Şimdi Ara

Son zamanlarda patlak veren Fullscreen problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teamviewer ve türevlerini kullanıyor musunuz? Skype ve türevlerini kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız pgoramların kapalı olduğuna emin olun ya da hepsini silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 10 Aralık 2015; 4:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Teamviewer ve türevlerini kullanıyor musunuz? Skype ve türevlerini kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız pgoramların kapalı olduğuna emin olun ya da hepsini silin.

Ne demek istediğinizi anladım ama ima ettiğiniz şeyin bunla bir alakası olabileceğini sanmıyorum. AMD işlemcilerle Skype arasında bir sorun vardı benim eski AMD sistemde de yaşıyordum o sorunu. Sanırım ondan yola çıkarak söylediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Ne demek istediğinizi anladım ama ima ettiğiniz şeyin bunla bir alakası olabileceğini sanmıyorum. AMD işlemcilerle Skype arasında bir sorun vardı benim eski AMD sistemde de yaşıyordum o sorunu. Sanırım ondan yola çıkarak söylediniz?

Hayır tecrübeyle sabit olan hatalar var.Bu programlardaki buglardan ötürü bazı 3D uygulamalar tam ekranda açılmıyor.Özellikle Teamviewer ve türevleri deli etmişti beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 10 Aralık 2015; 5:16:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.