Bildirim
Sonny NWZ e443 walkman aldım.Yardım lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben de yeni aldım. alet süper. sony'nin de sesi kötü olmaz. en kötüsü bile iyidir.
cihazın içindeki ön ayarlardan "heavy"yi taklit et ama "clear bass"ı sonuna kadar aç. ses çok güzel oluyor.
benim başka bir problemim var. bilgisayara takıp full şarj ediyorum ama çıkarınca batarya en düşün seviyede oluyor. aynısı sen de var mı? -
yazdığım günden sonra çok şükür bi daha şarj olma problemi yaşamadım ama malesef kötü bişey keşfettim. bizim alet power off'tan kapatıldığında 4 saat kendini bekleme konumunda tutuyor (kanıt: 4 saat içinde play'e basılırsa şarkıya kaldığı yerden devam ediyor) ama malesef bekleme durumda da az da ols şarj tüketiyor. -
selam arakdaslar bende sony e443 var wmw vıdeo attım actı sonra yenıden wmv vıdeo attım avmadı bana onerebılıcegınız ıyı bı vıdeo donusturucu varmı bıde duvar kagıdı atamadım ıcıne nasıl olacak onuda bılmıyorum lutfen yardım :( -
quote:
Orijinalden alıntı: mc_sero
selam arakdaslar bende sony e443 var wmw vıdeo attım actı sonra yenıden wmv vıdeo attım avmadı bana onerebılıcegınız ıyı bı vıdeo donusturucu varmı bıde duvar kagıdı atamadım ıcıne nasıl olacak onuda bılmıyorum lutfen yardım :(
şaka mı yapıyosun? Bilgisayarım'dan cihazın içine gir ve açıkta bulunan setup'a basıp yükle.
content transfer'i kuruyor. programın kullanılması çok basit. atmak istediğin video'ları bir klasöre at sonra da content transfer'deki auto transfer'den video'ya tik at ve hedef klasörü seçtikten sonra transferi başlat.
kurulumu yaptıktan sonra program files'ta sony'nin içinde user manual diye bi yer var. orada ayrıntılı türkçe kullanım klavuzu var. (kullanım klavuzu da güzel. içindekiler'den hangi başlığa basarsan o sayfaya gidiyor. sayfada farklı sayfaların link'leri de oluyor)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln
quote:
Orijinalden alıntı: mc_sero
selam arakdaslar bende sony e443 var wmw vıdeo attım actı sonra yenıden wmv vıdeo attım avmadı bana onerebılıcegınız ıyı bı vıdeo donusturucu varmı bıde duvar kagıdı atamadım ıcıne nasıl olacak onuda bılmıyorum lutfen yardım :(
şaka mı yapıyosun? Bilgisayarım'dan cihazın içine gir ve açıkta bulunan setup'a basıp yükle.
content transfer'i kuruyor. programın kullanılması çok basit. atmak istediğin video'ları bir klasöre at sonra da content transfer'deki auto transfer'den video'ya tik at ve hedef klasörü seçtikten sonra transferi başlat.
kurulumu yaptıktan sonra program files'ta sony'nin içinde user manual diye bi yer var. orada ayrıntılı türkçe kullanım klavuzu var. (kullanım klavuzu da güzel. içindekiler'den hangi başlığa basarsan o sayfaya gidiyor. sayfada farklı sayfaların link'leri de oluyor)
sagol vıdeo ısını hallettımde bıde ben sony resmı sıtesınden duvar kagıtları ındırdım ama nasıl nereye atacagımı bılmıyorum bıde hadı dıyelım ıcıne attım nasıl ayaralıyacam onuda bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım
-
fotoraf konusnda bilenlerin yardimlarini bekliyoruz +1 -
bende video aktariliyor gozukuyor ustune geldigimde %100 gosteriyor ama bir turlu makinemi actigimda icinde video yok neden olabilir.(Content Transfer kullanarak yapmaya calistim) -
quote:
Orijinalden alıntı: ahbob
bende video aktariliyor gozukuyor ustune geldigimde %100 gosteriyor ama bir turlu makinemi actigimda icinde video yok neden olabilir.(Content Transfer kullanarak yapmaya calistim)
Wondershare Media Converter dıye bı program var onu dene super bı donusturucu butun mp3 markalarının donusturucusu var ben denedım oldu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- jbl kulaklık bataryası
- kulaklığın sesi azaldı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- media markt ödeme reddedildi
- en iyi bluetooth kulaklık
- sennheiser orpheus
- airpods orjinallik sorgulama
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X