Şimdi Ara

Sonata teyp ışığı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    99 model sonata 2.5 V6 GLS arabamın orijinal müzik sisteminin ekran ışığı yanmaz oldu geçenlerde.
    Ekran gayet normal çalışıyor ancak arkasında muhtemelen var olan aydınlatma ampulü veya ledi bozuldu.
    Gündüz herhangi bir sorun teşkil etmemekte ancak gece ekranın görünmesini engellemekte.
    Bu teybin diğer teypler gibi sökmek için yanda tel girişleri filan yok.Muhtemelen etrafındaki maun göğüsle beraber sökmek gerekiyor.
    Bunu daha önce yapan yada yaptırtan var mı.
    Teyp aşağıda göründüğü şekilde.Resimde henüz ekran ışığı normal iken.

Sonata teyp ışığı sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuenel -- 8 Aralık 2007; 22:03:37 >

• Konuyu hortlatıyorum ama bende aynı arabadan yeni aldım cd çalar hata veriyor ve kasetçalar bazen tutukluk yapıyor nasıl sökeriz ben de merak ediyorum eğer ben önce sökersem fotograflarla açıklarım benden önce doküman bulan arkadaş olursa bu konuda paylaşabilirmi acaba F1 F1 :)
  • Arkadaşlar teybi sökebildinizmi. Benimde numerik tuş ıışıkları yanmıyor. Nasıl söküleceği konusunda bilgisi olan varmı
  • merhaba
    aynı araçtan bende de mevcut fakat benm cd çalar cd içerideyken ER6 hatası verip cd'yi çıkartıyor.
    Yeni model navigasyonlu ses sistemi takmak istiyorum. bu konuda bilgi verebilir misiniz hangi ürünler takılabiliyor marka model ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.