|
Son Yaz Tatilimin Son 4 Haftasında (2. sayfa)
-
-
-
Gaziye mi geccen yoksa bir beta gibi bilkentte seni reddeden EA 150 k lik bir dişiyle aynı okul mu -
İsterse 1.5 milyonuncu olsun ben onun kalbini sevdim, tengri yerine ona tapmaya hazırım.
-
Kalp =büyük kasa büyük kiraz küçük burun -
Alakası yok. 1 sene öncesine kadar ben de öyle diyordum. Bu dünyada karşılıklı aşktan daha büyülü ve güzel bir şey yok. Ne para ne başarı ne de prestij bu duyguyu kompanse edebilir. ama karşılıksız olması da en az bu kadar acı verici.
-
Tamam da neye göre begencen kadın boya kasa tipe bakar erkekde daha yeni dediğime -
La 185 boyum var fit ve yakışıklı sayılırım, maddi durumum da iyi ama bakmadı işte. O kadar basit değil.
-
Muhabbetin kötüdür o zaman yada muhafazakardır 185 boy tr nin %15i fitlik%7 tip%3 maddiyy%1 altı başka neye bakcak -
4 haftalık değil de yemek yapmayı deneyebilirsiniz canınız çeken bir şey -
Orasını keşke bilsem…
karşılıksız aşk kadar kötü bir şey yok.
-
Bı kaç aya geçer salla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek kişilik oyunlar uzun süredir ilgimi çekmiyor. Doğru tabir olacak ise "boş" geliyor.
Ara sıra sırf başka seçenek göremediğimden çok oyunculu giriyorum, o da eh işte.
Özellikle uzun süren, epey emek isteyen oyunlar için kendimi "yaşlı" hissediyorum...
-
Yemek yapmaya uzağım ama bu cevap aklıma bir fikir getirdi: Yemek yemeye gidebilirim
-
Hikayeli olanlar güzel ya ben detroite sardım şu sıralar. Yapay zeka çok gelişmiş doktorlar işsiz sanırsam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X