Şimdi Ara

SONAX'ta boya koruma da kampanya var!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şaka tabii ama yaklaşık 10 senedir Ziebart'a araba götürürüz ve çok memnunuz.
    Maltepe Ziebart hem çalışanları hem işlerini iyi yapmaları hem de iş yeri sahiplerinin sıcak davranmalarıyla kalbimi fethetti

Gitmek isteyen olursa hiç şüpheleri olmasın yani
  • sonaxlardan bildim bileli kampanya oluyor..
    oranın kampanyaları hiç bitmiyor nedense..
    artık indirimli fiyatları normal fiyat olarak algılamak gerekiyor
  • özellikle yeni araç alanlara yerleşmiş ziebart ve sonax bayilerinden boya korumayı ve ön kaput filmini tavsiye ederim,uzun zamanda faydasını görürsünüz,fayatlarıda artık eskisi gibi korkutucu degil.....selam
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Evet genel olarak doğru anlamışsın.

S virajı Caddebostan'da.Oradan sonra sırayla Erenköy,Şaşkınbakkal,Suadiye,Bostancı,Küçükyalıyı geçeceksin hiçbiryere sapmadan.İdealtepeye gelince de hemen köprü(üstgeçitimsi birşey) altında görürsün Sonax'ı :)

Vizelerde başarılar,vaktim olursa seve seve gelirim

Dostum,fiyatı 130TL olarak okudum, yanlış yok değil mi?

Ayrıca ;

senede bir mi yoksa 6 ayda bir mi yenilemek gerekiyor?

İşlem kaç saat sürüyor?

Ben Göztepe ,Tütünciü mehmet Efendi caddesinde bir yerden 300TL fiyat aldım,işlem 6-7 saat sürermiş,arabayı yıkanması gerektiğinde kendileri ilaçlı suyla yıkadıkları takdirde 3 sene garanti veriyorlar. Ne dersiniz hangisi daha mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bureda -- 18 Mart 2009; 21:48:18 >

• bence neyle yıkarsanız yıkayın 3 yıl imkansız bi süre...

sonuçta boya koruma denilen şey boyanın üzerinde bi katman oluşturmak

işlem temelde 2 işlem içeriyo
    1.si boya yüzeyini temizlemek
    2.si koruma oluşturcak katmanı uygulamak

sonax 6 ay sonra bu katmanı yeniliyo(eğer gerek varsa)

cmax e standart boya koruma 6 saat sürmüştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Tamamdır, sağolasın. İşin olmazsa görüşürüz.

edit. Bu arada Şahbaba, bu kampanya bütün bayilerde geçerli mi acaba, biliyo musun ?

Abi sormadım valla... ama geçerlidir diye tahmin ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

istanbul maltepe eski şahsuvaroğlu karşısında da car wax denen biyer açılmış.
    motor koruma , detaylı iç temizlik (bakteri önleme vs..) boya koruma = nakit 130 lira arkadaşlar.
    pazar günü gittik nasıldır diye.
    adam iyi karşıladı. gelmişken ücretsiz aracınızı yıkayalım dediler.
    çok ısrar ettim ama malesef yıkadılar.

sahibi emekli öğretmenmiş. ilgili alakalı birisi.
    o civarlarda oturanlara tavsiye edebilirim.
    bizde hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz 2 araç ile.

Ergin abi bende kanyondaki car wax ı kullanıyorumda hiç bu iş için düşünmedim yorumları bekliyorum yoksa paşa paşa ziebart'ın yolları taştan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Tamamdır, sağolasın. İşin olmazsa görüşürüz.

edit. Bu arada Şahbaba, bu kampanya bütün bayilerde geçerli mi acaba, biliyo musun ?

Adres:

SİMA OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. .....

Sahil Yolu Hatboyu Cd. No:145 - KÜÇÜKYALI/İSTANBUL....Tel:(216) 518 20 53

Web sitesi:
    http://www.simasonax.com/index.html

Umarım bu bilgiler yardımcı olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Ergin abi bende kanyondaki car wax ı kullanıyorumda hiç bu iş için düşünmedim yorumları bekliyorum yoksa paşa paşa ziebart'ın yolları taştan.

yusuf ben kömür rengi focus'uma ziebart'tan diamond gloss yaptırdım ve memnun kaldım. Sadece fikir vermek açısından söylüyorum. Car wax konusunda bi bilgim yok
  • Sahbaba 100TL KDV dahil mi haric mi? Ben de garanti bankasi sonax kampanyasindan yararlanip 100TL+KDV ye dis boya koruma yaptirdim. Demek ki Garanti bankasi kampanyasi goz boyamaymis. Neyse arabada yer yer boya atmalari vardi, onlarin rotusu icin de 50 tl verdim. Bir de bi sonraki yikamaya bize gel dediler cilali yikama yapacaklarmis, onu yaptirmak gerekiyormus. Normalde bu islemin fiyati 25 TL. Benden alip almayacaklarini bilmiyorum, ben boya koruma isleminin bir parcasi oldugunu dusunuyorum ve benden para istemezler diye dusunuyorum ama belli de olmaz. Bu konuda tecrubesi olan var midir. Bu arada yer Ankara anittepe sonax.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

quote:

yusuf ben kömür rengi focus'uma ziebart'tan diamond gloss yaptırdım ve memnun kaldım. Sadece fikir vermek açısından söylüyorum. Car wax konusunda bi bilgim yok

Bende diamond gloss düşündüm çok ama beyaz araca yapıyorlarmı bu bir birde sanırım o uygulama için aracı ilk aldığın gün götürmen şartmış.

• quote:

Bende diamond gloss düşündüm çok ama beyaz araca yapıyorlarmı bu bir birde sanırım o uygulama için aracı ilk aldığın gün götürmen şartmış.

İlk gün değil, ama aldıktan kısa süre sonra, mesela 1 ay içinde. Dış etkenlere pek maruz kalmadan önce.
  • Bu işlemden önce ve sonrasına ait içimizden bir fotoğraf var mı acaba ?

Muhakkak nette bir yığın fotoğraf vardır ama forumdan birileri eklerse daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Başlık sonax ama ben size kesinlikle meguiar markasını öneririm. Ben de yıllarca ziebart yaptırdım. Ama son üç senedir meguiar yaptırıyorum.Gerçekten inanılmaz fark var ve çok iyi dayanıyor. Meguiar özellikle Amerika'da cok tanınmış ve 1900 'lü yıllardan beri bu işi yapan bir firma imiş.

Gercekten tavsiye ederim. İstanbul'u bilmiyorum ama Ankara'da Üstün otomative yapıyor.
  • @maguiar Kavaklıdere otodada yapılıyo hatta bakım yaptırana motor koruma hediye kampanyası vardı.

@prokizya
    Araç benim değil ancak arkadaşımın önce fotosunu ben çekmiştim, sonra ben çıktım sonrayı kendisi 2-3 gün sonra kendisi çekti kısacası sonra hali tozlu hali olmasına rağmen pırıl pırıl.

SONAX'ta boya koruma da kampanya var!!!

SONAX'ta boya koruma da kampanya var!!!

• @OzzY™ teşekkür ederim.

Evet görmek istediğim bu karelerdi ve iyi bir örnek oldu bence : )

Gerçekten araca yakışmış sıfır gibi olmuş
  • aslında yıkandıktan sonra çekseydim daha objektif olurdu uykusuzluktan aklıma gelmedi

ancak şunu söyliyim eğer aracı izlerseniz işlem yapılırken yapılan yerle yapılmayan yer arasındaki farkı çok net görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 20 Mart 2009; 17:04:56 >
  • Meguiar kaça yapılıyor Ankara'da?
  • Arkadaşlar Sonaxta detaylı iç temizlik ne kadar?
  • Bursada tavsiye edebileceğiniz işini güzel yapan sonax veya ziebart bayisi varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.