Şimdi Ara

Son zamanlarda kopamadığınız oyunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic

black ops.

hardcore fps player detected

o da var zevkle bitirdiğim oyunlardan biriydi. maalesef o da bitti gitti yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurtan -- 7 Eylül 2011; 22:36:49 >
  • gow collection oynuyorum ilk 3 ü bitirmistm saglam olsun diye digerlerinide aldim multide bfbc2 ve son olarak ne kadar tiksinsemde bitirme ugruna inat yaptigm just cause 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

F1.

Mesaj-Avatar uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Fight night champion. Hem online'ı hem de kendi oyuncumuzla oynayabildiğimiz gym özelliği çok güzel ve kolay kolay sıkılmıyorsunuz.

kendi adamımızı yapabiliyo muyuz? yani FIFA'daki Create a Player gibi bi özelliği var mı?
  • ya forumdaki birnden pes in online ı nın kötü olduğunu fifanınkinn de cok basarılı olduğunu duymustum dogrumudr ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonurtan

quote:

Fight night champion. Hem online'ı hem de kendi oyuncumuzla oynayabildiğimiz gym özelliği çok güzel ve kolay kolay sıkılmıyorsunuz.

kendi adamımızı yapabiliyo muyuz? yani FIFA'daki Create a Player gibi bi özelliği var mı?

Evet yapabiliyoruz yaptığınız adamla gymlere katılıp maç yapabiliyorsunuz ben bir tane Türk gymi buldum oraya katıldım. Onun dışında dünya şampiyonası diye bir şey var online sekmesi altında ona da kendi adamımızla katılıyoruz.

bunu bilmiyodum. demosu var grafikleri çok hoşuma gitmişti,blur efekti falan da. ama beceremedim. bir maç dahi kazanamadım

• Bad Company 2.Çok pis oynatıyor kendini.
  • Benim bu aralar Dead Space krizim tuttu, filmi izledikten sonra ilk oyuna başladım hemen. Geceleri kulaklığı takıp gerile gerile oynuyorum valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

Benim bu aralar Dead Space krizim tuttu, filmi izledikten sonra ilk oyuna başladım hemen. Geceleri kulaklığı takıp gerile gerile oynuyorum valla...

Aman aman dead space deme ani hareketler bayiltiyo insanı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yapabiliyoruz yaptığınız adamla gymlere katılıp maç yapabiliyorsunuz ben bir tane Türk gymi buldum oraya katıldım. Onun dışında dünya şampiyonası diye bir şey var online sekmesi altında ona da kendi adamımızla katılıyoruz.

bunu bilmiyodum. demosu var grafikleri çok hoşuma gitmişti,blur efekti falan da. ama beceremedim. bir maç dahi kazanamadım

Alışırsın dostum bence hemen pes etme rakibin staminasını azaltmaya oyna vücuduna da çalış biraz yorduktan sonra headshot yap insin Biraz oynasan kaparsın fazla zor bir oyun değil. Ben alalı 2 ay oldu sürekli oynuyorum şampiyonada ve onlineda 10 maçta en fazla 1 kez yeniliyorum.

En az 20 maç yaptım birini bile yenemedim. Yalnız grafikler cook hoşuma gitmişti :)

• mart 2010- eylül 2011 kopamadığım oyun BFBC2 multiplayer.

onun dışında diğer oyunları hep değiştirdim .

ha bir de gt5 o da ilk çıktığından beri oynarım ama ara ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

Heavy Rain...(Mübarek sanki oyun değil de film)

şu an hatırlamıyorum,bir sitede interaktif film olarak gçiyorudu :)
  • Heavy Rain.Oyunu 3 kez bitirdim,fakat kopamıyorum oyundan.Dün tekrardan başladım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.