Arkadaşlar, Hoparlörlerim için Sonorous SP-100b-blk ayakları kullanıyorum. Fakat ayaklar biraz gevşeme yaptı. O yüzden söküp yeniden birleştirmek istiyorum. Ama Hoparlörleri yapışkan çok güçlü olduğu için sökemiyorum. Bunun pratik bir yolu var mıdır.
Arkadaşlar, Hoparlörlerim için Sonorous SP-100b-blk ayakları kullanıyorum. Fakat ayaklar biraz gevşeme yaptı. O yüzden söküp yeniden birleştirmek istiyorum. Ama Hoparlörleri yapışkan çok güçlü olduğu için sökemiyorum. Bunun pratik bir yolu var mıdır.
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Geçen gün başıma gelen hadise :)
Ben bıçakla çok özenli bir şekilde yandan dalarak aynı zamanda hoparlörü oynatarak yaptım.
Meyve Bıçağını dik olarak süngeri olduğu yere doğru keserek ilerleyin dikkatli olun.
Ben ince uçlu tornavida ile denedim ama olmadı :((
Peki süngerleri kestikten sonra tekrar kullanmak istediğinizde nasıl kullandınız?
quote:
Orijinalden alıntı: cypresshilltr
Ben ince uçlu tornavida ile denedim ama olmadı :((
Peki süngerleri kestikten sonra tekrar kullanmak istediğinizde nasıl kullandınız?
Kullanmak istemediğim için sorun yoktu. Dışardan satın alabilirsiniz ne yazikki her yol sünger katliamı yapacak zaten.
Çok teşekkür ederim. Akşam deneyeceğim.
Bıçak yerine çok daha keskin ve çok daha ince olan maket bıçağı ile denerseniz daha kolay ve hoparlörleri zedelemeden ayırabilirsiniz. Bir de bu konuyu okuyan veya okuyacaklara tavsiyem bu sp-100 ayakların yapışkanlarını kullanmayın hem hoparlörlere yazık hem de sehpaya.. Düşme tehlikesi varsa da zaten ayaklar çok ağır değiller bir çarpma durumunda zaten komple düşerler bir faydası yok o yapışkan bantların bence.
Atalayalper teşekkür ederim. Maket bıçağı işimi gördü.
bu ayaklıkların boyunu uzatma ihtimali var mı acaba?
Altına granit koyabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme