Bildirim
Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abi ben imza koyamıyorum? -
quote:
Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ
quote:
Orijinalden alıntı: Chaos Emeralds
abi ben imza koyamıyorum?
Kod içerisindeki yazının tamamını almalısınız, yarısını falan almışsınız.
yoo aldım ama o kadarı gözüküyor -
quote:
quote:
quote:
quote:
yoo aldım ama o kadarı gözüküyor
Yazının ya da kodun en başından Mouse ile sol tık yapıp basılı tutun sonra en sonuna kadar çekin. [ center] ile başlayıp [ /center] ile bitiyor. Yarısı değil, hatta sadece başını almışsınız. Tutup en alta ve en sola kadar çekin.
yemin ederim alıyorum tamamını olmuyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
yoo aldım ama o kadarı gözüküyor
Yazının ya da kodun en başından Mouse ile sol tık yapıp basılı tutun sonra en sonuna kadar çekin. [ center] ile başlayıp [ /center] ile bitiyor. Yarısı değil, hatta sadece başını almışsınız. Tutup en alta ve en sola kadar çekin.
yemin ederim alıyorum tamamını olmuyor
Nereden deniyorsunuz? (pc, mobil, tablet) Aldiginiz imzayi profil ayarlarindaki imza kismina kopyaliyorsunuz degil mi?
Almak istediginiz imzanin SS sini atar misiniz?
ss?
-
-
Yaptım,ayrıca excalibur sonice haksızlık ettin bence ve werehog formunun özellikleri nereden -
Shadow için ve belki knuckles için buster seviyesi yapar mısın abi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Sonic i yapmamin nedeni digerlerinin de hangi buster seviyelerinde oldugunu anlayabilmek icindi zaten. Bir kisiye bakarak digerlerini siz de dahil olmak uzere bilgisi olan herkes hemen hemen tahmin edebilir.
Ayrica dediginiz karakterler icin tekrardan bu tip bir yazi hazirlayamam paylasilacak pek bir bilgi yok cunku, hepsini bu kisimda verdim. Mesela Super Sonic ile Super Shadow ayni gucte oldugundan Super Shadow un buster levelini tahmin edebilirsiniz kolaylikla.
Ama soyle bir sey yazabilirim hemen, Knuckles ve Shadow (normal formu, bilekliklerini cikartmamis ve form atlamamis) icin de Planet Buster diyebiliriz.
Fakat shadowun bileklik çıkarmış super forma çıkmış ve dark super shadow olursa mega belki de omniverse buster olur değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sonic i yapmamin nedeni digerlerinin de hangi buster seviyelerinde oldugunu anlayabilmek icindi zaten. Bir kisiye bakarak digerlerini siz de dahil olmak uzere bilgisi olan herkes hemen hemen tahmin edebilir.
Ayrica dediginiz karakterler icin tekrardan bu tip bir yazi hazirlayamam paylasilacak pek bir bilgi yok cunku, hepsini bu kisimda verdim. Mesela Super Sonic ile Super Shadow ayni gucte oldugundan Super Shadow un buster levelini tahmin edebilirsiniz kolaylikla.
Ama soyle bir sey yazabilirim hemen, Knuckles ve Shadow (normal formu, bilekliklerini cikartmamis ve form atlamamis) icin de Planet Buster diyebiliriz.
Fakat shadowun bileklik çıkarmış super forma çıkmış ve dark super shadow olursa mega belki de omniverse buster olur değil mi?
Hayir, oyle bir sey olamaz, imkansiz. Su anda en guclu karakterler Multiverse Busterdir. Megaverse Buster olan tek karakter Yin ve Yang adindaki DC ve Marvel in ortaklasa cikarttigi tanrilardir. Omniverse buster diye de bir sey olamaz cunku yazimi okuduysaniz o evren modeli uydurmadan ibarettir. Bir gun Sonic in Marvel in ziyaretine gittigi zaman sasirmamiz icindir.
Ayrica tekrar soyluyorum, somut bir basari olmadan kafadan buster level verilemiyor. Somut bir veriden sonra abartilmayacak varsayimlarda bulabilirsin sadece.
Ayrica maddeler halinde sunu yazmak isterim ki;
1-) Dark super shadow diye bir sey yoktur.
2-) Super Form Sonic tarihindeki en guclu formdur su anda. Shadow un Super Formdayken bileklerini cikartmis hali, yani full power hali = Super Sonic Full power adir.
Shadow Super Formda bileklerini cikartmasi Ona bir power up veremex, cunku bileklikler ondaki kaos enerjisinin gucunu aciga cikartmaktaydi. Super formdayken limitsiz bir guce sahip zaten, ustelik 7 zumutun gucu onda bariniyor. Yani bileklerini cikartmasi ancak tam gucle saldirmasina olanak saglayabilir.
3-) Dark shadow nedir ki megaverse buster olsun? Ne yapti ki bunun icin? Megaverse ve omniverse un ne oldugunu biliyorsunuz degil mi? Bu saydiginiz formlar Shadow un normal formundaki doruk noktalaridir sadece, ve yine Planet Buster lardir.
Shadow a ciddi anlamda power up veren tek olay bileklerini cikartmasidir. Bunun buster leveli icin ilk once Mephiles in gucunu anlamak, sonrada gercekci bir varsayim yapmak gerekiyor. Bana kalirsa Solar System Buster i bile gecmez.
Hayır bak shadow hero ve dark forma aklına iyi ve kötü fikirler olunca giriyor yani super formda iyi fikiri veya kötü fikirler olursa
-
Ayrıca ben sonic xin japoca dublaj eng sub olan bi youtube kanalı buldum 78i de var
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayir, oyle bir sey olamaz, imkansiz. Su anda en guclu karakterler Multiverse Busterdir. Megaverse Buster olan tek karakter Yin ve Yang adindaki DC ve Marvel in ortaklasa cikarttigi tanrilardir. Omniverse buster diye de bir sey olamaz cunku yazimi okuduysaniz o evren modeli uydurmadan ibarettir. Bir gun Sonic in Marvel in ziyaretine gittigi zaman sasirmamiz icindir.
Ayrica tekrar soyluyorum, somut bir basari olmadan kafadan buster level verilemiyor. Somut bir veriden sonra abartilmayacak varsayimlarda bulabilirsin sadece.
Ayrica maddeler halinde sunu yazmak isterim ki;
1-) Dark super shadow diye bir sey yoktur.
2-) Super Form Sonic tarihindeki en guclu formdur su anda. Shadow un Super Formdayken bileklerini cikartmis hali, yani full power hali = Super Sonic Full power adir.
Shadow Super Formda bileklerini cikartmasi Ona bir power up veremex, cunku bileklikler ondaki kaos enerjisinin gucunu aciga cikartmaktaydi. Super formdayken limitsiz bir guce sahip zaten, ustelik 7 zumutun gucu onda bariniyor. Yani bileklerini cikartmasi ancak tam gucle saldirmasina olanak saglayabilir.
3-) Dark shadow nedir ki megaverse buster olsun? Ne yapti ki bunun icin? Megaverse ve omniverse un ne oldugunu biliyorsunuz degil mi? Bu saydiginiz formlar Shadow un normal formundaki doruk noktalaridir sadece, ve yine Planet Buster lardir.
Shadow a ciddi anlamda power up veren tek olay bileklerini cikartmasidir. Bunun buster leveli icin ilk once Mephiles in gucunu anlamak, sonrada gercekci bir varsayim yapmak gerekiyor. Bana kalirsa Solar System Buster i bile gecmez.
Hayır bak shadow hero ve dark forma aklına iyi ve kötü fikirler olunca giriyor yani super formda iyi fikiri veya kötü fikirler olursa
Hah, tamam, son cumleyi anladim simdi.
Soyle yazayim;
Hero Shadow => Pozitif Kaos Enerjisi, İyi duygu ve dusunceler
Dark Shadow => Negatif Kaos Enerjisi, Kotu duygu ve Dusunceler
Super Sonic/Shadow da iyi duygu ve dusuncelere sahip olduklari icin Pozitif Kaos enerjileri ile girilen bir formdur zaten.
Fakat SONİC TARİHİ BOYUNCA Dark Super Form hic bir zaman gozukmemistir. Ya Fake Zumrut cikmistir ya da Shadow gibi eleman kendisi girmistir ve bunlar 7 Zumrut olmadigindan dolayi Dark Formdur.
7 Zumrutun olmadigi hic bir form Super Form ile adlandirilmaz.
Siz diyorsunuz ki Kotu duygu ve dusunceler ile 7 Zumrutun gucu birlesse Dark Super olur. (resmiligi yok ama)
Peki guzel, ama bunun Super Formdan guclu olmasini nasil cikarabildiniz? Ben gucunu soyleyeyim, Perfect Chaos kadar minumum guclu olacaktir Dark Super Form.
Zumrutlerin asil guc kaynaklari İyi duygu ve dusunceler olmustur. O yuzden olasi bir Super Form savasinda bile kazanan tarafi belirleyen kimin iyi isler yapmak icin savas vermesi olacaktir.
Bende anladım .
-
Sonic 06 da aslında asla sonic ve silver tanışmayacakmış daha doğrusu unutacaklarmış,fail olmuşlar ama şimdi iyi olmuş
quote:
quote:
Sonic 06 da aslında asla sonic ve silver tanışmayacakmış daha doğrusu unutacaklarmış,fail olmuşlar ama şimdi iyi olmuş
Orada olaylar yasanan kisilerce hatirlaniyor ama aslinda hic yasanmamis oluyor. Kimsenin unuttugu falan yok bir seyi. Cizgi roman okuyorsunuz, Age of ultron a benzer bir final yasaniyor sadece.
O zaman sonic ve elise tanışmış oluyorlar.
Fan artlarını gördükten sonra soğudum
-
hocam daha önce konuşmuştuk, secret rings ve black knight'I beğenmediğimi söylemiştim..
biraz önyargılı bakmışım oyunlara.. şimdi tekrar oynuyorum, her iki oyunda çok başarılı. acayip sarıyor gerçekten
oynamamış arkadaşlara tavsiye ederim -
biliyorum.. bi tane al demiştim hatta
sonic fanı olan birine wii şart -
Shadow playable değil sonic boom dahttp://m.youtube.com/watch?v=_NRur5qt5vg
black knight'da da şövalyelerden biri olarak gözüküyor..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X