< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Son zamanlarda izlediğiniz en etkileyici FİLM ? (2. sayfa)
-
-
Eski Justice League rezilliğinden sonra bu film, özellikle Cyborg ve Flash sahneleri epey güzel ve etkileyiciydi.
Bu film ise çok tiksindirmişti beni. Aslında insanı anlatıyor, çok iyi bir film ama görselleri rahatsız edici.
Bu ise beyin yakan cinstendi ve yine bi tiksindiricilik uyandırdı bende. Ama senaryo çok iyiydi ve insanın zihnini baya bi yoruyor izledikten sonra "vay be demek bu böyleymiş" derken. Oldukça şaşırtıcı bir film.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxacoricofallapatorian -- 26 Mart 2021; 17:6:23 >
-
dediğin filmleri beğenmesi ve o filmlerinde gerçekten iyi olması teneti ; kötü yapmaz.dediğinde haklısın tenetin bir zayıf yeri varsada oda kurgusu,film çok hızlı ilerliyor ve düşünemeden çoktan başka konuya geçmiş bile oluyor.birkaç defa pür dikkat izlemek gerekiyor.
-
Kehanet ( 76 yapım olan ) ve sonraki serisi Kehanet 2 3 4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 26 Mart 2021; 19:32:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pulp Fiction -
Bu tür gelecek çağı anlatan, Çöp filmleri bırakın, bunu izleyin bir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCain
İzleyeli bayağı oldu; ama "Vivarium" isimli filmi beğendim.
Bu arada konusu açılmışken psikolojik gerilim filmi önerebilecek var mı?
1- Rica ediyorum, "Fight Club" demeyin.
2- Özellikle de İspanyolların psikolojik filmlerini seviyorum. İzlediklerim:
* El Cuerpo
* Contratiempo
* Peliculas Para No Dormir La Habitación Del Niño
* Mientras Duermes
* El Final Del Tunel
* La Cara Oculta
* 7 Añosbüyük ihtimal seversin Tez (Thesis)
IMDB'de yazdığına göre bayağı cinsellik varmış filmde, ben izleyemem böyle şeyleri, rahatsız ediyor. Yine de tavsiye için teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainIMDB'de yazdığına göre bayağı cinsellik varmış filmde, ben izleyemem böyle şeyleri, rahatsız ediyor. Yine de tavsiye için teşekkür ederim.
la cara oculta'da da cinsellik vardı onda rahatsız olmadın galiba
Var mıydı? Varsa da ben hatırlamıyorum, izleyeli çok uzun zaman geçti çünkü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainVar mıydı? Varsa da ben hatırlamıyorum, izleyeli çok uzun zaman geçti çünkü.
o da değişik bi filmdi
Hatta "Öteki taraf" diye bir çakması da vardı.
-
Çingeneler zamanı
Film ÇÖP !
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Izleyeli baya oldu 'Ahlat Ağacı' kadar etkilendiğim başka bir film izlemedim son zamanlarda. Gerçi 18-19-20 yapımı pek bir şey izlemedim ama nbc çok ayrı bir seviye benim için.
-
çocuktum, yeşil yol
Kanlı Elmas filmini defalarca kez izledim.Bugün yine TRT de denk geldim...
Togo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X