Şimdi Ara

SON SENE ÇALIŞTIM DEYİP 5-10 bin girenler var midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genelde son sene çalıştım diyip 5k da olanlar sınava girmediklerini farkediyorlar.Bazen sınav size öyle bir girer ki siz mi sınavın alt kümesi yoksa sınav mı sizin alt kümeniz anlayamazsınız.Yani demem o ki annem pudink yapmayı, paketin üstündeki tariften öğrendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tm den var. Sayısaldan rastlamadım hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki yazıları okuyunca kendimi salak gibi hissediyorum.

• Zeka seviyesi olarak nasil belirlerim? Fen lisesindeyim aşağı yukarı normal zekam var 1 yılda 10k-15k arası girilir mi?

• Zeka seviyesi olarak nasil belirlerim? Fen lisesindeyim aşağı yukarı normal zekam var 1 yılda 10k-15k arası girilir mi?

• Son sene ciddi bir çalışma ile 3k'dan Bilkent EE'ye yarı burslu giren arkadaşım var. 4 yıl lisede yanımdaydı, notlarını da biliyorum. O yüzden sadece son yıl çalıştı diyebiliyorum. Sayısal zekası kuvvetliydi, Ygs + Lys Matematikte Toplam 90 soruda 3 yanlışı vardı. Onu taşıyan da matematik oldu zaten. Diğer derslerini de düzenli bir çalışma ile ortalamanın üstü bir seviyeye getirince sonuç bu oldu.

İmkansız değil,ama son yıl hiç kopmadan/gevşemeden düzenli çalışma isteyen bir iş.
  • 4 sene çalışan arkadasim 3.5k ya girdi. 3 seneyi 55 ortalama ile bitiren arkadaşım son sene sağlam bir temel liseye yazılıp hamda 6kya girdi. Yapılabilir yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • troll değilim
    9 10 da sadece yazılıdan 1 2 gün önceleri çalıştım. 11 de de aynı ama 11 de farklı olarak konuları kavramaya çalıştım soru moru çözmedim fazla
    12 de en başından başladım tabiki çok soru çözdüm ama hiç bi zaman günde 100 150 yi geçemedim. derssnede falan konuyu kavramaya çalıştım ve 3200 bence iyi

• 9-10um boş sadece sınavlara son gün çalıştım. 11in sadece matematiği ve ilk dönem kimyasıni hallettim. Yazın ygs mat + 11 hallettim. Ham 4.7k. Yine benle aynı durumda olan bir arkadaşım 1.8k oldu. Yapılır

• 11. sınıfın ikinci döneminde başladım çalışmaya, ygs 5k mf3 10k geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sad Amore

Kendimle ilgili birley dersem yanlış anlaşılır ama , sınıfımdan bşr arkadaşım var . Hala gğnde en fazla 2 saat çalışıyor ilk üç senesi bomboş ( birlikte trolleyerek geçirdik ) ve şuan ygs 150-155 arası . Bazı insanların sadece bir kere görmesi yetiyor bilgileri .

No ss, No güven. Mart'ta bekleriz.
  • Son sene çalıştım 1k yaptım.

<Bu mesaj EGE TIPLI inekmatur ABİNİZ tarafından tablet sürüm kullanılarak atılmıştır.>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.