Sayısalcılar ilahtır.
- Bu yorumu yapmanı gerektiren konu ne?
- Kimse aksini iddia etmiyor.
- Okuma yazman mı yok?
-
Düzenli calisanlar 5k yaparken son sene baslayanlar 1k yapiyor nedense. Tabi bu benim cevrem siz yine de rakamlari 5le çarpın
saydan sonra tm kolay geliyor galiba.
Benim arkımda saydı öyle anam babam çalışma yapmadan son aylarda deneme kasarak 1.4k yaptı. Haklılık payın var bence ama konuşmayayım linc yiyecegim simdi tmcilerden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 25 Ekim 2020; 17:26:6 > -
Tm kolay değil tek sikintisi rekabet eksikligi. Bana soracak olursaniz aytde alanlar bazinda bakarsak fulleme zorlugu soz>ea>say seklinde.
Ama sayisalci sayisi cok daha fazlayken bazi dershanelerin tm sinifi icin 12 ve mezunlarin sınıfını birleştirecek kadar tm ci kitligi varsa tm de derece yapmak cok daha kolay oluyor dogal olarak.
Dogru soylemis adam tmde rekabet yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
abi bu arada rekabet eksikliği sıkıntı olarak gösterilebilecek bir şey değil :) kendimden örnek vereyim benim tm puanımı sayısala vurursak 45-50k bir şey yapıyor sayısalda bu sıralamayla gidilebilecek eli düzgün yerler yok denecek kadar azken(şahsi fikrim) ea'da yine eli yüzü düzgün bir şeyler geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 25 Ekim 2020; 18:57:9 > -
70’lerdeyim hocam. Matematikte geçen seneye göre koflamışım. Eve geliyorum 7-8 tane daha çözermişim diyorum. 345’in problemlerini çıkartıp onlara yoğunlaşayım diyorum. Apotemi bitti sayılır. Paso deneme atmaya devam edeyim o zaman. 5-10 net
artar herhalde şimdiki bilgilerle. Ayt mat 35-1 geldi bu sene. Endemik,345’in sonları ve acilin başını çözeyim diyorum hocam. Lti içinde apotemi. Fullemek için yaptıklarınız ve ek tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim.Kaliteli deneme olarak beğendikleriniz neler hocam?
Bide tebrik ederim. Çok güzel başarı. Hedefim sizin sıralamanızı yakalamak. Bölümünüzde başarılar dilerim ayrıyeten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 25 Ekim 2020; 19:36:32 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam tyt matematik te eyüp b ve üçdörtbeş mat ile mi gittininiz bende açıkcası bu ikiliye birey b ekleyip gitmeyi düşünüyorum
-
@Rivaul Soru bankalarındansa düzenli deneme çok önemli. Bunun yanısıra okuma kapasitesinin etkili olduğunu düşünüyorum ben, bunu geliştirmek için Evrim Ağacı(örnek olarak verdim aklıma başka bir site gelmedi) gibi bilimsel yayın yapan blogları ya da edebiyat dergilerini-bloglarını düzenli okumak yardımcı olabilir.
@-Shepard- Teşekkürler öncelikle, ben de arkadaşların dediği gibi TM'de derece yapmanın zor olmadığını ve emeğin karşılığının çok rahat alındığını düşünüyorum. Düzenli çalışmayla çok daha iyisini yapabilirsiniz.
Soru bankası olarak kesinlikle AYT Acil öneriyorum, geçen seneye göre değişti mi bilmiyorum ama geçen sene fazla resimli diye kimse beğenmiyordu ama gerçekten bütün konuların kilit noktalarını kullandıran ve pratiklik kazandıran bi kitaptı, AYT mat netlerim 15-20 iken direk bu kitaba odaklanmıştım ve neredeyse soru kaçırmıyordum 1-2 konu hariç.
Fasikülleri ve denemeleri de bir o kadar dandik ama geçen sene pandemi nedeniyle çoğu acele ile oluşturulmuş gibiydi yine de değişmiş olabilir tabi emin değilim.
LTİ için sınavda çıkmasa da ben Eyüp B'den ilerlemiştim apotemi fasikülünde gereksiz kısımların olduğunu düşünüyorum ama final soruları çok kaliteliydi, Eyüp B ise tam kıvamında ve mantıklı bir şekilde anlatmıştı kesinlikle tavsiye ederim.
Başlangıç olarak Endemik denemelerinin güzel olduğunu düşünüyorum çok zor değil ancak pratiklik ve farklı bakış açıları kazandırıyor. Ondan sonra sırayla 345-Metin-Apotemi'yi kesinlikle öneriyorum 3'üde çok kaliteliydi. Bunların haricinde acil çözmüştüm aşırı saçmaydı hala aynıysa tavsiye etmiyorum. Birde ben ilk kez sınavda fulledim, büyük ihtimalle zor denemelerle uğraşmamın üstüne kolay bi sınav gelmesi sayesinde oldu.
@Mr.FurkanBey Okulda biz eis daflarından ders işliyoduk ilk dönem bitirmişti hocam, biraz temelim olduğu için hiç konu çalışmadım 345'i çözdüm sadece. ayriyeten bir problem veya test kitabı çözmedim. Ama tahmin ediyorumki TYT videolarıda gayet iyidir Eyüp B'nin mantıklı olur yani. Birey B kitabıda vardı bende okul vermişti, temelin yoksa başlangıç olarak kullanılabilir ama onun dışında gereksiz bir kitap.
-
Dogrudan puana vurmaya calissak durum cok karisicak aslinda. Tm cilerin belli bir kismi harici tyt fen cozmuyor veya geometriye hic bakmayanlar filan var bunlar da standart sapmayi cok oynatıyor.
tamamdır hocam çok teşekkür ettim tebrik ederim bu arada
-
hocam tmye son gün tonguç izledim 30k yaptım deseler inanırım.
-
faydalı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X