Şimdi Ara

Sonny NWZ e443 walkman aldım.Yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony E443 mp3 player aldım ark.Yanında gelen kulaklığa herkes kötü diyor.Sesleri boğuk diyor ama ben Bir bozukluk göremedeim sesi normal.Fikirlerinizi alabilir miyim?Yeni kulaklık mı almalıyım?

• ben de yeni aldım. alet süper. sony'nin de sesi kötü olmaz. en kötüsü bile iyidir.

cihazın içindeki ön ayarlardan "heavy"yi taklit et ama "clear bass"ı sonuna kadar aç. ses çok güzel oluyor.

benim başka bir problemim var. bilgisayara takıp full şarj ediyorum ama çıkarınca batarya en düşün seviyede oluyor. aynısı sen de var mı?
  • yazdığım günden sonra çok şükür bi daha şarj olma problemi yaşamadım ama malesef kötü bişey keşfettim. bizim alet power off'tan kapatıldığında 4 saat kendini bekleme konumunda tutuyor (kanıt: 4 saat içinde play'e basılırsa şarkıya kaldığı yerden devam ediyor) ama malesef bekleme durumda da az da ols şarj tüketiyor.
  • selam arakdaslar bende sony e443 var wmw vıdeo attım actı sonra yenıden wmv vıdeo attım avmadı bana onerebılıcegınız ıyı bı vıdeo donusturucu varmı bıde duvar kagıdı atamadım ıcıne nasıl olacak onuda bılmıyorum lutfen yardım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_sero

selam arakdaslar bende sony e443 var wmw vıdeo attım actı sonra yenıden wmv vıdeo attım avmadı bana onerebılıcegınız ıyı bı vıdeo donusturucu varmı bıde duvar kagıdı atamadım ıcıne nasıl olacak onuda bılmıyorum lutfen yardım :(

şaka mı yapıyosun? Bilgisayarım'dan cihazın içine gir ve açıkta bulunan setup'a basıp yükle.

content transfer'i kuruyor. programın kullanılması çok basit. atmak istediğin video'ları bir klasöre at sonra da content transfer'deki auto transfer'den video'ya tik at ve hedef klasörü seçtikten sonra transferi başlat.

kurulumu yaptıktan sonra program files'ta sony'nin içinde user manual diye bi yer var. orada ayrıntılı türkçe kullanım klavuzu var. (kullanım klavuzu da güzel. içindekiler'den hangi başlığa basarsan o sayfaya gidiyor. sayfada farklı sayfaların link'leri de oluyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orijinalden alıntı: mc_sero

selam arakdaslar bende sony e443 var wmw vıdeo attım actı sonra yenıden wmv vıdeo attım avmadı bana onerebılıcegınız ıyı bı vıdeo donusturucu varmı bıde duvar kagıdı atamadım ıcıne nasıl olacak onuda bılmıyorum lutfen yardım :(

şaka mı yapıyosun? Bilgisayarım'dan cihazın içine gir ve açıkta bulunan setup'a basıp yükle.

content transfer'i kuruyor. programın kullanılması çok basit. atmak istediğin video'ları bir klasöre at sonra da content transfer'deki auto transfer'den video'ya tik at ve hedef klasörü seçtikten sonra transferi başlat.

kurulumu yaptıktan sonra program files'ta sony'nin içinde user manual diye bi yer var. orada ayrıntılı türkçe kullanım klavuzu var. (kullanım klavuzu da güzel. içindekiler'den hangi başlığa basarsan o sayfaya gidiyor. sayfada farklı sayfaların link'leri de oluyor)

sagol vıdeo ısını hallettımde bıde ben sony resmı sıtesınden duvar kagıtları ındırdım ama nasıl nereye atacagımı bılmıyorum bıde hadı dıyelım ıcıne attım nasıl ayaralıyacam onuda bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım

• fotoraf konusnda bilenlerin yardimlarini bekliyoruz +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende video aktariliyor gozukuyor ustune geldigimde %100 gosteriyor ama bir turlu makinemi actigimda icinde video yok neden olabilir.(Content Transfer kullanarak yapmaya calistim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

bende video aktariliyor gozukuyor ustune geldigimde %100 gosteriyor ama bir turlu makinemi actigimda icinde video yok neden olabilir.(Content Transfer kullanarak yapmaya calistim)

Wondershare Media Converter dıye bı program var onu dene super bı donusturucu butun mp3 markalarının donusturucusu var ben denedım oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.