Şimdi Ara

son yamadan sonra jungle da doran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni yamadan sonra doranı pasifi değiştirdiler ve %3 ls verdiler.her heroda olur mu bilmem ama ww lee sin gibi herolar için junglea doranla başlamak uygun olur mu?deneyeniniz var mı?
    edit:az önce lee sinle denedim.mavi+ifrit+red alıyosunuz canınız az kalıyor base atmak durumunda kalıyor insan.ben açıkçası jungle itemlarının yararlı olduğu kanaatindeyim fakat doranla başlayınca özellikle atak kasacaksak bir botrk çıkmak çok daha kolay oluyor tabi kişiden kişiye değişir.ww de çok işe yarayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duncan op! -- 19 Haziran 2014; 18:10:15 >

• Lee sine denemistim.Earlyde 1 pot alabildigimiz icin sikinti oluyor ama ilk base donuste 2.yi stackleyince hem dmg hm ls icinden muazzam oluyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i never give you my pillow
    i only send you my invitations

• Eskiden çok doran alan champ vardı ama artık yeni jungle'ı bu şekilde dönecek champ sayısı azdır . Shaco , Fiddle , Elise ve WW değilsen yapma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: byakuya907

Eskiden çok doran alan champ vardı ama artık yeni jungle'ı bu şekilde dönecek champ sayısı azdır . Shaco , Fiddle , Elise ve WW değilsen yapma bence

Fiddle demişken aslında doran+2 pot aldığı için dönebilir diye düşünüyorum jungu
  • Ww ve elbise için cuk diye oturdu.

• Daha az ls gelmiyor mu 5can geri kazanmak için 166 vurman lazım ? Eminde değilim otobüsteyim mantıklı düşenmiyorum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn ne durumda ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

Orijinalden alıntı: byakuya907

Eskiden çok doran alan champ vardı ama artık yeni jungle'ı bu şekilde dönecek champ sayısı azdır . Shaco , Fiddle , Elise ve WW değilsen yapma bence

Fiddle demişken aslında doran+2 pot aldığı için dönebilir diye düşünüyorum jungu

Her türlü döner de ben yine de her türlü jungle iteminin taraftarıyım . Gerçekten cebinize iyi para koymanızı sağlıyor . Çıkılmayınca rakip jungler da erken tamamlayınca zamanla baya fark açıyor . Tabi görüş meselesi saygı duyarım ama bence early game dışında bir kaarı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 19 Haziran 2014; 17:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Daha az ls gelmiyor mu 5can geri kazanmak için 166 vurman lazım ? Eminde değilim otobüsteyim mantıklı düşenmiyorum :(

Abi can çalmada şak diye geliyor can yenilemede ise bekliyorsun biraz pot basmaktaki gibi sonuçta.
  • junglea
  • Jungle'a doran hiç bir türlü olmaz bence.
  • O değilde herkes jamiryo olmuş.
  • Ben adc'ye almamayı düşünüyorum sen jungle diyorsun
  • Doranla başladık diyelim ilk basede 2. stack ledik sonra jungle itemi kasmadan devam mı edicez öyle sıkıntı olmayacak mı ww olabilir ama tutupta jungle a ww yi almak saçma olur taşıma potansiteli bana göre 0...

• Jungle bilemeyeceğim de Lee Sin'e midde iyi olduğunu test etmiş bulunmaktayım.
  • WW,Fiddle zaten Doran ile başlar ki
  • lee sin ve ww de denedim güzel oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.