Şimdi Ara

Son Sistemdir 3.226 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne demek istediğinizi anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

bu da benim geçen hafta dizdiğim sistem bence bende ki ekran kartı daha iyi ama nvdia nın yeri ayrı..

ayrıca hdd olarak birazz daha verip black serisi alabilirsin ben aldıktan sonra haberim oldu keşke onu alsaydım dedim daha performanslı ve kaliteli imiş..

Son Sistemdir 3.226 TL

1866 mhz destekler.Anakarta taktığınızda direk 1866 görmeyebilir.Biosa girip timingleri elle girip 1866 cl9 yapabilirsiniz.Ayrıca çift kanal ram kullanmak tek kanal kullanmaktan daha iyidir.

• 🐍
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

bu da benim geçen hafta dizdiğim sistem bence bende ki ekran kartı daha iyi ama nvdia nın yeri ayrı..

ayrıca hdd olarak birazz daha verip black serisi alabilirsin ben aldıktan sonra haberim oldu keşke onu alsaydım dedim daha performanslı ve kaliteli imiş..

Son Sistemdir 3.226 TL

1866 mhz destekler.Anakarta taktığınızda direk 1866 görmeyebilir.Biosa girip timingleri elle girip 1866 cl9 yapabilirsiniz.Ayrıca çift kanal ram kullanmak tek kanal kullanmaktan daha iyidir.

dediğim gibi ben fazla anlamam ama benim ram de bios da 1333 iken 1600 e çektim.. ama intelin sitesinde 1600 görünce bana pek mantık işi gelmedi.. bu deliğe 60 lık boru girer demiş 70 lik boru nasıl girsin dedim :) ama iyi biliyorsanız birşey diyemem..

• quote:

Son Sistemdir 3.226 TL

Senin ekran kartin r9 280 gtx 770 den daha iyimi diyosunnyani gtx 770 kesinlikle daha iyi bir ekran karti yaklasik 250 tl fark var ztn aralarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa : Corsair 300R 600W 80+ veya Xigmatek Asasin Black 700w 80+ ile değiştirilip ekran kartı R9 290 a yükseltilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Kasa : Corsair 300R 600W 80+ veya Xigmatek Asasin Black 700w 80+ ile değiştirilip ekran kartı R9 290 a yükseltilebilir.

Yükseltilemez Gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

quote:

Son Sistemdir 3.226 TL

Senin ekran kartin r9 280 gtx 770 den daha iyimi diyosunnyani gtx 770 kesinlikle daha iyi bir ekran karti yaklasik 250 tl fark var ztn aralarinda

Fiyat/Performans olarak r9280 in daha iyi olduğunu düşünüyorum..

• sanalasker kullanıcısına yanıt
    Aynı sisteme benzer bende kuruyorum r9 280x ve gaming 5 tek fark 3140 Tl monitör biraz daha değişik bende

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

quote:

Son Sistemdir 3.226 TL

Fiyat/Performans olarak r9280 in daha iyi olduğunu düşünüyorum..

Fiyat olarak 280 daha iyide performans olarak tartismasiz gtx 770 daha iyidir zaten r9 280 ile gtx 760 karsilastirilir r9 280x ilede gtx 770

• KART DEĞİŞTİRİLİP R9 290 TRİ-X TOXİC ALINMIŞTIR !
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalasker

KART DEĞİŞTİRİLİP R9 290 TRİ-X TOXİC ALINMIŞTIR !

Iyi etmissiniz r9 290 cok iyi bir kart

Öyle bir kart piyasada yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

Öyle bir kart piyasada yok.

ANLAMADIM ?http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html
    290 Toxic diye kart yok.

Sen Toxic yazmışsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.