Şimdi Ara

Son Zamanlarda Installous'a Girilmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monseur_ -- 13 Ocak 2016; 17:20:41 >

• Sitede problem var.

http://appulo.us/appdb/

Burası da açılmıyor.
  • O değil de Installous'suz da telefon bi işe yaramıyor ki :)
  • Program yüklemek için insatallous a usb ile de erişebilirsiniz.Benim tecrübelerime göre bu şekilde daha kullanışlı oluyor.
  • Aşırı yoğunluğu kaldıramaz oldu site, güncellemesi lazım serverlarını
  • bende o programı sadece bilgisayara indirdiklerimi yüklemek için kullanıyorum.siteye bağımlı olmanın bir anlamı yok.sitedeki linler genelde hızlı inmiyor birde tuş kiliti otomatik olunca sorun çıkıyor.çık düzelt falan uğraş dur.bir sürü oyun indireceğimiz yer varken oraya bağımlı olmak anlamsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: delann

Program yüklemek için insatallous a usb ile de erişebilirsiniz.Benim tecrübelerime göre bu şekilde daha kullanışlı oluyor.

telefonu bilgisayara taktığımızda pc üzerinden mi internete bağlaniyor?
  • biraz önce shazam ın yeni çıkan versiyonunu yükledim installous u acarken ya da yükleme yaparken hiç bi sorun çıkmadı belki sizde internet bağlantısından kaynaklanan bi sorun vardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 10 Kasım 2009; 16:58:33 >
  • an itibariyle hala giremiyorum :)
    server yoğunluğundan sanırım hala anlayamadım.
  • Site bir açılıp bir açılmıyordu zaten.Artık hiç açılmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

bende o programı sadece bilgisayara indirdiklerimi yüklemek için kullanıyorum.siteye bağımlı olmanın bir anlamı yok.sitedeki linler genelde hızlı inmiyor birde tuş kiliti otomatik olunca sorun çıkıyor.çık düzelt falan uğraş dur.bir sürü oyun indireceğimiz yer varken oraya bağımlı olmak anlamsız

Neden bilgisayarda indirdiklerinizi kurmak için bunu kullanıyorsunuz ki? iTunes üzerinden direkte kurabilirsiniz daha rahat bir şekilde.
  • pc ile sürekli yenile yapınca girebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinuslu

quote:

Orijinalden alıntı: delann

Program yüklemek için insatallous a usb ile de erişebilirsiniz.Benim tecrübelerime göre bu şekilde daha kullanışlı oluyor.

telefonu bilgisayara taktığımızda pc üzerinden mi internete bağlaniyor?

Usb winscp programı ile iphone nun içeriğine ulaşarak bilgisayaramıza indirdiğimiz .ipa uzantılı dosyaları İnstallous klasörünün içindeki downloads klasörüne kopyalıyoruz,daha sonra iphone dan installous u acıyoruz,dosyamız downloads sekmesinde gözüküyor burdan kurulumu yapabiliriz.Itunes ile uğrasmak istemiyorsanız veyahut itunes kurulu olmayan bir PC den iphone program atacaksanız kullanılabilecek bir yöntemdir.
    Bunun haricinde painkiller004 arkadaşın değindiği gibi İtunes üzerinden de program yükleyebilirsiniz.Bu da iphone nun en güzel özelliklerinden biri "her zaman alternatif bir yol vardır."

• iki akşamdır installous üzerinden "brain challenge" yüklemeye çalışıyorum....
    kendisi zor açıldığı gibi bir de %70 civarlarında time out hatası yiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkiller004
    Neden bilgisayarda indirdiklerinizi kurmak için bunu kullanıyorsunuz ki? iTunes üzerinden direkte kurabilirsiniz daha rahat bir şekilde.

çünkü telefon itunes ile senkronize durumda değil.bu yüzden bu yolu tercih ediyorum.itunesa göre çok daha kolay geliyor bu yol.

bu arada installousun yeni sürümü çıktı.ufak tefek değişiklikler içeriyor.ilgilenenlere duyurulur
  • Yukarıda da arkadaslarım soyledigi gibi.
    Bigisayardan appulo.us uzerinden istediginiz ipa dosyasını indirin.
    itunes uzerinden kurun.
    sadece aplikasyonları sync edebilirsiniz...
    çok daha pratik. hem restore sonrası da kurabiliyorsunuz
  • www.downloadipa.info

www.freeiphoneapps.info

Appulo.us kalitesinde, hız da süper :) daha ne olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.